Jeremmy Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Ahoj všem,Je mi 26 a rozhodl jsem se, že bych si chtěl začátkem září koupit hezké hodinky za státnice. :-)Stavil jsem se v Koscomu a prohlídl pár hodinek. Ty co se mi líbily hodně, na ty bych asi neměl peníze. Ostatní mi přišly ne moc zajímavý...Celkem se mi zalíbila značka Maurice Lacroix. Nížší modely bych už zaplatil cca 17k a ty jako jediné se mi i docela líbily(cena/vzhled).Potom jsem koukal na chrono24 a našel jsem tyhle:http://www.chrono24.cz/mauricelacroix/les-classiques-mondphase-chronograph-herrenuhr-lc1148--id3100304.htm?dosearch=true&manufacturerIds=163&maxAgeInDays=0&merchantId=3292&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&watchTypes=U&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Prodává je nějaký obchod v Mnichově za cenu, která je více než příznivá. :-) Co si o tom myslíte? Předem všem moc děkuji za rady/názory. :-) Upraveno 9. června 2015 uživatelem Jeremmy
bandicoot Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ahoj, s ML chybu neuděláš. Sympatická značka, která řadou Masterpiece umí sáhnout do vyšších pater. Takže mít od nich základnější model na baterku mi přijde rozumnější, než stejnou částku utratit za prémiový model horší značky. Hodinky jsou fajn, safírové sklo, měsíční fáze... Popis "strojku" vypadá taky pěkně. Cena je výborná, poloviční jak zde. Prodejce nabízí i možnost odběr na náramku, to by chtělo zjistit, za jaký Aufpreis. Pokud směřuješ k bateriovému pohonu a pokud se ti líbí tento styl decentních hodinek s nějakou funkcí navíc, mrkni taky na Edox s retrográdním chronografem. http://www.hodinky-koscom.cz/cz/edox-01505-3-ain
MejlaG Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Pěkné, "levné", ale docela malé. Pokud máš větší ruku, chtělo by to aspoň 42 mm
Exter999 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Díky. Já právě mám rád decentní styl, ale ne zase moc. Líbily se mi i Longines, ale jejich dostupná řada "klasik" už je i na mě moc usedlá a kolekce "master" je mimo možnosti. Zatím asi baterie, mechanickému jsem ještě nepřišel na chuť. Třeba to přijde s věkem. :-) Masterpiece je nádhera třeba tyto: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/maurice-lacroix-mp7128-ss001-500 Ale to už je cenou někde úplně jinde... Ty Edoxy jsou taky važně pěkný. Kupovat budu až začátkem zaří, tak bude plno času na přemýšlení.Moc díky.
Exter999 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Pěkné, "levné", ale docela malé. Pokud máš větší ruku, chtělo by to aspoň 42 mmJsem celkově vyzáblejší postavy, tak jsem se spíš bál aby nebyly malé.
Exter999 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Oprava - aby nebyly "velké" Asi bych je někde vyzkoušel na ruku a objednal přes chrono24. Asi hloupy dotaz... Zaruka je u hodinek mezinárodní?
bandicoot Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Jsem celkově vyzáblejší postavy...a co Jeremmy?
Exter999 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Mam 2 nicky... Jeden na mobilu a jeden na Pc. Zapomnel jsem na ten na mobilu udaje, tak jsem zalozil novy.
Exiztence Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Škoda že nechceš mechaniky za ty peníze už se dá vybírat, krom ML se koukni na Frederique Constant mají hodinky podobného stylu.
Jenikec Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Casem te budou baterky stvat. Když už tak automat ale decentnejsi. Ty funkce nezaplatis.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se