Chosef76 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Flieger IMG_flieger.jpg Pořád přemýšlím, jestli pořídit na Mark XVI tah, ale asi jsem konzerva a prostě bych stejně flígry nosil na kůži, na kterou patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Když jsem měl fliegerchrona, tak jsem přemýšlel stejně. Tah by byl fajn, ale ne za ty peníze...Ty marky jsem už radši kupoval na tahu, dokoupit kůži je vždycky "jednodušší". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 5 dní volna....čas se zase urychlí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Nejvyssi cas zaplevelit dalsi vlakno A predevcirem mi dosel na patnactky takovej sranda remen, ale z nejakeho zvraceneho duvodu se mi to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Pecka, Marky už jsem komentoval jinde a o mým vztahu k nim zřejmě není třeba pochybovat ;-). Ale Ingy taky dobrý, čas od času si pohrávám s myšlenkou si právě tyhle pořídit. Moc pěkný kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Ingy ti sedí paradne. Jsem rad ze je nosíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Hrabal jsem se ve starejch fotkách a narazil i na tyhle. Ten pilotní řemen jim prostě z nějakýho důvodu nesluší Upraveno 29. března 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Ingy ti sedí paradne. Jsem rad ze je nosíš Jsou super, diky! Hrabal jsem se ve starejch fotkách a narazil i na tyhle. Ten pilotní řemen jim prostě z nějakýho důvodu neslušíJe fakt, ze to neni uplne ono. Ja to normalne nosim na jednoduchem remenu od Zekona a ten si nemuzu vynachvalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Spitfire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Se zmenou casu jsou zpatky na tahu... Vesele Velikonoce. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Back to Black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 Vcera pred bourkou Dneska uz se zase muzu hrabat v dratech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Uz dom ich chcel niekolko krat pustit do sveta. Vzdy ma to vsak prejde hned potom, ako ich chvilku ponosim ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Uz dom ich chcel niekolko krat pustit do sveta. Vzdy ma to vsak prejde hned potom, ako ich chvilku ponosim ?? Tohle mi vzdycky pripomene scenu ze Spalovace mrtvol. ?Venecek, nebo rakvicku?Snad oboje? Presne tak to mam i s tim cifernikem na Ingach. Ma byt textura vytazena az do okraju, nebo jen po indexy? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Moje asi nejoblíbenější. Teda ne asi, určitě. S pauzou je budu mít 4 roky a rozhodně mě nenudí, spíš naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Moje prvni IWC, takze zaroven prvni prispevek do zdejsiho vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Bezva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Moje prvni IWC, takze zaroven prvni prispevek do zdejsiho vlakna ...proste kultovni watche. To jsou XVItky, jo? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Jo. Pisou to aji na cifru, tak to bude pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se