Radik Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Na konci července budu řešit jaký hodinky vystřídaj ty současný na ruce a asi to budou na pár týdnů Déčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Na konci července budu řešit jaký hodinky vystřídaj ty současný na ruce a asi to budou na pár týdnů Déčka Mas nejake favority? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 zelená je dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Paradni fotecka pane Bacil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 (upraveno) ...trochu neostré, ale snaha byla. Není moc času si pohrát. Ta moje předešlá fotka byla o dost lepší. Upraveno 21. července 2016 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 ...trochu neostré, ale snaha byla. Není moc času si pohrát.Nahodou paradni, ta lumi nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Trochu romantiky + tlakovka v extra ledove vode .Pěkný ! vodní fotky....aby ti nechytly "lišku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 zelená je dobrá... WP_20160721_10_04_52_Pro.jpgMě se líbí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Trochu romantiky + tlakovka v extra ledove vode .Pěkný ! vodní fotky....aby ti nechytly "lišku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 (upraveno) Dufi: rad je testuji do extremu. Tento test spocival ze slunce do ledove vody na delsi dobu. Jsem cvok Dekuji, fotim jen mobilem. Musime se domluvit na spolecne foceni .Lisku ne, kozozi voe . Upraveno 21. července 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Dufi: rad je testuji do extremu. Tento test spocival ze slunce do ledove vody na delsi dobu. Jsem cvok Dekuji, fotim jen mobilem. Musime se domluvit na spolecne foceni .Lisku ne, kozozi voe .Společný focení už jsem navrhoval několikrát....jednou to vyjde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Mas nejake favority? Ne. Jsem čím dál víc nerozhodnej, ale když tady koukám na ty fotky a nemám svoje při ruce, tak si říkám, že musim využít dlouhejch dnů a dostatku světla a občas sem taky kápnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Ne. Jsem čím dál víc nerozhodnej, ale když tady koukám na ty fotky a nemám svoje při ruce, tak si říkám, že musim využít dlouhejch dnů a dostatku světla a občas sem taky kápnout.To urcite neco nafot, radi se juknem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 (upraveno) Ale svítí to pěkně, to zase jo. ...a nebo takhle?? Upraveno 21. července 2016 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Pekne, ale dost kratce, ta intenzita jde pomerne rychle dolu, na odecet to asi i po par hodinach staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Pekne, ale dost kratce, ta intenzita jde pomerne rychle dolu, na odecet to asi i po par hodinach staci.To už jsem to psal o svých DC67, večer v 11 nasvítím tisícovkou lůůmenů a ráno ve čtyři koukám na mobil kolik je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Tak já nic nenasvěcuji a i nad ránem čas odečtu. je to na hraně, ale pořád vím kolik je hodin. Je to oko od oka. Seika byly to samé. Sice na začátku víc svítily a vydržely déle intenzivněji svítit, ale nad ránem subjektivně stejná čitelnost. Ten světlý ciferník dost pomáhá.Hlavně je ale super odečítání času za šera bez nasvěcování..to je bezkonkurenční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Tak já nic nenasvěcuji a i nad ránem čas odečtu. je to na hraně, ale pořád vím kolik je hodin. Je to oko od oka. Seika byly to samé. Sice na začátku víc svítily a vydržely déle intenzivněji svítit, ale nad ránem subjektivně stejná čitelnost. Ten světlý ciferník dost pomáhá.Hlavně je ale super odečítání času za šera bez nasvěcování..to je bezkonkurenční.Celkově je ten cifr povedenej, mám je rád - nehaním je, jen konstatuju, třeba u DA 46 a 36 svítí indexy a bez problému odečtu ráno čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Celkově je ten cifr povedenej, mám je rád - nehaním je, jen konstatuju, třeba u DA 46 a 36 svítí indexy a bez problému odečtu ráno čas...Ja mel DA47 a tam je to samozrejme stejne reseny, po nasviceni lampa jako prase, ale za par minut ,kde nic, tu nic, nicmene tohle je IMHO problem vsech techhle full lumi dialu, Citizen to mel stejne, vono tam toho bordelu zase nemuzes dat centak na vejsku:-) Upraveno 22. července 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Tak teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se