Přejít na obsah

Oris expands - in-house new Calibre 111

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Oris expands in-house collection with new Calibre 111

Oris adds a date function to their 10-day in-house movement for 2015.

Everything from the Calibre 110 ? which was introduced last year ? remains the same, with the exception of the new date aperture at nine o?clock. A total of four versions will be available: stainless steel in either silver-grey or sunray black-gold dial, and rose gold in either opaline silver-gold or maroon dial.

Oris Calibre 111 timepieces go on sale beginning October 2015.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj - http://professionalwatches.com/2015/06/oris-expands-calibre-110-collection-with-new-calibre-111.html

Odesláno

To je ten loňskej in-house, poprvé v limitce, která byla jasně hezčí a luxusnější. Doufám, že je to znát i na ceně. Tady je na první pohled znát ta datumka, která dříve chyběla. Postoj k jejímu umístění ještě nemám, musim se dlooouze zamyslet.

Odesláno

Vypadá to jako položenej sněhulák...

Kdyby se vybodli na šestku, šoupli tam datum, sjednotili velikosti subdialů, nemusely ty hodinky vypadat tak strašně moc na pitchu...

takže takové IWC Portugese 7 days od Oris? ;)

jinak s tebou i souhlasím, jen je asi potřeba se trochu odlišit no

Odesláno

to datum mi tam vyloženě vadí. každopádně jim fandím. 

Odesláno

U mě datum na 9 je o zvyku ( asi bych si zvykl, každopádně na hodinkách ho vyžaduji ). Za mě velice povedené a začíná to vypadat, že stárnu, protože bych si je dovedl na ruce představit. Ten strojek mě vyloženě uchvátil, ani nevím proč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...