dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Pěkný pánové - na mobilovky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Normálně jste mě donutili je vytáhnout a udělat rychlocvak Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Dejte už pokoj s "těma" Damaskama... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 mít jedny, ok... ale dvoje? to už je asi vážný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 A třetí na cestě.... :) ...ale ty 36ky jsou mladýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Velmi rajcovne duo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Velmi rajcovne duo Když oni ty hodinky se fakt skvěle nosí, jsou parádně čitelný, v tý cenový kategorii neřeším konkurenci, prostě mě sednou i pocitově a všechny ty dohady kolem nich mě nechávaj klidným ..prostě pro mě normální hodinky, co se mě líbí a jsou hezky udělaný - ty "NEJ" v jejich materiálu jsou jen takový plus pro dobrej pocit, že má člověk něco, co chvíli vydrží /snad /....ale je pravdou, že nebýt tady občas těch "bojůvek" kolem nich, tak by si jich člověk skoro ani nevšimnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) Radik und Dufi dik .Dufi, jake 3 mas na ceste? Ty 363, ze jo, nebo neco jeste novejsiho?Jinak jsme dnes pokecali s Biamontim a shodli jsme se, ze za ty penize jsou Decka uplne super. A pozor chlapi presnost jsme neresili, jelikoz by nam nikdo stejne neveril . Biamonti dnes utrousil, ja uz to nesleduji, je to furt stejne .Ta je totiz excelentni! Upraveno 13. února 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Ahoj Tano, nakonec jsem ty 363 přehodnotil a vzhledem k tomu, že nemám žádný hodinky v chronu a trochu mě to delší dobu lákalo nějaký mít, tak jsem objednal DC58 na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Ahoj Tano, nakonec jsem ty 363 přehodnotil a vzhledem k tomu, že nemám žádný hodinky v chronu a trochu mě to delší dobu lákalo nějaký mít, tak jsem objednal DC58 na tahu... Nekecej!! Tak jsi dobrej jezdec!!! Kdy budou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Nevím...čekám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Nevím...čekám... Funglovky budou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Jasně, těším se, koukám, že občas fotíš kolem Vltavy, já taky sem tam courám po náplavce se zrcadlovkou , tak můžem někde na chvíli pokecat u krmení labutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) Jasně, těším se, koukám, že občas fotíš kolem Vltavy, já taky sem tam courám po náplavce se zrcadlovkou , tak můžem někde na chvíli pokecat u krmení labutí... Ty jsi z Prahy? My byli oba v robote a na chvili jsme se urvali. Ale napad je to supr, jen ten cas... . Proc ne . Upraveno 13. února 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Jak dorazí, tak písnu a nějak to poladíme, uděláme "Damasko Vltava Tour" ...měj se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Nieco odo mna. Uz viac ako mesiac mi robia radost Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) Upraveno 13. února 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Tak je vidět, že jich koluje mezi lidma čím dál víc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) Lordsoft: hezky a koukej fotit, at je se na co divat. . Sacibagr: Benjo, konecne Te to taky napadlo chlape sem vlezt . Mame se?Edit: mimochodem pekna fotka, to jako davas hlavu na spalek . Upraveno 13. února 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) Tava na spalek ty hnusne tampony a poridi si konecne mrkaci Ruhly Edit: Dava Upraveno 13. února 2016 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se