pb69 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Nechal jsem se na léto inspirovat ... tak co, sluší jim tento nato strap? Dík za komentáře
kdojinej Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Sluší! Já vždycky trnu když šroubuju ty stěžejky abych nestrhl závit.
libor2002 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 To je spis zulu strap? Ty prezky k zubatici docela pekne sednou... Na B42 (sice cosmonauty) jsem mel tenhle nato, barevne se k Fortasum hodilo.
Marty73 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Můžu se zeptat zda nemáte problem s tloušťkou strapu vs. stěžejky?Já jsem se pokusil vyměnit za zesílený NATO strap na B47 a nedostal jsem ho tam. Respektive jsem se obával, že ty stěžejky strhnu, když to tam nacpu moc napevno.Nějaký postřeh? Dík. P.S. Jinak to vypadá nádherně a i ta oranžová skvěle ladí.
kuncák7 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 JA je nemel prodavat :-((((. K hadru se nebudu vyjadrovat,me se na hodinkach nelibi.
misoo Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Marty, mam viacero nato strapov, jeden z nich je hrubsi a ide tam celkom tazko. nosievam ho pomerne casto a zatial vsetko OK.aby som nebol OT, pridavam svoju oranz kombinaciu...
Tommek Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) @pb69, tenhle zulu je fakt paradni, uplne presny! Muzu se zeptat kde jsi ho poridil?dikyTom Upraveno 13. července 2015 uživatelem Tommek
misoo Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 btw, na ceste mam este tento, tak som zvedavy...
pb69 Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Pro zájemce i pro info ... nakupoval jsem na http://www.hellonatostrap.com/ dopravné zdarma a za 14 dnů byl doma Jako bonus na další nákup dostanete slevu 10%
Mechac Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Vzdycky, kdyz tu vidim fotky Fortisek, jsem rad, ze jsem si ty svoje nechal, porad se mi desne libi, ackoliv je momentalne skoro nenosim :-) Ale jejich cas urcite zase prijde. Jinak za me, na tom strapu vypadají skvele oba modely, ale prijde mi, ze k tem se zubatici sedi jeste o trochu lip :-)
Tommek Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Ahoj Kluci, po vzoru pb69 jsem s hellonatostrap (USA) objednal 3 krouzkovy oranzovy zulu. Nechapal jsem rychlost doruceni, ve stredu minuleho tydne jsem dal kartou zaplatil a v utery tento tyden byl reminek u me kvalita super a je to to pekne, slusive....Co rikate?
caridos Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 V 19. 8. 2015 v 11:25, Tommek napsal: Ahoj Kluci, po vzoru pb69 jsem s hellonatostrap (USA) objednal 3 krouzkovy oranzovy zulu. Nechapal jsem rychlost doruceni, ve stredu minuleho tydne jsem dal kartou zaplatil a v utery tento tyden byl reminek u me kvalita super a je to to pekne, slusive....Co rikate?pecka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se