lib Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 To je asi poprvé, co R kopíruje Omegy - Rolexky pro elektrikáře s ciferníkem v barvě Electric Blue Seamaster.
New Milis Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 lib napsal: To je asi poprvé, co R kopíruje Omegy - Rolexky pro elektrikáře s ciferníkem v barvě Electric Blue Seamaster. No dobře, dobře, řekněme, že ne každej disponuje tím správným nadhledem, no. Ale obecně: Tuní vůbec ještě někdo podobným způsobem špičkové hodinky? Já takovou věc vidím poprvé.
skalis Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 (upraveno) New Milis napsal: Ale obecně: Tuní vůbec ještě někdo podobným způsobem špičkové hodinky? Takhle programove asi ne. Ale za tunning by se daly povazovat i ta pruhledna dynka pro Rolex, nebo vymena rucek u Panerai. A taky jsem videl, jak nejaky chlapik docela zasadne prekopal hodinky Precista Italian. Zkusim dohledat link. EDIT: Tak tady jsou ty italky Upraveno 8. září 2009 uživatelem skalis
Donuts Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 New Milis napsal: No dobře, dobře, řekněme, že ne každej disponuje tím správným nadhledem, no. Ale obecně: Tuní vůbec ještě někdo podobným způsobem špičkové hodinky? Já takovou věc vidím poprvé. Nedavno se na TZ-UK prodavaly Panerai s custom PVD.
New Milis Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Donuts napsal: Nedavno se na TZ-UK prodavaly Panerai s custom PVD. Teda na to už musí bejt nátura. Ale představoval jsem si zlatý ručičky na svejch PAM111 a proti srsti by mi to zrovna nebylo... Docela by mě zajímalo, kam by si mě pak řadil třeba nějakej neznámej chronomagor, kterej by mě potkal třeba v trolejbuse... Skalis: Ty italky, to je ten variopaint, ne? My tím měli v devadesátejch letech nastříkanou zeď, a viděl jsem tím nastříkanýho trabanta..
Jay Doll Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 New Milis napsal: Ty italky, to je ten variopaint, ne? Nene, autor o tom píše: "It's actually not pvd, but a ceramic coating that's used in the gun industry". Volně přeloženo: Je to keramický povlak, používaný ve zbrojním průmyslu. No každopádně to vypadá zajímavě. Skoro jako kdyby to vytesal z kamene
Dantechno Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Tyhle hodinky ( se zelenym sklem ) jsou jedny z mala Rolexu co se mi libi i na fotkach.
New Milis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Dantechno napsal: Tyhle hodinky ( se zelenym sklem ) jsou jedny z mala Rolexu co se mi libi i na fotkach. Musím konstatovat, že kvalita tvých příspěvků zraje jako víno.
Dantechno Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 New Milis napsal: Musím konstatovat, že kvalita tvých příspěvků zraje jako víno. Hele u tebe nikdy nevim , ty jsi takovej sveraznej jedinec - to si delas ze me legraci nebo to myslis vazne?
New Milis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Dantechno napsal: Hele u tebe nikdy nevim , ty jsi takovej sveraznej jedinec - to si delas ze me legraci nebo to myslis vazne? Obojí.
mengelis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 New Milis napsal: No dobře, dobře, řekněme, že ne každej disponuje tím správným nadhledem, no. Ale obecně: Tuní vůbec ještě někdo podobným způsobem špičkové hodinky? Já takovou věc vidím poprvé. no nějaké britské klenotnictví tuní Rolexky programově, dokonce se tady na to někde na chronomagu válel link... člověk si může nechat udělat PVD Daytony, Submarinery s rudým ciferníkem, cokoliv...
gougy Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 mengelis napsal: no nějaké britské klenotnictví tuní Rolexky programově, dokonce se tady na to někde na chronomagu válel link... člověk si může nechat udělat PVD Daytony, Submarinery s rudým ciferníkem, cokoliv... DLC úprava, která se mi na SUBkách opravdu MOC zamlouvá (photo credits to Champthekid from TZ)
Malaket Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 mengelis napsal: no nějaké britské klenotnictví tuní Rolexky programově, dokonce se tady na to někde na chronomagu válel link... člověk si může nechat udělat PVD Daytony, Submarinery s rudým ciferníkem, cokoliv... http://www.discoverprohunter.com/
Ejabejaroz Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 gougy napsal: DLC úprava, která se mi na SUBkách opravdu MOC zamlouvá (photo credits to Champthekid from TZ) Vydrží to?
gougy Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Ejabejaroz napsal: Vydrží to? To si piš Je to DLC (Diamond Like Coating), poměrně velmi odolná povrchová úprava.
Skeleton Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 (upraveno) Tady prodaval jeden usatej lukostrelec cerny Milgaussy ... Antiquorum nebo Antiquorum (stara verze stranek) Upraveno 10. září 2009 uživatelem Skeleton
Návštěvník Snow Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Ať vlákno žije. Přihodím jednu pěknou fotku báječných hodinek se zeleným sklem .
Jakubisko Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Kdyz se divam na tyhle hodinky, mam nachlup stejny pocit, jako kdyz se podivam napr. na AMG CL55. Pure respect.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se