Návštěvník Snow Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 IWC Schaffhausen Pilot?s Watch Double Chronograph Edition ?Le Petit Prince? Functions? Stopwatch function with hours, minutes and seconds? Split-seconds hand for intermediate timing? Date display? Day display in the form of a jumping star Display? Small hacking secondsMovement? Calibre79420 Mechanical chronograph movement? Soft-iron inner case for protection against magnetic fields? Frequency: 28,800 A/h / 4 Hz? Jewels: 29? Power reserve: 44 h? Winding: automaticCase, dial and strap? stainless-steel case, midnight blue dial, hands and appliqués coated with Super-LumiNova?, gold-plated star display, matte brown calfskin strap with decorative beige ? stitching, pin buckle in stainless steel? Glass: sapphire, convex, antireflective coating on both sides? Screw in crown? Glass secured against displacement by drops in air pressure? Water-resistant: 6 bar? Diameter: 44 mm? Height: 17 mmEdition? Limited to 1,000 watches zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/05/iwc-schaffhausen-pilots-watch-double.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Dal bych pryč středový kruh, všechny hvězdy a potom už by se mě i líbily ... možná ještě normální datumovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Těch kruhů je tam trochu moc, ale u mě jsou všechny hodinky s datumovkou "před a po" pokažené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 A mně se líbí i s tou etou uvnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Zvětšení nového pouzdra doppelchrona je neopodstatněné (krom marketingu) a subcifry se tak mačkají u středu jak u El Primera v Defy 46,5. Edit, ale jinak bych samozřejmě neváhal ani vteřinu Upraveno 23. května 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Na dynku jsem se nasel, pred pulnoci teda...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Mne prijdou naprosto skvely, vzhledem k nametu samozrejme, jso takovy hravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Eta za 9.750?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Malo baobabu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 (upraveno) JAJA, doppelchrono nástavba není ETA, nýbrž inhouse. Edit, ještě něco k hodinám, v praxi mě tahle přerušovaná stupnice chrona strašně, ale strašně točí... Upraveno 23. května 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Polomery na okne dátumovky sú v súvislosti so zvyškom cifru katastrofa, úplne to tie hodinky degraduje. Radšej mohli dátumovku urobiť v tvare hviezdy.. Našťastie mi to je fuk, keďže som Malého princa nebol schopný prečítať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Pro mne byly IWC vždy vzorem a synonymem hodinek s jasným, na první pohled čitelným číselníkem. Byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Jako vždy u IWC a už vůbec ne u Doppelchrono nemám výhrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Námět Malého prince na pilotkách se mi hrozně líbí, za tenhle počin má ode mne IWC velké uznání. Jsou to moje dreamwatch, dá se říct kterékoliv z limitek s tímhle námětem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Všechno, co nemám rád, tam je - proporčně obrovské číslice, chaos na cifru, nehezké dýnko a trojdatumovka. Ale modrá bude hezká, asi tak :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 (upraveno) kolik tech 'limitek' s malym princem uz vlastne bylo? a kolik jich jeste bude? podle me ta 'vyzdimanost' maleho prince vsem takovymto 'limitkam' dost vadi, protoze vzhledove jsou vydarene, i trojdatum bych prekousl... Upraveno 24. května 2015 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se