janoj Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Máte to tu pekné . U mňa už vyše roka … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Déčka na čiernom remeni s kávičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 V 31. 12. 2021 v 21:10, janoj napsal: Máte to tu pekné . U mňa už vyše roka … Asi by se dalo diskutovat o postaveni rucek, ale i tak, velmi dobra fotka! A DS30 se mi hodne libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Málem jsem měl DA34 zpět. Už jsem chtěl stisknout spoušť, jako že je beru, inzerát pořád otevřenej, ale prej už prodaný. Tak to mě teda nasr...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 před 20 hodinami, nickolas napsal: Asi by se dalo diskutovat o postaveni rucek, ale i tak, velmi dobra fotka! A DS30 se mi hodne libi A to som si gratuloval, aké to mám vychytané… Dnes síce znovu so zlým postavením, zato so zrnkom prachu. A s vtákom, ako bonus (šetrím pixelmi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 A dyt ja tomu stejne prd rozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 (upraveno) před 14 minutami, nickolas napsal: A dyt ja tomu stejne prd rozumim Veď ja som to bral ako pochvalu Akurát som to "zneužil" na zámienku pridania ďalších foto Upraveno 22. ledna 2022 uživatelem janoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 před 3 hodinami, janoj napsal: A to som si gratuloval, aké to mám vychytané… Dnes síce znovu so zlým postavením, zato so zrnkom prachu. A s vtákom, ako bonus (šetrím pixelmi). A náhodou, tihle vtáci každou fotku hodinek vždycky pozvednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 V 3. 12. 2021 v 10:27, ATOM napsal: toto je proste parada Pro mně asi nejhezčí Damasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Promě jsou top Déčka tyto - mám je už podruhý Mimochodem jsem moc zvědavej, jestli se Damasko co se týká nabídky modelů zmátoří. Teď je to docela bída a ani bych si nevybral. Bohužel všechny starší modely, který byly na první pohled rozeznatelný, z nabídky zmizely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Back in Heaven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Nové nato premium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 .. a dost mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Stenjě jsem zvědavej, jestli se Damasko nějak zmátoří. Pořád mi nejde do hlavy, proč zahodily spoustu pěknejch modelů, na kterejch bylo na první pohled poznat, že je to prostě Damasko. Ta současná nabídka je taková divná. Pominu-li nějaký chrona, tak klasický tříručky s "chlupatými" indexy jsou mi úplně proti srsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) DK30 na kůži @Toblinjo, tohle kombo je pěkný, to se mi líbí Upraveno 12. května 2022 uživatelem Wladimir edit+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 (upraveno) DAMASK A26-1 Upraveno 13. května 2022 uživatelem Wladimir edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se