Chronař Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Je to prostě nádhera ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Stredecni venceni BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Tak to je naprostá paráda! Ani jsem nevěděl, že tu tento kousek je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Každý máme svůj "kokpit". Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Páteční pilotování plynule přechází v sobotní odpočinek...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Každý máme svůj "kokpit". Sent from my iPhone using TapatalkSuper Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 V 22. 2. 2023 v 14:23, MarekSTI napsal: Stredecni venceni BP Perfektní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Nádhera, pořád s napětím čekám na nový Genta Ingy v kolekci… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 18 minutami, Karussell napsal: Nádhera, pořád s napětím čekám na nový Genta Ingy v kolekci… Dúfam že nejaké 3 ručné Ingy predstavia na W&W, terajší model prestali vyrábať… Mne by sa páčila aj reedícia 666, ale možno to bude znova niečo aka Genta, uvidíme:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 4 hodinami, Campino napsal: Dúfam že nejaké 3 ručné Ingy predstavia na W&W, terajší model prestali vyrábať… Mne by sa páčila aj reedícia 666, ale možno to bude znova niečo aka Genta, uvidíme:-)) Hlavně ať tam strčí firemní strojek, aby ti, kteří si to koupí už nemuseli psát, že je ta Selita tak moc předělaná, že už to vlastně ani Selita není. Pořád to byla Selita! A lidi, kteří za to dají tolik peněz, si nezaslouží mít tam cokoli jiného než IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 6 minutami, Jumbo napsal: Hlavně ať tam strčí firemní strojek, aby ti, kteří si to koupí už nemuseli psát, že je ta Selita tak moc předělaná, že už to vlastně ani Selita není. Pořád to byla Selita! A lidi, kteří za to dají tolik peněz, si nezaslouží mít tam cokoli jiného než IWC. Presne ako hovoríš…mám síce Pitot chrono s upraveným Eta Valjoux a na 5 ročné hodinky majú excelentnú presnosť ale za tie prachy už by mali byť výlučne továrenské kalibre… …keď si zoberieš Breitling, kde je v 3 ručných modeloch za 5k € napchatá Sellita tak je to hanba… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Já měl Ingy 3239 s výškou 10mm a to IWC s inhousem(předpokládám, že by tam šla 82200 s Pellatonem) nedokáže Takže všechno má svý výhody. Tyhle “předražený Ingy” se Sellitou mi chodily +0,6s/den. Byly fakt skvělý a ten stroj mi nevadil, opravdu vůbec. Pak se mrknete na Tudor a zmiňovaný B, jaký s tím inhouse měli/mají potíže, fakt je to taková výhra? Každej podle svýho gusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Chápu, že to někomu nemusí vadit, ale když taková firma jako IWC ve vývoji jedné řady přejde z firemního kolibru na Selitu, je to pro mě krok zpět. Přece když do nového nižšího pouzdra vleze Selita, tak by IWC mělo umět takový strojek taky vyvinout. Jenže to něco stojí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Konečně. Moje první šafky.... A nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 To byl teda rychlej nákup. Skvělý hodinky v klasickým designu s useknutou hodinovkou, k tomu brutálně nositelný. Užívej a vítej do světa IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Konečně. Moje první šafky.... A nemají chybu. Konečně. Moje první šafky.... A nemají chybu. Jo, jsem rád, že se dostaly k tomu správnému srdcaři. Marky "Patnáctky" jsou krásný, prudce nositelný pilotky. Kdybych už jedny Marky neměl, jsou teď moje. Moc gratuluju, užívej...a neprodávej! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Díky pánové, mám z nich opravdu radost.Pokaždé mi tady utekly, a ze všech iwc pilotek se mi patnáctky líbily vždy nejvíce. Jsem rád že to tentokrát klaplo a myslím že u mne zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Uspešny tyžden prejem:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se