Kid_A Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 (upraveno) @farkyostravaKrasnej bilej cifr:) podle ruky, to jsou 36mm?:))) tady porad marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. května 2022 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Farky gratulace ke skvělým potápkám. Já mám ruku 19,5 cm a mám nasazené všechny články. Na chronu jsou, ale stojí raketu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Diky panove, jak jsem od nich nic necekal a protoze mi proslo rukama mraky hodinek, jsem uplne zaskoceny, jak ty IWC zacinaji se mnou mavat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 @farkyostravaJsou skvely, uzivej! Ruku na to mas idealni, tak muzes v ramci mavani pokracovat Big Pilotama a nebo 7days Portugalkama Já dnes Best of IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 (upraveno) Uzivavam si je V porovnani s PO omegama (mel jsem vsechny 3 generace v 45,5/43,5) muzu rict, ze jsou mega pohodlne a v cernobile verzi (jsem trochu konzerva) jsou proste senzacne minimalisticke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2022 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Jj, mají krásný čistý design. A černo bílá je super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 V 8. 5. 2022 v 21:41, farkyostrava napsal: Uzivavam si je V porovnani s PO omegama (mel jsem vsechny 3 generace v 45,5/43,5) muzu rict, ze jsou mega pohodlne a v cernobile verzi (jsem trochu konzerva) jsou proste senzacne minimalisticke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parada tady marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 I guma jim sluší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 I ty palmy jim seknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Před výlohou za výlohou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 11. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Novy remen od RC Uplna symbioza s Le Petit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 V 2. 4. 2022 v 14:57, Messiah napsal: a co teprve zelené… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. čtivo pro tebe: https://www.watchtime.net/uhren/hands-on-iwc-pilots-watch-chronograph-41/?utm_source=watchtime_weekly_nl&utm_campaign=Elegant-und-im-Trend-Eisblaue-Uhren-130522&utm_medium=email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 V 11. 5. 2022 v 21:15, watchesss napsal: Novy remen od RC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Uplna symbioza s Le Petit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parada! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Pořád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 V 20. 5. 2022 v 9:41, Jumbo napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 V 20. 5. 2022 v 9:41, Jumbo napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jj tohle jsou fajn hodinky...design legendární a výborně se nosí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Ten původní hnědej koženej řemen mě moc nebere, tak jsem zkusil nylon v modré barvě Le Petit Prince a za mě lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Naprosto souhlasim a takhle je to uplna topka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se