pospis Odesláno 28. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Ahoj Lobber,Díky za info. Pokud se nedomluvím s panem Vackem. Pan Duba je tedy další dobrá reference.
Lobber Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 PospiKdyby jsi tedy jel za Petrem, tak mu radeji kdyz tak predem zavolej, abys nejel na blint. Cislo nebo email mohu hodit na SZ. www stranky si ted nepamatuji.
vanderB. Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 tak jsem je otevřel a v poho myslim
RoboBA Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) tak jsem je otevřel a v poho myslim stroj.jpgNetreba ani čistiť, stačí jemne premazať Upraveno 28. května 2015 uživatelem RoboBA
vanderB. Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 jsem to zas zavřel, prorože to právě bylo ok
ramon Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Chtěl bych vidět hodináře,který udělá servis strojku za dvě kila /200kč/ ? Správný postup by měl být vyčištění strojku a následné promazání /a to potom ta oprava stojí od tisíce výš/.No u nás to dělá hodinář za tři stovky, automaty myslím za třista pade, teda nejedná se při tom o výměnu nějakých dílů. Tak teď nevím jestli je to fušer a jenom to lechtá, nebo co si o tom myslet.
Lobber Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Ahoj Pospi, Tak jak pak jsi pochodil ???
Honza.manta Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Sibiři, co je to M....m ? Klidně do SZ :lol2: m.r.d.k.á.m - pokud se v Sibiřovi nepletu.
bohus76 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 tak jsem je otevřel a v poho myslim stroj.jpgNic ,co by nešlo rozleštit Nepleteš se Honzo :-)
straspol Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 m.r.d.k.á.m - pokud se v Sibiřovi nepletu.Jestli jsem si to nemyslel :lol2:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se