Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na nete som nasiel hodinky steihart , /o.i. aj chronoshop.cz / prosim o Vase nazory a poznamky /kvalita, renome znacky , vase skusenosti s touto znackou, a trocha aj z historie/ neviete daju sa zohnat tie oceany aj s priehladnym dnom ?

vopred dakujem

Odesláno (upraveno)

zeptej se kubsona, je to jeho web :)

Jinak Steinhart = dle meho, za malo penez, hodne muziky, ty Oceany jsou samozrejme inspirovane bondovkami od Omegy (ale dnes uz je asi malo hodinek, ktere by nebyly nejakym zpusobem podobne jinym starsim modelum znamych znacekk), nicmene velmi slusna kvalita, safirove sklo atd, za peknou cenovku.

Upraveno uživatelem tiktaktiktak
Odesláno

Jinak Steinhart = dle meho, za malo penez, hodne muziky, ty Oceany jsou samozrejme inspirovane bondovkami od Omegy (ale dnes uz je asi malo hodinek, ktere by nebyly nejakym zpusobem podobne jinym starsim modelum znamych znacekk), nicmene velmi slusna kvalita, safirove sklo atd, za peknou cenovku.

mne skor pripominaju rolex...

Odesláno

Me spis pripadaji inspirovane Rolexkama, ale jinak souhlas.

Odesláno

o renomé a historii značky se asi nedá moc mluvit, když ty hodinky teprve nedávno začali dělat, ale ohlasy jsou myslím celkem pozitivní.. nějaké se dají najít i tady na chronomagu, jinak na světových diskuzních fórech taky..

Odesláno
o renomé a historii značky se asi nedá moc mluvit, když ty hodinky teprve nedávno začali dělat, ale ohlasy jsou myslím celkem pozitivní.. nějaké se dají najít i tady na chronomagu, jinak na světových diskuzních fórech taky..

Mám jedny Steinhart (viz vlákno Německé hodinky) a nemohu si je vynachválit - i kdyby stály dvojnásobek, stále bych byl maximálně spokojený

Odesláno

diky kubson ze si sa ozval , nasiel som vlakno steinhart aj pod nemeckymi hodinkami , ale robia sa asi v svajciarsku nie ? nevies info ohladne skleneneho spodku ? zvazujem medzi Hamilton XWIND s kovovym remienkom a tymito, /viem ze su kazde z ineho sudka/ , mozno to bude uvod k zbierke :thumbsup_anim:

Odesláno

Prohledal jsem už toho hodně, ale takové velké a krásné hodinky jsem ještě nenašel jako je Steinhart.. :guitar:

Už se na ně chystám..Ještě sice váhám mezi nimi a Archimede Pilot, ale asi vyhrají tyto.. :cheers:

Odesláno
Mám jedny Steinhart (viz vlákno Německé hodinky) a nemohu si je vynachválit - i kdyby stály dvojnásobek, stále bych byl maximálně spokojený

ako je to s vahou , kubson pise na jeho webe ca 190 g mal som na ruke Hamiltony X wind myslim 200 g, dost ma ta vaha odradzala , bojim sa to mat dennodenne na ruke / aby som nemal tendenciu ich odkladat :helpsmilie:

Odesláno
a nemělo by to být v sekci německé hodinky, určitě by neškodilo kdybys prohledal trochu fórum a nezakládal hned nový link, jinak vlákno steinhart již existuje

Odesláno
a nemělo by to být v sekci německé hodinky, určitě by neškodilo kdybys prohledal trochu fórum a nezakládal hned nový link, jinak vlákno steinhart již existuje

Odesláno
diky kubson ze si sa ozval , nasiel som vlakno steinhart aj pod nemeckymi hodinkami , ale robia sa asi v svajciarsku nie ? nevies info ohladne skleneneho spodku ? zvazujem medzi Hamilton XWIND s kovovym remienkom a tymito, /viem ze su kazde z ineho sudka/ , mozno to bude uvod k zbierke :thumbsup_anim:

skleněný spodek? no ty s unitasem průhled mají..

Odesláno

sory za prazdne okna / zaciatocnik na fore ,

ale k veci , browsujem tu na fore asi mesiac nejak mi uslo ze fandovia zalozia svajciarske hodinky na nemecke kapitoly :thumbsup_anim: tak ma to zmiatlo ENTSCHULDIGUNG

Odesláno (upraveno)
sory za prazdne okna / zaciatocnik na fore ,

ale k veci , browsujem tu na fore asi mesiac nejak mi uslo ze fandovia zalozia svajciarske hodinky na nemecke kapitoly :thumbsup_anim: tak ma to zmiatlo ENTSCHULDIGUNG

ad Hmotnost

Steinhart 47 mm na koženém pásku je naprosto v pohodě, Fortis B-42 na nerezovém tahu jsou o dost těžší, ale ani jedny nevadí...

ad Swiss vs. German made

Steinhart nosí na ciferníku nápis Swiss Made, protože podle všeho německé firmě pana Steinharta tyto modely na zakázku vyrábí švýcarská Grovana. Jinak na německém fóru www.flying-time.de má Steinhart (značka i člověk) vynikající pověst - a to tam jsou lidi, kteří nosí hodinky úplně jiných cenových relací (IWC, Breitling, Panerai...)

Upraveno uživatelem Duke650
  • Po letech...
Odesláno

QUOTE(wrapper @ 31.8.2007 - 15:02) 110931[/snapback]sory za prazdne okna / zaciatocnik na fore ,

ale k veci , browsujem tu na fore asi mesiac nejak mi uslo ze fandovia zalozia svajciarske hodinky na nemecke kapitoly Posted Image tak ma to zmiatlo ENTSCHULDIGUNG

ad Hmotnost

Steinhart 47 mm na koženém pásku je naprosto v pohodě, Fortis B-42 na nerezovém tahu jsou o dost těžší, ale ani jedny nevadí...

ad Swiss vs. German made

Steinhart nosí na ciferníku nápis Swiss Made, protože podle všeho německé firmě pana Steinharta tyto modely na zakázku vyrábí švýcarská Grovana. Jinak na německém fóru www.flying-time.de má Steinhart (značka i člověk) vynikající pověst - a to tam jsou lidi, kteří nosí hodinky úplně jiných cenových relací (IWC, Breitling, Panerai...)

Takže, pokud byste měli poradit člověku, který chce automaty do 10.000,- jako je ten ocan 1- ty se mi taky líbí (a propo, pokud byste je porovnávali s traser automatic, co je lepší? )

Odesláno

Takže, pokud byste měli poradit člověku, který chce automaty do 10.000,- jako je ten ocan 1- ty se mi taky líbí (a propo, pokud byste je porovnávali s traser automatic, co je lepší? )

To je tezky srovnani - konkretne u Traseru ziskas "military" hodinky s tritiovymi trubicemi, u Steinhartu zase klasicke "potapky" inspirovane Rolexem, stejne strojky ETA 2824-2, safir a slusne provedeni, prizniva cena versus slusna kvalita.

Takze pokud se Ti libi oboje, vybiral bych primarne podle designu, ceny a pouziti. Chybu neudelas ani s jednou znackou/modelem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...