Přejít na obsah

POZOR POZOR POZOR !!!

Doporučené příspěvky

tak uz sme vsetci doma - bol som na riviere nafackat dceru a zneskodnit drzeho motorkara co si mysli ze z mojich penazi bude mat Jensen a este mi chce vyfuknut aj tieto Primky!!!

som tu a aj nadalej bojujem!

( fakt zabava toto vlakno! )

Doufám, že jsi ho dostal :sleeping_03anim: Nic nepotěší více než auto za cizí prachy....jo a jinak dcera se povedla :thumbsup_anim: No spíše než na motorkáře je třeba dávat pozor na slabomyslné básníky, Ti jdou po Primkách jak blázni!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 158
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Číslo účtu nikde, ani nějaký dotazník rozřazovací, tož to zase asi rozhodne paní štěstěna. Trumfy žádné v rukávu nemám, blížící se narozeniny netikající byste mi asi nevěřili, resp. považovali za podpásovku, tak aspoň jeden pěkný obrázek, co jsem našel na disku. Ne že bych si to neuměl představit v praxi, třeba i s hlídačem čtyřnohým poblíž :baby: post-1127-1188835520.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Číslo účtu nikde, ani nějaký dotazník rozřazovací, tož to zase asi rozhodne paní štěstěna. Trumfy žádné v rukávu nemám, blížící se narozeniny netikající byste mi asi nevěřili, resp. považovali za podpásovku, tak aspoň jeden pěkný obrázek, co jsem našel na disku. Ne že bych si to neuměl představit v praxi, třeba i s hlídačem čtyřnohým poblíž :baby: post-1127-1188835520.jpg

tak to je nářez :D ...... nejlepší fotka co jsem tu viděl :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Tak to je bomba. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Číslo účtu nikde, ani nějaký dotazník rozřazovací, tož to zase asi rozhodne paní štěstěna. Trumfy žádné v rukávu nemám, blížící se narozeniny netikající byste mi asi nevěřili, resp. považovali za podpásovku, tak aspoň jeden pěkný obrázek, co jsem našel na disku. Ne že bych si to neuměl představit v praxi, třeba i s hlídačem čtyřnohým poblíž :baby:

Tak to je pěkné :D Já bych je občas asi i nosil ...., nicméně vzhledem k tomu, že soutěž šíma ukončil před měsícem tak se tady asi všichni snažíme zbytečně ... :P

Odkaz ke komentáři

No jo, měsíc sem, měsíc tam, co je to proti věčnosti. Tak aby byla globální spravedlnost, končíme dnes, tedy 4.9.2007 v 24:00 hod. Pak přijde ke slovu statistika, užší výběr a finále. Šíma.

Odkaz ke komentáři

Hlasuju pro Mira2, myslí to vážně a správně, jestli se to počítá...... :D

Já to nemyslím vážně a správně už vůbec ne a doufám, že se to nepočítá. Prostě chci ty hodinky a pak je rozflákám a fotky dám do nově založeného vlákna "Malá odolnost" :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

No jo, měsíc sem, měsíc tam, co je to proti věčnosti. Tak aby byla globální spravedlnost, končíme dnes, tedy 4.9.2007 v 24:00 hod. Pak přijde ke slovu statistika, užší výběr a finále. Šíma.

Doufám, že se při hodnocení bude nejlepší a nejhorší výsledek škrtat .... :sleeping_03anim:

Upraveno uživatelem horal
Odkaz ke komentáři

Dobré... Taky jsem měl jistý vtipný nápad, co sem dám jako poslední svůj bojový příspěvek (pracovní název Hodinky pro kočku;)), žel to nevyšlo:( Tak aspoň něco v tomto duchu z hloubi internetu a dotyčný čtvernožeč k tomu. Mě by stačily jedny...jako kotě si příst a Sporty mít natáhlé s rezervou :headphone: post-1127-1188935502.jpg post-1127-1188935578.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

POZOR!POZOR!POZOR! smysl celé akce jsem absolutně nepochopil, snad chtěl Šíma vědět kolik úctyhodných členů fóra bylo ochotno dělat ze sebe debila kvůli jedněm Primkám, dost jste mě zklamali milí chronomagisté a Tebe Šímo prosím, neprodlužuj tuto frašku a už je proboha někomu dej !!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...