blackhead Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Ne na ruce ale na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 blackhead, jaky maji kalibr? to je jeste stary dobry JLC, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 no jasneblackhead, jaky maji kalibr? to je jeste stary dobry JLC, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) uchvatne:)) btw. ten sroubovany tah je velka pecka Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Panove, tady krasna historie IWC Mark, v clancich se da vyhledat i obecna historie pilotnich hodinek. Luxusni cteni :-)https://monochrome-watches.com/an-ode-to-a-timeless-classic-the-iwc-mark-series/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Tah je super, kazde to ocko je zvlast dilek, bez nej bych je nekoupil.uchvatne:)) btw. ten sroubovany tah je velka pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Už jsou doma a nemůžu z nich spustit oči. Ještě jednou díky Sashatorovi za cenné rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Už jsou doma a nemůžu z nich spustit oči. Ještě jednou díky Sashatorovi za cenné rady.Gratulace, vitej v Ingy community... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Petr15: gratulace, ty Ingy jsou famózní. Poslední dobou o nich také dost přemýšlím. Co je v těhle uvnitř za strojek? Mě se moc líbí ty nové 40mm - jak jsou pěkně nízký, i když v nich je jen ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ahoj, v těchto je in-house 80110. K těm 40mm - designově jsou opravdu povedený. Ale když jsem je měl na ruce, měl jsem pocit, jak kdybych si vzal hodinky od manželky. Normálně nosím 40mm hodinky a přijdou mi akorát, ale tady u těch mi kousek železa schází. vyzkoušej na ruce a uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ne na ruce ale na stoleTy jsou boží. A ještě ta lumi s patinou... dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 S těma pilotkama mě pěkně se*ete. Skoro mám nutkání koupit ty patnáctky zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Petr15: gratulace, ty Ingy jsou famózní. Poslední dobou o nich také dost přemýšlím. Co je v těhle uvnitř za strojek? Mě se moc líbí ty nové 40mm - jak jsou pěkně nízký, i když v nich je jen ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ale obaleny je ten stroj tak, ze skoro neni slyset, nebo uz starnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Pekny diky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Už jsou doma a nemůžu z nich spustit oči. Ještě jednou díky Sashatorovi za cenné rady.Gratuluju, ještě nedávno tu byly 3227 sotva jedny a teď troje a z toho jedny v limitce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Gratuluju, ještě nedávno tu byly 3227 sotva jedny a teď troje a z toho jedny v limitceNo, kdyz se podivam do prodejni sekce, jak se z toho stal Seiko/Casio bazar, zustava mi rozum stat... Ale tady v doliku z toho asi vic nevykreseme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Furt marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 16. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 GG style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se