junior300 Odesláno úterý v 17:46 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:46 @Jiří Sedlák “Takovýho sraní s jedněma SKX” - ked ich milujes, nie je co riesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno úterý v 18:36 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:36 (upraveno) Jo, je dobrý mít oboje a nejlépe Japan verzi, já ještě doplnil o 013 i když pouze verzi "zbytek světa" Upraveno úterý v 18:37 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno úterý v 18:40 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:40 Taky jsem po nich posledni cca půlrok koukal, že bych je zkusil, ale vždycky když jsem měl nabito tak byly jen 007 a já chtěl pepsiny Ps: když nepočítám nějaký dobastlenky bez ničeho.. Teď jsou na bazoši moc pěkný včetně boxu atd za 11k ale opět 007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno středa v 13:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:00 @Spongebob A není to jedno? Měl jsem SKX007/009/013 i 015, a v podstatě, kromě snadno vyměnitelné lunety, není rozdíl. Já vím, že odstín cifru je mírně jiný, ale při běžném nošení jsem to neregistroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno středa v 13:51 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:51 před 50 minutami, stosi napsal: @Spongebob A není to jedno? Měl jsem SKX007/009/013 i 015, a v podstatě, kromě snadno vyměnitelné lunety, není rozdíl. Já vím, že odstín cifru je mírně jiný, ale při běžném nošení jsem to neregistroval. vidíš, vyměnit lunetu mě nenapadlo já myslel že ty pepsiny maj i jinej cifr.. no tj fuk chtěl jsem prostě orig. model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno středa v 13:55 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:55 (upraveno) mají rozdílné číselníky, 007 černý a 009 tmavě modrý viz výše stosi: Já vím, že odstín cifru je mírně jiný, ale při běžném nošení jsem to neregistroval. Upraveno středa v 14:00 uživatelem špelda66 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno středa v 16:56 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:56 @Spongebob Kup si 007, myslím si, že i dnes se dají bez problémů objednat origo díly - luneta i cifr k 009 (já bych vzal i japonskou datumovku), když budeš mít náladu, i nějaký pěkný safír... S těma hodinkama se dá pěkně vyhrát za pár korun. A když ti to časem nedá, tak do původního stavu ti to hodí každý trochu schopný hodinář. Když jsem prodával SKX015 v původním stavu, byly pryč asi za 3 minuty , já si pak vzal nové (a levnější) SKX013 a nahodil jen pepsi lunetu. Na jednu stranu ti rozumím, a chápu o co ti jde, na druhou stranu - zbytečně se trápíš 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno středa v 20:31 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:31 Jedná večerní na waffli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se