Přejít na obsah

Rolex Milgauss

Viktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty se asi fakt tesis, co? :-)

Že vahas, ako maly chlapec :) našťastie to nepojde cez colnicu, keď som sledoval oblek čo šiel z USA, to bolo náročnejšie (vratane pohovoru s colnikmi a vysvetlovania neuveritelne nízkej ceny na faktúre :) )BTW ak niekto kupuje obleky, mám odskusany skvelý eshop, kvalitne

materiály a ceny zhruba tretinove a nizsie oproti zegna, boss, gucci atd. Bežne vlna 120 az 140 ktorú u nás v obchodoch ani nemaju.

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To : ivan_989

Já mu právě tenkrát psal toto :

Requirements :

The watch must be NEW, in original package box, manuals, papers with original Omega credit-card size warranty, duly completed with the 8-digit serial number, the watch reference and the retailer's full name and address.

Odpověď :

The watch is new, in the original boxes, with manual and all the papers. We have diffrent retailers who have diffrent stamps, most of them don?t have the full address on the warranty cards.

... a kartička přišla nevyplněná. Jak jsem psal hodinky jsou v pořádku, nijak to nezpochybňuje jejich originalitu. Pokud by byl nějaký záruční problém, asi by to šlo v pohodě řešit rovnou přes LexWatches. Je jasné že kvůli nižší ceně je člověk ochoten přistoupit na nějaký kompromis, ale můžou prostě rovnou napsat že kartička nebude vyplněná a je to. Třeba to ale bude s Rolexem všechno v pohodě, to uvidíš, držím palce.

U Rolexu je jiny system nez u Omegy. U Omegy jdou nevyplnene karty k prodejci, ktery sam orazitkuje kartu a vyplni datum. U Rolexu je uz od vyrobce na karte vyplneny prodejce.Pri prodeji hodinek se vyplnuje jen datum a jmeno kupujiciho. Pokud bude nevyplnena karta u Rolexu, staci doplnit datum.Fixou vyplnene udaje o prodejci u Omegy, jsou pri reklamaci zpochybnitelne.A to zcela opravnene.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Ty se asi fakt tesis, co? :-) To stopovani tracking cisla ale znam. A kdyz mi to pul dne stalo na jednom miste, tak jsem byl nepricetny. :-)

Hm, pul dne. Ja mam posledny zaznam

Nurnberg, Germany 17.02.2012 19:29 Departure Scan a odvtedy nic.

To cez vikend nefunguju kurieri alebo co sakra ******* ***** dnes je ********pondelok 20. 02 ******** ******* ja sa na to ******** ********* ******* **** robota.

Odkaz ke komentáři

Jeste jsem moc tem Millgum neprisel na chut, ale zacina se mi na R libit ta zelena cim dal vice a s tim zelenym sklem a oranzovymi indexy jsou mooc dobry..;)

daj si ich na ruku a uz ta nepustia :)

Stacilo si poriadne zanadavat a aha:

Vienna, Austria 20.02.2012 8:00 Arrival Scan

Odkaz ke komentáři

Jel jsem si pro Milgy k Bechyněmu, dal je na ruku a nakonec odešel s DJII. Nevím proč, ale mně na ruce prostě neseděly. Je to škoda, protože je to vážně úžasnej orlojík, a to ve všech třech verzích. Doufám, že Tobě sednou lépe a hned jak přijdou nahodíš fotoPosted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...