lipic Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Zdravím všechny chrono-nadšence Mám menší problém s rozhodováním mezi německými automaty,buť Damasko DA38,nebo Steinhart Nav.B.ChronoII-poradíte mi někdo?U Damasko se mi líbí zpracování pouzder- kvalitnější ocel a navíc je v matu-né v lesku.Ještě sem koukal po Stowach,ale u nás nemají obchodní zastoupení. Předem Všem díkec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 dobrý vlákno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Stowa -> Damasko -> charita ČR -> Štajnhárt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 v podstatě sis asi odpověděl sám ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Kokos .. porovnavat 40mm a 44mm puzdro .... zaujmave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Ak si to s tou otazkou myslel vazne, tak ti vazne odpoviem...Pokial si tu novy a hladas co sa ti paci, tak sa tu chvilu este porozhliadni, popozeraj fotky a precitaj skusenosti. Steiny 44 uz nie je velkost na kazdu ruku, este k tomu chrona su uplne ine hodinky ako 40mm Damaska.Velkost - dizajn - odolnost, vodotesnost - cena. To su vsetko premenne uplne inak nastavene pri kazdych hodinkach. Mam Steiny 44 aj DA38 a viem o com hovorim Ujasni si velkost podla tvojho zapastia, styl ktory sa ti paci, sposob pouzitia hodiniek a rozpocet. Z toho ti vela veci vyplynie automaticky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Vem Stowy! Nekdo si s tebou na kaficko sedne abys je vyzkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Já ti poradím sednout na vlak, vyrazit do Prahy do Chronoshopu na průzkum bojem a pak sám uvidíš. Takové filozofování od stolu nikdy nikam nevede;-)A po cestě tam i zpět můžeš přemýšlet nad tím, co ti tu radí Ivanhoe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 (upraveno) Doplnil by som ale este dalsi uhol pohladu. Moze sa najst kopec ludi, ktori vobec neocenia vlastnosti, ktore Damasko ma a naopak, radsej siahnu po vacsej velkosti Steinhartu, dizajn je plus minus rovnaky, ocel na stainoch je dostatocne dobra.... a ozaj nie kazdy potrebuje mat inovacie a vlastnosti ake ma Damasko, vacsina oceni nizsiu cenu stainov. Takto to je v kazdej oblasti a so vsetkym :-) Steinhart je proste dost dobry pre vacsinu ludi, vzdy lepsie ako nejake klasicke bezne hodinkove znacky v cene 2-4 tisic korun. Analogia z nozovej oblasti, napriklad. Nie kazdy oceni napr. titanove strienky a nejaku kozmicku ocel a karbon, vacsine staci bezny zatvarak, ktory dnes uz aj za par korun je ozaj dost dobry a aj dobre vyzera. Upraveno 24. května 2015 uživatelem vrcan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Za mě obojí. A pokud jen jednu z těchto značek tak Damasko. V jakémkoliv modelu se neudělá chyba. Steinhart je řada od řady. Některé jsou pro mě dokonalé, některé méně. Takže opět a červeně podtrhnout: otázka vkusu. Nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se