Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

kartagos: diky Vlasto :)

nickolas: ja vim, nic se nedeje. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Svatoslav: kazdopadne diky, vazim si toho. Tanovi staci, kdyz se nekomu libi jeho patlaniny a rad v kalendari uvidi fotky kolegu ;)

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Bohužel ne, nebo bohu dík, teď nevím :D

Povím to tak, že hned jak jsem nakoukl do vlákna o nožích, řekl jsem si "NE MÍRO V NOŽÍCH SE NESEKNEŠ!!!", ale samozřejmě se mi zalíbily, nedalo mi to a musel jsem si aspoň nějakej zkusit. Nechtěl jsem ale dopadnout jako s hodinkama. Čili veřejně přiznávám, že je to Čína za pár korun. Na druhou stranu musím říct, že za těch pár korun mě kvalita mile překvapila.

Jedná se o Sanrenmu LAND 9103.

Někde jsem vyčetl, že mají fajn poměr cena/kvalita a vzhled se mi prostě líbil. Teď už je mi jasný, že to obšlehli, ale nevnímám to (zatím) tak tragicky, jako u hodinek. Asi je to tím, že sem tomu ještě (zatím) tak nepropadl. :D

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

Dobry to mate panove!

Odkaz ke komentáři

Nestraš :D

Žena už mi teď říká, že sem magor, že si furt hraju s nožema, že mi je vyhodí a bude pokoj :D a když sem se jednou při čištění trochu fiknul, to byla voda na její mlýn. :D

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

Bohužel ne, nebo bohu dík, teď nevím :D

Povím to tak, že hned jak jsem nakoukl do vlákna o nožích, řekl jsem si "NE MÍRO V NOŽÍCH SE NESEKNEŠ!!!", ale samozřejmě se mi zalíbily, nedalo mi to a musel jsem si aspoň nějakej zkusit. Nechtěl jsem ale dopadnout jako s hodinkama. Čili veřejně přiznávám, že je to Čína za pár korun. Na druhou stranu musím říct, že za těch pár korun mě kvalita mile překvapila.

Jedná se o Sanrenmu LAND 9103.

Někde jsem vyčetl, že mají fajn poměr cena/kvalita a vzhled se mi prostě líbil. Teď už je mi jasný, že to obšlehli, ale nevnímám to (zatím) tak tragicky, jako u hodinek. Asi je to tím, že sem tomu ještě (zatím) tak nepropadl. :D

Vybral's dobře, taky jsem po něm koukal, když jsem hledal idealní EDC nůž. Že je to Čína bych tolik neřešil, v praktickým používání obstojí stejně jak originál, je pěknej a jak píšeš

není to jako s fake hodinkama z Asie, kde to problém je. Sám mam Ontario Rat2 z Taiwanu a spokojenost veliká. Pokukoval jsem i po Ganzo G729 což je zdařílá čínská replika Spyderco

Paramilitary s idealním poměrem cena-kvalita. Jojo nože jsou taky návykový..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...