Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

Taky jsem po nich posledni cca půlrok koukal, že bych je zkusil, ale vždycky když jsem měl nabito tak byly jen 007 a já chtěl pepsiny :(

Ps: když nepočítám nějaký dobastlenky bez ničeho.. 

Teď jsou na bazoši moc pěkný včetně boxu atd za 11k ale opět 007.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 50 minutami, stosi napsal:

@Spongebob A není to jedno? Měl jsem SKX007/009/013 i 015, a v podstatě, kromě snadno vyměnitelné lunety, není rozdíl. Já vím, že odstín cifru je mírně jiný, ale při běžném nošení jsem to neregistroval.

vidíš, vyměnit lunetu mě nenapadlo :D já myslel že ty pepsiny maj i jinej cifr.. no tj fuk chtěl jsem prostě orig. model :)

Odkaz ke komentáři

@Spongebob Kup si 007, myslím si, že i dnes se dají bez problémů objednat origo díly - luneta i cifr k 009 (já bych vzal i japonskou datumovku), když budeš mít náladu, i nějaký pěkný safír... S těma hodinkama se dá pěkně vyhrát za pár korun. A když ti to časem nedá, tak do původního stavu ti to hodí každý trochu schopný hodinář.

Když jsem prodával SKX015 v původním stavu, byly pryč asi za 3 minuty 🤣, já si pak vzal nové (a levnější) SKX013 a nahodil jen pepsi lunetu.

Na jednu stranu ti rozumím, a chápu o co ti jde, na druhou stranu - zbytečně se trápíš 😃

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...