tano Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 kartagos: diky Vlasto nickolas: ja vim, nic se nedeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tano móóc hezká fotka. Oř?znout ji na zřejmě 4×3 není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Svatoslav: kazdopadne diky, vazim si toho. Tanovi staci, kdyz se nekomu libi jeho patlaniny a rad v kalendari uvidi fotky kolegu Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Moc to tu nežije kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Pěkná dvojka...Sebenza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 (upraveno) Bohužel ne, nebo bohu dík, teď nevím Povím to tak, že hned jak jsem nakoukl do vlákna o nožích, řekl jsem si "NE MÍRO V NOŽÍCH SE NESEKNEŠ!!!", ale samozřejmě se mi zalíbily, nedalo mi to a musel jsem si aspoň nějakej zkusit. Nechtěl jsem ale dopadnout jako s hodinkama. Čili veřejně přiznávám, že je to Čína za pár korun. Na druhou stranu musím říct, že za těch pár korun mě kvalita mile překvapila.Jedná se o Sanrenmu LAND 9103.Někde jsem vyčetl, že mají fajn poměr cena/kvalita a vzhled se mi prostě líbil. Teď už je mi jasný, že to obšlehli, ale nevnímám to (zatím) tak tragicky, jako u hodinek. Asi je to tím, že sem tomu ještě (zatím) tak nepropadl. Upraveno 26. ledna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 DA35 a Southard Tolk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Paráda. Jen to sem sázejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 (upraveno) Zajtra za svetla cvaknem aj so Sebenzou alebo dvoma alebo aj styrmi Upraveno 26. ledna 2018 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Tvl.. Nechte toho. Já už si nemůžu dovolit se seknout ještě v nožích za x tisíc. Chjo asi mám sklony k závislosti.Ne Míro stačí ti jeden obyč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Jeden obyč Sebenza asi stačí.. Ale mne nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Chápu a nerad bych tak taky dopadl. Zaznamenal jsem, že na Knifu seš celkem aktivní.Ale už se bojím tam chodit. Nebezpečně moc se mi začínají nože líbit. Už jsem nakoupil i něco do kuchyně a končím. Hodinky bohatě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Dobry to mate panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Pekne komba hosi!Miro, pri jednom nozejku to urcite neskonci;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 (upraveno) Nestraš Žena už mi teď říká, že sem magor, že si furt hraju s nožema, že mi je vyhodí a bude pokoj a když sem se jednou při čištění trochu fiknul, to byla voda na její mlýn. Upraveno 26. ledna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Bohužel ne, nebo bohu dík, teď nevím Povím to tak, že hned jak jsem nakoukl do vlákna o nožích, řekl jsem si "NE MÍRO V NOŽÍCH SE NESEKNEŠ!!!", ale samozřejmě se mi zalíbily, nedalo mi to a musel jsem si aspoň nějakej zkusit. Nechtěl jsem ale dopadnout jako s hodinkama. Čili veřejně přiznávám, že je to Čína za pár korun. Na druhou stranu musím říct, že za těch pár korun mě kvalita mile překvapila.Jedná se o Sanrenmu LAND 9103.Někde jsem vyčetl, že mají fajn poměr cena/kvalita a vzhled se mi prostě líbil. Teď už je mi jasný, že to obšlehli, ale nevnímám to (zatím) tak tragicky, jako u hodinek. Asi je to tím, že sem tomu ještě (zatím) tak nepropadl. Vybral's dobře, taky jsem po něm koukal, když jsem hledal idealní EDC nůž. Že je to Čína bych tolik neřešil, v praktickým používání obstojí stejně jak originál, je pěknej a jak píšešnení to jako s fake hodinkama z Asie, kde to problém je. Sám mam Ontario Rat2 z Taiwanu a spokojenost veliká. Pokukoval jsem i po Ganzo G729 což je zdařílá čínská replika SpydercoParamilitary s idealním poměrem cena-kvalita. Jojo nože jsou taky návykový.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Chlapi, neťahajte sem tému fakeov.. A u nožov je to to isté ako u hodiniek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Takže D+CRK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se