bobi Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Na Čachtickém hraděimage.jpegNu,co dodat Ondro,fajné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Před chvilkou mi to přišlo od kámoše, tak jdu hned nasvicovat modrásky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 krasna prace:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borasek Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Tak už jsou konečně po delší době v šuplíku opravené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 povedenej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Panstvo nutne potrebujem clanok na Ingy tah. Dakujem Sent from my SM-G930F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Marky Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Po dlouhé době pilotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Dnes poprvé na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 To je moc zajimavy kousek. Napis pls nejake dalsi info. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Pilotim dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 No konečně dostáváš rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 No konečně dostáváš rozum Ale jsou teda super, moje první IWC. Sice s Etou, ale co už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 No, já se vrátil po IWC Pilot chrono, Aquatimer, Da Vinci, Pilot vintage, Ingenieur zprátky k 3717 a mám obavu, že to může být konečná. Ideální velikost, spolehlivý strojek, utáhnou kraťasy i oblek, dobrá značka, ale neokázalé, trochu frajeřiny. vše, co mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jo! 3717ky a Mark XVI jsou super. Datumka v barvě cifru a žádný včera dnes a zítra, rozumná velikost,... klasika prostě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Sice s Etou, ale výborné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 To KID_A Je to limitka 500 ks z červeného zlata z roku 1993 ke 125 výročí IWC. Prostě už jsem neodolal, už po nich pokukuju nejmíň 5 let. Ruční nátah. Pomalé hlasité tikání jako kapesní hodinky, Nádherný zdobený strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Pohodička pred telkou Prve hodinky okrem Rolex kde mi biela datumovka nevadi a ten odtien modrej je pre mna zatial zahadou... Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem yegor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se