Dali Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Dneska na ruce ty nejhezčí, technicky i designově dokonalé. Jak k džínám tak k obleku. Portugalky se pánům z IWC povedly. I když jsem vyzkoušel spoustu jíných hodinek tak se k nim pořád vracím, prostě hodinky nafurt..
Mike007 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Dneska na ruce ty nejhezčí, technicky i designově dokonalé. Jak k džínám tak k obleku. Portugalky se pánům z IWC povedly. I když jsem vyzkoušel spoustu jíných hodinek tak se k nim pořád vracím, prostě hodinky nafurt..Super a sdilim. Jsou na mem chronomagorskym predpisu hodne vysoko...
ondralbc Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 No chlapi, jedny jsem videl v sekci Prodam
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 No chlapi, jedny jsem videl v sekci Prodam Ale tam pisu ze su predane...
blackhead Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Ne ze bych ingy nemel ale tak trochu to tu naredim pilotkama
Mike007 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Ne ze bych ingy nemel ale tak trochu to tu naredim pilotkama hele, co je to za remen? Jak se zkracuje?
blackhead Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 origo, zkracuje se vysroubovanim sroubku a vytazenim trubicky, zde je pekne videt http://www.chrono24.com/ca/iwc/braceletstrap-iwc-18-mm-bracelet-fuer-iwc-mark-xii--3241--id3788194.htmhele, co je to za remen? Jak se zkracuje?
Karussell Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Ne ze bych ingy nemel ale tak trochu to tu naredim pilotkama Pán je gurmán, nádhera!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se