wrapper Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 na nete som nasiel hodinky steihart , /o.i. aj chronoshop.cz / prosim o Vase nazory a poznamky /kvalita, renome znacky , vase skusenosti s touto znackou, a trocha aj z historie/ neviete daju sa zohnat tie oceany aj s priehladnym dnom ? vopred dakujem
tiktaktiktak Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 (upraveno) zeptej se kubsona, je to jeho web Jinak Steinhart = dle meho, za malo penez, hodne muziky, ty Oceany jsou samozrejme inspirovane bondovkami od Omegy (ale dnes uz je asi malo hodinek, ktere by nebyly nejakym zpusobem podobne jinym starsim modelum znamych znacekk), nicmene velmi slusna kvalita, safirove sklo atd, za peknou cenovku. Upraveno 31. srpna 2007 uživatelem tiktaktiktak
Jaem Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 zeptej se kubsona, je to jeho web Jinak Steinhart = dle meho, za malo penez, hodne muziky, ty Oceany jsou samozrejme inspirovane bondovkami od Omegy (ale dnes uz je asi malo hodinek, ktere by nebyly nejakym zpusobem podobne jinym starsim modelum znamych znacekk), nicmene velmi slusna kvalita, safirove sklo atd, za peknou cenovku. mne skor pripominaju rolex...
afrikab Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 zeptej se kubsona, je to jeho web Jinak Steinhart = dle meho, za malo penez, hodne muziky, ty Oceany jsou samozrejme inspirovane bondovkami od Omegy (ale dnes uz je asi malo hodinek, ktere by nebyly nejakym zpusobem podobne jinym starsim modelum znamych znacekk), nicmene velmi slusna kvalita, safirove sklo atd, za peknou cenovku. Me spis pripadaji inspirovane Rolexkama, ale jinak souhlas.
kubson Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 o renomé a historii značky se asi nedá moc mluvit, když ty hodinky teprve nedávno začali dělat, ale ohlasy jsou myslím celkem pozitivní.. nějaké se dají najít i tady na chronomagu, jinak na světových diskuzních fórech taky..
Duke650 Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 o renomé a historii značky se asi nedá moc mluvit, když ty hodinky teprve nedávno začali dělat, ale ohlasy jsou myslím celkem pozitivní.. nějaké se dají najít i tady na chronomagu, jinak na světových diskuzních fórech taky.. Mám jedny Steinhart (viz vlákno Německé hodinky) a nemohu si je vynachválit - i kdyby stály dvojnásobek, stále bych byl maximálně spokojený
wrapper Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 o renomé a historii značky se asi nedá moc mluvit, když ty hodinky teprve nedávno začali dělat, ale ohlasy jsou myslím celkem pozitivní.. nějaké se dají najít i tady na chronomagu, jinak na světových diskuzních fórech taky.. diky kubson ze si sa ozval , nasiel som vlakno steinhart aj pod nemeckymi hodinkami , ale robia sa asi v svajciarsku nie ? nevies info ohladne skleneneho spodku ? zvazujem medzi Hamilton XWIND s kovovym remienkom a tymito, /viem ze su kazde z ineho sudka/ , mozno to bude uvod k zbierke
mnovace Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 a nemělo by to být v sekci německé hodinky, určitě by neškodilo kdybys prohledal trochu fórum a nezakládal hned nový link, jinak vlákno steinhart již existuje
kulix Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Prohledal jsem už toho hodně, ale takové velké a krásné hodinky jsem ještě nenašel jako je Steinhart.. Už se na ně chystám..Ještě sice váhám mezi nimi a Archimede Pilot, ale asi vyhrají tyto..
wrapper Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Mám jedny Steinhart (viz vlákno Německé hodinky) a nemohu si je vynachválit - i kdyby stály dvojnásobek, stále bych byl maximálně spokojený ako je to s vahou , kubson pise na jeho webe ca 190 g mal som na ruke Hamiltony X wind myslim 200 g, dost ma ta vaha odradzala , bojim sa to mat dennodenne na ruke / aby som nemal tendenciu ich odkladat
wrapper Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 a nemělo by to být v sekci německé hodinky, určitě by neškodilo kdybys prohledal trochu fórum a nezakládal hned nový link, jinak vlákno steinhart již existuje
wrapper Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 a nemělo by to být v sekci německé hodinky, určitě by neškodilo kdybys prohledal trochu fórum a nezakládal hned nový link, jinak vlákno steinhart již existuje
kubson Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 diky kubson ze si sa ozval , nasiel som vlakno steinhart aj pod nemeckymi hodinkami , ale robia sa asi v svajciarsku nie ? nevies info ohladne skleneneho spodku ? zvazujem medzi Hamilton XWIND s kovovym remienkom a tymito, /viem ze su kazde z ineho sudka/ , mozno to bude uvod k zbierke skleněný spodek? no ty s unitasem průhled mají..
wrapper Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 sory za prazdne okna / zaciatocnik na fore , ale k veci , browsujem tu na fore asi mesiac nejak mi uslo ze fandovia zalozia svajciarske hodinky na nemecke kapitoly tak ma to zmiatlo ENTSCHULDIGUNG
Duke650 Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 (upraveno) sory za prazdne okna / zaciatocnik na fore , ale k veci , browsujem tu na fore asi mesiac nejak mi uslo ze fandovia zalozia svajciarske hodinky na nemecke kapitoly tak ma to zmiatlo ENTSCHULDIGUNG ad Hmotnost Steinhart 47 mm na koženém pásku je naprosto v pohodě, Fortis B-42 na nerezovém tahu jsou o dost těžší, ale ani jedny nevadí... ad Swiss vs. German made Steinhart nosí na ciferníku nápis Swiss Made, protože podle všeho německé firmě pana Steinharta tyto modely na zakázku vyrábí švýcarská Grovana. Jinak na německém fóru www.flying-time.de má Steinhart (značka i člověk) vynikající pověst - a to tam jsou lidi, kteří nosí hodinky úplně jiných cenových relací (IWC, Breitling, Panerai...) Upraveno 31. srpna 2007 uživatelem Duke650
Fiona Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 QUOTE(wrapper @ 31.8.2007 - 15:02) 110931[/snapback]sory za prazdne okna / zaciatocnik na fore , ale k veci , browsujem tu na fore asi mesiac nejak mi uslo ze fandovia zalozia svajciarske hodinky na nemecke kapitoly tak ma to zmiatlo ENTSCHULDIGUNG ad Hmotnost Steinhart 47 mm na koženém pásku je naprosto v pohodě, Fortis B-42 na nerezovém tahu jsou o dost těžší, ale ani jedny nevadí... ad Swiss vs. German made Steinhart nosí na ciferníku nápis Swiss Made, protože podle všeho německé firmě pana Steinharta tyto modely na zakázku vyrábí švýcarská Grovana. Jinak na německém fóru www.flying-time.de má Steinhart (značka i člověk) vynikající pověst - a to tam jsou lidi, kteří nosí hodinky úplně jiných cenových relací (IWC, Breitling, Panerai...) Takže, pokud byste měli poradit člověku, který chce automaty do 10.000,- jako je ten ocan 1- ty se mi taky líbí (a propo, pokud byste je porovnávali s traser automatic, co je lepší? )
tiktaktiktak Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Takže, pokud byste měli poradit člověku, který chce automaty do 10.000,- jako je ten ocan 1- ty se mi taky líbí (a propo, pokud byste je porovnávali s traser automatic, co je lepší? ) To je tezky srovnani - konkretne u Traseru ziskas "military" hodinky s tritiovymi trubicemi, u Steinhartu zase klasicke "potapky" inspirovane Rolexem, stejne strojky ETA 2824-2, safir a slusne provedeni, prizniva cena versus slusna kvalita. Takze pokud se Ti libi oboje, vybiral bych primarne podle designu, ceny a pouziti. Chybu neudelas ani s jednou znackou/modelem.
kubson Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 kup si traser.. jestli jsou tady ty pořád na prodej, tak není co řešit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se