junior300 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února @Jiří Sedlák “Takovýho sraní s jedněma SKX” - ked ich milujes, nie je co riesit.
špelda66 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února (upraveno) Jo, je dobrý mít oboje a nejlépe Japan verzi, já ještě doplnil o 013 i když pouze verzi "zbytek světa" Upraveno 25. února uživatelem špelda66
Spongebob Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Taky jsem po nich posledni cca půlrok koukal, že bych je zkusil, ale vždycky když jsem měl nabito tak byly jen 007 a já chtěl pepsiny Ps: když nepočítám nějaký dobastlenky bez ničeho.. Teď jsou na bazoši moc pěkný včetně boxu atd za 11k ale opět 007.
stosi Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února @Spongebob A není to jedno? Měl jsem SKX007/009/013 i 015, a v podstatě, kromě snadno vyměnitelné lunety, není rozdíl. Já vím, že odstín cifru je mírně jiný, ale při běžném nošení jsem to neregistroval.
Spongebob Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V 26. 2. 2025 v 13:00, stosi napsal: @Spongebob A není to jedno? Měl jsem SKX007/009/013 i 015, a v podstatě, kromě snadno vyměnitelné lunety, není rozdíl. Já vím, že odstín cifru je mírně jiný, ale při běžném nošení jsem to neregistroval. Rozšířit vidíš, vyměnit lunetu mě nenapadlo já myslel že ty pepsiny maj i jinej cifr.. no tj fuk chtěl jsem prostě orig. model
špelda66 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února (upraveno) mají rozdílné číselníky, 007 černý a 009 tmavě modrý viz výše stosi: Já vím, že odstín cifru je mírně jiný, ale při běžném nošení jsem to neregistroval. Upraveno 26. února uživatelem špelda66 2
stosi Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února @Spongebob Kup si 007, myslím si, že i dnes se dají bez problémů objednat origo díly - luneta i cifr k 009 (já bych vzal i japonskou datumovku), když budeš mít náladu, i nějaký pěkný safír... S těma hodinkama se dá pěkně vyhrát za pár korun. A když ti to časem nedá, tak do původního stavu ti to hodí každý trochu schopný hodinář. Když jsem prodával SKX015 v původním stavu, byly pryč asi za 3 minuty , já si pak vzal nové (a levnější) SKX013 a nahodil jen pepsi lunetu. Na jednu stranu ti rozumím, a chápu o co ti jde, na druhou stranu - zbytečně se trápíš 1
Jerryl Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Ahoj chlapi, zase jsem zavzpomínal na má první Seika SKX009 a zatoužil jsem po návratu do minulosti. Proto jsem si dal do inzerce poptávku na koupi a napadlo mě se zmínit i tady. Díky za pochopení
Jerryl Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Našel jsem pěkně zpracovaný přehled modelů řady SKX, to by se vám mohlo také líbit: https://www.theseikoguy.com/seiko-skx-divers/
Jiří Sedlák Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Jo, na to už jsem narazil. Nejhezčí jsou podle mě 173.
Jerryl Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Kdybys to nenapsal, tak osobně mám topky Skx399, ale pak jsem se podíval, že jsou těm 173 hodně podobný.
Jerryl Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Tvl, přiznávám se, jsem závislák, seikokokot a asi se půjdu přihlásit do Bohnic na odvykačku, ale než se k tomu rozhoupám, tak říkám: Kdo chce mít doma opici, tak musí mít na banány Nová akvizice 3
Jiří Sedlák Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Tak 399 mají plastický orámovaný indexy. Jinak stejný.
Jerryl Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Mám pro vás takový malý Quiz. Nasaďte si prosím do hrdla hlas Felixe Holzmanna a řekněte nahlas: Tak mi teda řekněte, co to je?
Jiří Sedlák Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března První letošní koupačka jak jinak než s SKX. Pejsek do vody neleze. Schválně kdo pozná podle fotky kde jsme. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se