Radik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Starej Dckar se vraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Vyborny foto Sacibagre!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Dnes chvíli venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Veľmi fotogenicke hodiny. Hlavne ten dufiho "pampeliskovy" remienok z predchádzajúcej strany vyzerá velkolepo :-) BTW to máš koľko tých Damask? Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem bolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Opet krasna serie fotek Dufi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Opet krasna serie fotek Dufi .Díky Tano , včera jsem byl fotit jednomu týmu na závodech Spartan Race /fotky případně k vidění na FB - Pavel Dufek/, když měl někdo na ruce hodinky, tak maximálně digi Casio nebo Timex, různě se tam nad nima chlapi "ukájeli" ... Damaska zůstali absolutně bez zájmu a jedinýho povšimnutí...přitom to je kus hodinek a snad úplně hnusný taky nejsou...mám je pár tejdnů a ještě ani jednou se nestalo, že by se aspoň někdo zeptal, co to je za hodinky...teda mimo kluka na krámě v Helveti.. . Dokonce mě jeden známej ukazoval nedávno Wengery - quartzky, že konečně koupil pořádný luxusní hodinky na celej život a ještě navíc byli v akci z 5.5 t na trojku, na mý koukal po vočku tak nějak z patra...to sem měl teda na ruce Déčka 46ky.. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Veľmi fotogenicke hodiny. Hlavne ten dufiho "pampeliskovy" remienok z predchádzajúcej strany vyzerá velkolepo :-) BTW to máš koľko tých Damask?Ahoj, já mám DA46ky na kůži a DC67ky na tahu...mladej DA36ky na kůži.... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Díky Tano , včera jsem byl fotit jednomu týmu na závodech Spartan Race /fotky případně k vidění na FB - Pavel Dufek/, když měl někdo na ruce hodinky, tak maximálně digi Casio nebo Timex, různě se tam nad nima chlapi "ukájeli" ... Damaska zůstali absolutně bez zájmu a jedinýho povšimnutí...přitom to je kus hodinek a snad úplně hnusný taky nejsou...mám je pár tejdnů a ještě ani jednou se nestalo, že by se aspoň někdo zeptal, co to je za hodinky...teda mimo kluka na krámě v Helveti.. . Dokonce mě jeden známej ukazoval nedávno Wengery - quartzky, že konečně koupil pořádný luxusní hodinky na celej život a ještě navíc byli v akci z 5.5 t na trojku, na mý koukal po vočku tak nějak z patra...to sem měl teda na ruce Déčka 46ky.. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Vyrocna foto. Origo remen moc nenosim, ale vizualne je k nim jednoznacne najlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Velice povedene pane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 to musi byt mega pohodlne nosenie.. aky je to material? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 to musi byt mega pohodlne nosenie.. aky je to material? ...hovězina od Jankoxxx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Konecne na ruce, po delsi dobe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Ty moje jsou momentalne taky ve sluzbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Konečně sem zase po dlouhý době někdo dal pár fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Konečně sem zase po dlouhý době někdo dal pár fotek... Si me inspiroval, ale kvalita jako ta Tva neni .Jinak jsem velice spokojen za 2,5 dne noseni 0 vterin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Já mám Tano oboje Damaska ve "vrtičích" a tam jdou cca do mínusu 6 - 8s, na ruce je to lepší... A fotky máš dobrý, nebuď zbytečně skromnej...!! Důležitý je, že se něco děje, Damaska se tu už moc na fóru neřeší a to je škoda...A díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se