Jurdo Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 (upraveno) Zdravím vás Som nový majitel Fortis B-42 OC day/date,,,Hodinky som kupil nové v Bratislave. Dnes som si všimol zaujímavú záležitosť pri nastavovaní presného času. Ciferník sa mi pri vytiahnutí korunky do polohy nastavenia času pohne v puzdre v smere tahu korunky a následne pri zatlačení korunky sa posunie naspať. Podotýkam že je to pohyb možno 0,4 mm ale registrujem ho... zaujíma ma či je to normálne, alebo sa u vás ostatných majitelov toto nedeje. Upraveno 21. června 2015 uživatelem Jurdo
mysiak Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Mne sa to deje na Steinhart Ocean, na Fortisoch nie. Na funkcnost to vsak vplyv nema.
xda2 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Reklamovat, je to vada, pravděpodobně nejsou dotáhnuté šroubky držící ciferník, už se to tady někde i řešilo.
pechino Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 spíš než šroubky držící ciferník bych tipoval že to budou šroubky uchycení celého strojku.
metallek Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 V minulosti jsem toto také zaznamenal u B-42 marin master , jak píše Pechino ,je zapotřebí dotáhnout uložení strojku , měl jsem je v záruce a v Nestu provedli po dohodě na počkání :-)
Jurdo Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Hodinky boli 14 dní na reklamácii v NEST pričom reklamácia sa uzavrela s tým, že závada nebola zistená a menšie vôle medzi komponentami sú vlastnosťou z výroby, ktorá nemá vplyv na riadne používanie výrobku. Čiže pán hodinár v NEST sro po rozobratí a prezretí hodiniek závadu nezistil, všetko je udajne zmontované s potrebnou precíznostou tak ako má byť. Bol som opakovane ubezpečovaný že vplyv na funkciu hodiniek to nemá a donútený sa nad to povzniesť...
deff Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 U značkových hodinek, by se tohle nemělo dít, ne?
Jurdo Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Som toho istého názoru.. Otázne však je, čo sa v skutočnosti vlastne naozaj deje,,, pretože 3 zo 4 ľudí si ten pohyb ciferníka, ktorý zodpovedá tak 0,4-0,5 mm ani nevšimlo ani na 20-ty pokus im to demonštrovať. A či je to normálne ? Neviem, ale všetci ktorý s tým mali čo dočinenia ma presviedčali, že to nie je problém a že mám nejaké moc dobré oči... Už je to jedno 1400 eur mi nikto na nové nevráti a teraz už to za problem nepovažujem, nakolko ten čas korigujem raz za dva mesiace. Hodinky mi idú do plusu 2 sekundy počas pracovných dní a cez vikend sa to dorovná. Nemam najmenší problem
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Normalni to neni a dit by se to nemelo. Asi bych opakoval reklamaci.
viriathus Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Stoprocentně opakovat reklamaci. Něco podobného jsem řešil u Orisu. Taky mě v Pardubicích v AS tvrdili, že je to záležitost mechanických hodinek. Po opakované reklamaci na problém přišli. A při jiné další závadě mi bylo řečeno pánem z AS, že by ho zajímalo co by na to řekli v ORISU (myšleno v Holsteinu ve Švýcarsku). Tak jsem odvezl hodinky do Holsteinu a tam mi v rámci záruky vyměnili celý cifr a bez keců.
Tommek Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 U me taky nic, vse drzi na miste --> Reklamace :-)
minex Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Zdravím všechnyMán jen otázku, jsou tyto B-42 OC hodinky antimagnetické?. Jde mi o to zda je možné že by se po styku s magnetem začaly zpomalovat.Děkuji.
candy Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Ten přístup některých prodejců je fakt katastrofa. Jinak kontakt fo NESTu můžu zajistit.
Jurdo Odesláno 23. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2016 V 23. 2. 2016 v 12:17, candy napsal: Ten přístup některých prodejců je fakt katastrofa. Jinak kontakt fo NESTu můžu zajistit.toto bola ale práve epizódka z reklamácie v NEST Praha. Defacto priebeh reklamácie bol o tom, že oni tam problem nevidia v hodinkách je všetko v poriadku menšia nepresnosť a vôľa v držáku strojku je vlastnost z výroby. Ja teda neviem aká je tolerancia presnosti hodinárskej výroby v Grenchene vo Fortise, ale ten 1mm hore dole je jasné že by vadil od dverí do výtahovej šachty cez zbrojársky priemysel až po výrobu vrtákov do dreva.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se