Jerryl Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) Už vás nebudu víc napínat. Máme tu rozuzlení dnešního kvízu. 007 + 009 + 011 = Jsem prostě blázen. Ještě před rokem jsem zarytě tvrdil, že na SKX už kašlu, protože za ty skyrocket ceny se na ně můžu. Pak se mi naskytla koupě černejch sedmiček a musel jsem je mít. Minulý týden na mě mrkly na aukru oranžový jedenáctky a byl jsem zase ztracenej. No a do sady už chyběly jen devítky, které dorazily dnes. Když musíš, tak musíš! Upraveno 7. března uživatelem Jerryl 6 1 1 1
junior300 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března @Jerryl tak sa tie 009-ky podarili. Gratulujem. Pekna zostavicka, pravy SKX pacient. 1
Spongebob Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Jj moc pěkný ty pepsiny si taky časem určo pořídím..pokud teda už nebudou za 20
Jerryl Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Mě to neuráží, koupil jsem ho na zkoušku, abych ty originální nemusel furt přehazovat, protože jich mám málo. Ono 3 kusy se nemusejí zdát málo, ale hodinek je o 1 kus víc Za 7 Usd mi to nedalo a musel jsem to zkusit.
Jiří Sedlák Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Počkej, vidím troje, jaký máš ještě? Myslíš 5KX?
Jerryl Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) JJ, ty moje modifikovaný 5kx, který ale nosím na Jubilee z Skx. Ten originální oyster tah, který k nim patřil už nemám. Skoro teď lituji, že jsem si ho nenechal. K tomu zlato-nerez Jubileé mě inspirovali ve vláknu o želvách. Někdo tam dal na podobný náramek želvy SRP775, ty černý se zlatýma ručičkama a popisem lunety. Docela jim to seklo. Upraveno 12. března uživatelem Jerryl
Jerryl Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Táta, máma a byl by volný chlívek i pro potomka - např. skx015 1
Sprite Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Včera dorazil balíček z Island watch s ocelovým náramkem pro Bulova Lunar Pilot. A když jsem tam tak při objednávání brouzdal po jejich stránkách, vyskočil na mě v akci gumovej řemínek přímo pro SKX. Tak jsem ho tam nemohl nechat Za mě na léto pecka 1 1
Jiří Sedlák Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Dobrý. Třeba na oranžády místo bicolor jubilee. 1
RobertPlant Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna V 7. 3. 2025 v 20:16, Jerryl napsal: Už vás nebudu víc napínat. Máme tu rozuzlení dnešního kvízu. 007 + 009 + 011 = Jsem prostě blázen. Ještě před rokem jsem zarytě tvrdil, že na SKX už kašlu, protože za ty skyrocket ceny se na ně můžu. Pak se mi naskytla koupě černejch sedmiček a musel jsem je mít. Minulý týden na mě mrkly na aukru oranžový jedenáctky a byl jsem zase ztracenej. No a do sady už chyběly jen devítky, které dorazily dnes. Když musíš, tak musíš! Rozšířit Už se to tu řešilo, ale nedá mi to. Vám přijde na skx009 ciferník do tmavě modra? Měl jsem několik skx007/009 a ciferník mi nikdy do modra nepřišel. Podle týhle fotky já nevidím rozdíl mezi 007 a 009 vyjma lunety.
špelda66 Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Já mám tedy na JDM jednoznačně do modra a 007 zcela černý
Jerryl Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Na té noční fotce s lumi to moc nevynikne, podle vzoru “ve tmě je každá kočka černá”, ale ta modrá tam skutečně je.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se