Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vyborny foto Sacibagre!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Opet krasna serie fotek Dufi ;) .

Odkaz ke komentáři

Opet krasna serie fotek Dufi ;) .

Díky Tano :) , včera jsem byl fotit jednomu týmu na závodech Spartan Race /fotky případně k vidění na FB - Pavel Dufek/, když měl někdo na ruce hodinky, tak maximálně digi Casio nebo Timex, různě se tam nad nima chlapi "ukájeli" :) ... Damaska zůstali absolutně bez zájmu a jedinýho povšimnutí...přitom to je kus hodinek a snad úplně hnusný taky nejsou...mám je pár tejdnů a ještě ani jednou se nestalo, že by se aspoň někdo zeptal, co to je za hodinky...teda mimo kluka na krámě v Helveti.. :tongue_ss: :rolleyes:. Dokonce mě jeden známej ukazoval nedávno Wengery - quartzky, že konečně koupil pořádný luxusní hodinky na celej život a ještě navíc byli v akci z 5.5 t na trojku, na mý koukal po vočku tak nějak z patra...to sem měl teda na ruce Déčka 46ky.. :guitar: ..

Odkaz ke komentáři

Veľmi fotogenicke hodiny. Hlavne ten dufiho "pampeliskovy" remienok z predchádzajúcej strany vyzerá velkolepo :-)

BTW to máš koľko tých Damask?

Ahoj, já mám DA46ky na kůži a DC67ky na tahu...mladej DA36ky na kůži.... :rolleyes: :).

Odkaz ke komentáři

Díky Tano :) , včera jsem byl fotit jednomu týmu na závodech Spartan Race /fotky případně k vidění na FB - Pavel Dufek/, když měl někdo na ruce hodinky, tak maximálně digi Casio nebo Timex, různě se tam nad nima chlapi "ukájeli" :) ... Damaska zůstali absolutně bez zájmu a jedinýho povšimnutí...přitom to je kus hodinek a snad úplně hnusný taky nejsou...mám je pár tejdnů a ještě ani jednou se nestalo, že by se aspoň někdo zeptal, co to je za hodinky...teda mimo kluka na krámě v Helveti.. :tongue_ss: :rolleyes:. Dokonce mě jeden známej ukazoval nedávno Wengery - quartzky, že konečně koupil pořádný luxusní hodinky na celej život a ještě navíc byli v akci z 5.5 t na trojku, na mý koukal po vočku tak nějak z patra...to sem měl teda na ruce Déčka 46ky.. :guitar: ..

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Velice povedene pane ;) .

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Konecne na ruce, po delsi dobe ;) .

post-30673-0-96861300-1463818550_thumb.jpg

post-30673-0-19793500-1463818575_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

.

post-30673-0-91799200-1463937321_thumb.jpg

post-30673-0-36546100-1463937346_thumb.jpg

post-30673-0-12548400-1463937377_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Konečně sem zase po dlouhý době někdo dal pár fotek... :clap:

Si me inspiroval, ale kvalita jako ta Tva neni :) .

Jinak jsem velice spokojen za 2,5 dne noseni 0 vterin.

Odkaz ke komentáři

Já mám Tano oboje Damaska ve "vrtičích" a tam jdou cca do mínusu 6 - 8s, na ruce je to lepší... :)  A fotky máš dobrý, nebuď zbytečně skromnej...!! Důležitý je, že se něco děje, Damaska se tu už moc na fóru neřeší a to je škoda...A díky!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...