Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, potřebuji poradit s výběrem typu Casií na hory, do lesa, na vodu, ...

Měly by mít:

solar

řízené radiem

výškoměr

teploměr

barometr

kompas

Klidně v plastu, ať nebolí kdejaký šrám.

Odesláno

Mám PRW 2000, odsud z fóra, původně jen na zkoušku, na jeden výlet do Tater... :-)

PRW 2000 a 3000 - jen rozdíl napájení? (2000 baterie, 3000 solar, je to tak?)

A spokojenost s funkcemi?

Odesláno

PRG 270 nemá rádio, nicméně bych to neviděl jako fatální nedostatek. líbily se mi taky, ale já měl možnost koupit levně PRW 3000. 2000 má pomalejší a méně přesnější sensor.

Odesláno

PRG 270 nemá rádio, nicméně bych to neviděl jako fatální nedostatek. líbily se mi taky, ale já měl možnost koupit levně PRW 3000. 2000 má pomalejší a méně přesnější sensor.

Pomalejší senzor u 2000 ve srovnání ke 3000, nebo 270?

Odesláno (upraveno)

Podle porovnání v Koskomu jsou (vyjma velikosti) identické, čili obě mají solar :-)

Spokojený jsem. Okolí si zvyklo používat barometr, buď se zeptají, nebo podívají. Když ovšem skáče tlak, musíš se smířit s tím, že výškoměr bude nepřesný, navíc je kalibrovaný po 5 metrech, což je podle mě dostatečné a mě to stačí, jiní z toho odvázaní nejsou. Východ a západ slunce, tam jsem našel rozstřel tuším 5 minut, vysvětluju si to výpočtem na geoid. Navíc, který idiot by se škrábal na kopec, aby byl nahoře přesně podle hodinek, každý jde o něco dřív, takže taky v pohodě. Koskom tam má napsaný i yacht odpočet, ale ten jsem tam nenašel... Přiznávám, že já manuál nedočetl, všechno je hodně intuitivní.

A spokojenost? Kupoval jsem je před 2 lety. Na zkoušku, na jeden výlet. Mám je dodnes. Takže asi tak.

Kód zboží PRW 2000-1 PRW 3000-1 Název Casio PRW 2000-1 Casio PRW 3000-1 Foto prw-2000-1.jpg prw-3000-1.jpg Značka www.casio-europe.com   Záruka [měsíců] 24 24 Datum Ano Ano Ukazatel rezervy nátahu Ne Ne Řízené rádiem Ano Ano Barva ciferníku Čirá Čirá Řízené GPS Ne Ne Výškoměr Ano Ano Pohon Solární Solární Antireflexní vrstva Ne Ne Hloubkoměr Ne Ne Světlo Ano Ano Barva pásku Černá Černá DPH [%] 21 21 Tachymetr Ne Ne Bluetooth Ne Ne Indikace slabé baterie Ne Ne Dostupnost 1 1 Pásek Plastový Plastový Stopky Ano Ano Měsíc v roce Ne Ne Ukazatel stavu nabití Ne Ne Duální čas Ne Ne Šroubovací korunka Ne Ne Timer Ne Ne Den v týdnu Ne Ne Ciferník Digitální Digitální Telemetr Ne Ne Databanka Ne Ne Tvar ciferníku Kruhový Kruhový Ukazatel dne a noci Ne Ne Věčný kalendář Ne Ne Kalendář Ne Ne USB Ne Ne Popis Pánské hodinky Pánské hodinky Cena s DPH 8390 8390 Průměr 50,6 47 Sklo Minerální Minerální Héliový ventil Ne Ne Budík Ano Ano Tourbillon Ne Ne Mezičasy Ne Ne Pouzdro Plastové Plastové GPS Ne Ne Měsíční fáze Ne Ne Výrobce Casio Casio Kompas Ano Ano Barometr Ano Ano Akční produkt 0 0 Typ Pánské Pánské Teploměr Ano Ano Vodotěsnost 100 M 100 M Chronometer (C.O.S.C.) Ne Ne Šroubovací tlačítka Ne Ne Novinka 0 0

Edit: Nějak mi tu nejde vložit ta tabulka. Ale upravovat ručně to už nebudu.

Upraveno uživatelem Henry
Odesláno

Už jsem vložil do sekce Koupím, ale tam moc lidí nechodí, proto se opakuji tady:

Leží někomu v šuplíku nadbytečné PRG 270PRW 3000 (2000), GW 9400, nebo podobné, které umí:

solar

řízené radiem

výškoměr

teploměr

barometr

kompas

Odesláno

Já bych z Protreků volil PRW 3000, už jen proto, že nejsou tak velký jako většina ostatních.

Mám zápěstí 21 cm, takže mohutnější pouzdro není problém.

Díky za názor.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...