Lukáš Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 tak uz sme vsetci doma - bol som na riviere nafackat dceru a zneskodnit drzeho motorkara co si mysli ze z mojich penazi bude mat Jensen a este mi chce vyfuknut aj tieto Primky!!! som tu a aj nadalej bojujem! ( fakt zabava toto vlakno! ) Doufám, že jsi ho dostal Nic nepotěší více než auto za cizí prachy....jo a jinak dcera se povedla No spíše než na motorkáře je třeba dávat pozor na slabomyslné básníky, Ti jdou po Primkách jak blázni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Neměl by tady být čas,co se odpočítává,jak na ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro2 Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Tak tomu dost dobře nerozumím? Jak nepotřebuje Prim Sport? Myslíš, že se k Ferrari 308 GTO nehodí? Ferrari 308 Myslím, že k mým dvěma krasavicím se budou hodit daleko více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Hlasuju pro Mira2, myslí to vážně a správně, jestli se to počítá...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Hlasuju pro Mira2, myslí to vážně a správně, jestli se to počítá...... Ja to taky myslim vazne! NAvic - tady jde o zdravi, a to je sakra vazna vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 A vubec, tady se nehlasuje! Teda zatim jeste asi ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 3. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Tak, tak, dovoluji si ukončit soutěž o hodinky PRIM Sport k dnešní půlnoci, tedy 3.8.2007 do 24:00 hod. Šíma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Číslo účtu nikde, ani nějaký dotazník rozřazovací, tož to zase asi rozhodne paní štěstěna. Trumfy žádné v rukávu nemám, blížící se narozeniny netikající byste mi asi nevěřili, resp. považovali za podpásovku, tak aspoň jeden pěkný obrázek, co jsem našel na disku. Ne že bych si to neuměl představit v praxi, třeba i s hlídačem čtyřnohým poblíž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Jujda, pro rentiera taky hlasuju !!! nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Číslo účtu nikde, ani nějaký dotazník rozřazovací, tož to zase asi rozhodne paní štěstěna. Trumfy žádné v rukávu nemám, blížící se narozeniny netikající byste mi asi nevěřili, resp. považovali za podpásovku, tak aspoň jeden pěkný obrázek, co jsem našel na disku. Ne že bych si to neuměl představit v praxi, třeba i s hlídačem čtyřnohým poblíž tak to je nářez ...... nejlepší fotka co jsem tu viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Jujda, pro rentiera taky hlasuju !!! nádhera Hele, cigi, a kolik mas vlastne hlasu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Číslo účtu nikde, ani nějaký dotazník rozřazovací, tož to zase asi rozhodne paní štěstěna. Trumfy žádné v rukávu nemám, blížící se narozeniny netikající byste mi asi nevěřili, resp. považovali za podpásovku, tak aspoň jeden pěkný obrázek, co jsem našel na disku. Ne že bych si to neuměl představit v praxi, třeba i s hlídačem čtyřnohým poblíž Tak to je bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro2 Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Číslo účtu nikde, ani nějaký dotazník rozřazovací, tož to zase asi rozhodne paní štěstěna. Trumfy žádné v rukávu nemám, blížící se narozeniny netikající byste mi asi nevěřili, resp. považovali za podpásovku, tak aspoň jeden pěkný obrázek, co jsem našel na disku. Ne že bych si to neuměl představit v praxi, třeba i s hlídačem čtyřnohým poblíž Tak to je pěkné Já bych je občas asi i nosil ...., nicméně vzhledem k tomu, že soutěž šíma ukončil před měsícem tak se tady asi všichni snažíme zbytečně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 4. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 No jo, měsíc sem, měsíc tam, co je to proti věčnosti. Tak aby byla globální spravedlnost, končíme dnes, tedy 4.9.2007 v 24:00 hod. Pak přijde ke slovu statistika, užší výběr a finále. Šíma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Hlasuju pro Mira2, myslí to vážně a správně, jestli se to počítá...... Já to nemyslím vážně a správně už vůbec ne a doufám, že se to nepočítá. Prostě chci ty hodinky a pak je rozflákám a fotky dám do nově založeného vlákna "Malá odolnost" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 (upraveno) No jo, měsíc sem, měsíc tam, co je to proti věčnosti. Tak aby byla globální spravedlnost, končíme dnes, tedy 4.9.2007 v 24:00 hod. Pak přijde ke slovu statistika, užší výběr a finále. Šíma. Doufám, že se při hodnocení bude nejlepší a nejhorší výsledek škrtat .... Upraveno 4. září 2007 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro2 Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 (upraveno) Upraveno 4. září 2007 uživatelem Miro2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Dobré... Taky jsem měl jistý vtipný nápad, co sem dám jako poslední svůj bojový příspěvek (pracovní název Hodinky pro kočku;)), žel to nevyšlo:( Tak aspoň něco v tomto duchu z hloubi internetu a dotyčný čtvernožeč k tomu. Mě by stačily jedny...jako kotě si příst a Sporty mít natáhlé s rezervou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 POZOR!POZOR!POZOR! smysl celé akce jsem absolutně nepochopil, snad chtěl Šíma vědět kolik úctyhodných členů fóra bylo ochotno dělat ze sebe debila kvůli jedněm Primkám, dost jste mě zklamali milí chronomagisté a Tebe Šímo prosím, neprodlužuj tuto frašku a už je proboha někomu dej !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proto Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Take nerozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se