Hasňa Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Ty se asi fakt tesis, co? :-) To stopovani tracking cisla ale znam. A kdyz mi to pul dne stalo na jednom miste, tak jsem byl nepricetny. :-) Upraveno 16. února 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Ty se asi fakt tesis, co? :-) Že vahas, ako maly chlapec našťastie to nepojde cez colnicu, keď som sledoval oblek čo šiel z USA, to bolo náročnejšie (vratane pohovoru s colnikmi a vysvetlovania neuveritelne nízkej ceny na faktúre )BTW ak niekto kupuje obleky, mám odskusany skvelý eshop, kvalitne materiály a ceny zhruba tretinove a nizsie oproti zegna, boss, gucci atd. Bežne vlna 120 az 140 ktorú u nás v obchodoch ani nemaju. Upraveno 16. února 2012 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 (upraveno) To : ivan_989 Já mu právě tenkrát psal toto : Requirements : The watch must be NEW, in original package box, manuals, papers with original Omega credit-card size warranty, duly completed with the 8-digit serial number, the watch reference and the retailer's full name and address. Odpověď : The watch is new, in the original boxes, with manual and all the papers. We have diffrent retailers who have diffrent stamps, most of them don?t have the full address on the warranty cards. ... a kartička přišla nevyplněná. Jak jsem psal hodinky jsou v pořádku, nijak to nezpochybňuje jejich originalitu. Pokud by byl nějaký záruční problém, asi by to šlo v pohodě řešit rovnou přes LexWatches. Je jasné že kvůli nižší ceně je člověk ochoten přistoupit na nějaký kompromis, ale můžou prostě rovnou napsat že kartička nebude vyplněná a je to. Třeba to ale bude s Rolexem všechno v pohodě, to uvidíš, držím palce. U Rolexu je jiny system nez u Omegy. U Omegy jdou nevyplnene karty k prodejci, ktery sam orazitkuje kartu a vyplni datum. U Rolexu je uz od vyrobce na karte vyplneny prodejce.Pri prodeji hodinek se vyplnuje jen datum a jmeno kupujiciho. Pokud bude nevyplnena karta u Rolexu, staci doplnit datum.Fixou vyplnene udaje o prodejci u Omegy, jsou pri reklamaci zpochybnitelne.A to zcela opravnene. Upraveno 17. února 2012 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Apeldoorn, Netherlands 16.02.2012 15:44 Sken vyzdvihnutia Netherlands 16.02.2012 8:34 Objednávka spracovaná: pripravené Plánované doručenie: utorok, 21.02.2012, Ku koncu dňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 a kery mas? GV? cerny cifr? bily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 a kery mas? GV? cerny cifr? bily? biely. Nejde o len o hodinky ale celkovo, ako sa ku mne hodia. V mojom prípade jednoznačne biely. Nemusel som vôbec rozmyslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Ty se asi fakt tesis, co? :-) To stopovani tracking cisla ale znam. A kdyz mi to pul dne stalo na jednom miste, tak jsem byl nepricetny. :-) Hm, pul dne. Ja mam posledny zaznam Nurnberg, Germany 17.02.2012 19:29 Departure Scan a odvtedy nic. To cez vikend nefunguju kurieri alebo co sakra ******* ***** dnes je ********pondelok 20. 02 ******** ******* ja sa na to ******** ********* ******* **** robota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Jeste jsem moc tem Millgum neprisel na chut, ale zacina se mi na R libit ta zelena cim dal vice a s tim zelenym sklem a oranzovymi indexy jsou mooc dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Jeste jsem moc tem Millgum neprisel na chut, ale zacina se mi na R libit ta zelena cim dal vice a s tim zelenym sklem a oranzovymi indexy jsou mooc dobry.. daj si ich na ruku a uz ta nepustia Stacilo si poriadne zanadavat a aha: Vienna, Austria 20.02.2012 8:00 Arrival Scan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Jel jsem si pro Milgy k Bechyněmu, dal je na ruku a nakonec odešel s DJII. Nevím proč, ale mně na ruce prostě neseděly. Je to škoda, protože je to vážně úžasnej orlojík, a to ve všech třech verzích. Doufám, že Tobě sednou lépe a hned jak přijdou nahodíš foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Doufám, že Tobě sednou lépe a hned jak přijdou nahodíš foto Bratislava, Slovakia 21.02.2012 7:47 Destination Scan Zeby som sa vybral do skladu a isiel im naproti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Uz se ti to blizi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Stale neviem co s winderom. Odporuca sa 650 bi, t.j. 650cw + 650 ccw. Jeden winder co mam vo vybere robi 600 + 600, druhy robi 900 + 900. Co je lepsie ? Nedotacat alebo pretacat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Stale neviem co s winderom. Odporuca sa 650 bi, t.j. 650cw + 650 ccw. Jeden winder co mam vo vybere robi 600 + 600, druhy robi 900 + 900. Co je lepsie ? Nedotacat alebo pretacat ? Kasli na winder ved ich budes nosit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 presne tak, Milg si rikaj o kazdodenni noseni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 (upraveno) 900 je mozna zbytecne moc, myslim, ze 600 bude stacit.. Nebudou mozna max natazeny, ale to to by vadit nemelo..A stejne je budes furt nosit, tak to neres.. Upraveno 21. února 2012 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 https://lh3.googleus...40/CIMG6086.JPG https://lh3.googleus...40/CIMG6090.JPG stay tuned, more to come. Stretneme sa v chlubicim vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 No konecne, co? Tak sup do chlubirny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 https://lh3.googleus...40/CIMG6086.JPG https://lh3.googleus...40/CIMG6090.JPG stay tuned, more to come. Stretneme sa v chlubicim vlakne koukam spravne, ze tam je prodejce nekdo ze Solune v Recku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 jj, puvodne tam byly koupeny, ale prisly z holandska od prekupnika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se