špelda66 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 (upraveno) myslím, že určitě pouzdro - damasko ice hardened steel edit: a náramek ice hardened stee Upraveno 13. února 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Mě na první zakopnutí uhranuly DA34ky. Líbí se mi jejich prakticky nezničitelný matný pouzdro, datum a červený prvky na černým pozadí, který lze krásně kombinovat s podobnými řemeny. Kdybych je nesehnal podruhý zpět, zvažoval bych tyhle Sinny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Tak konečně zase na ruce. Dám jim do konce měsíce, než zase bude potřeba kvrdlat s datumovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 (upraveno) @Radik Gratuluju, tak hlavně, aby už zůstaly doma P.s. A vypadaj jako nový Upraveno 20. února 2023 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 před 1 minutou, Toblin napsal: @Radik Gratuluju, tak hlavně, aby už zůstaly doma P.s. A vypadaj jako nový Jojo, to už jsem poučenej a když jsem se k nim už s potížema dostal podruhý, tak je znova určitě nepustím. Mimochodem právě proto, že správný Déčka vypadají stále jako nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Těm říkám chlupatý Déčka Jsem rád, že někdo koupí i jejich současnou produkci, i když myslím, že je velká škoda, že s tehdejšíma modelama skončili. Ty dlouhý indexy mně na nich vadí nejvíc, i když bych si možná časem taky zvykl. Já tedy stále dřívější klasiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Mne prídu indexy “chlupatíc” proporčne fajn, ale možno je to len zvykom. Pred kúpou som ich z obrázkov vnímal ako zbytočne natiahnuté, ale potom už vôbec. Takže keď budeš Dčka zháňať do tretice daj šancu indexom správnej dĺžky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Chápu, na velikosti (délce) záleží, pak mám tedy hendikep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Tak jedeme dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Paráda - aj Dčka, aj foto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Ja tiež moc tie nové modely nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 S novým obutím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Jupí... Jsem velmi šťastný. Konečně to vypadá, že naše hlasy byly vyslyšeny a Konrád spouští opět výrobu klasických 3-ruček. Navíc jako bonus s inhauzem. Už se nemůžu dočkat. Na Instagramu to nedávno zveřejnili. https://www.instagram.com/reel/CpnosaksV6l/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Takže všichni ze kterých loudím DA si mohou nyni oddychnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Ano tu to je https://forum.chronomag.cz/topic/161741-damasko-dk36-inhouse/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Stejné a přesto jiné (a nemyslím jen barvu sekundovky, lunetu a hirsh/nato). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se