Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, potreboval bych poradit. Mam Tag Heuer Carrera, jsou 6 let stare, kupoval jsem je zanovni pred dvema roky. Ted se zacaly lehce zpozdovat, cca 1-2 min za den, odnesl jsem je k Hanakovi v Brne at se mi na ne podivaji a pry tam chybi mazivo a tudiz doslo k zadreni samonatahu. Oprava nacenena na 14 tisic + mi jeste pry za 2 doporucuji novou lunetu. Vzhledem k tomu, ze ty hodinky jsem kupoval zanovni, prijde mi, ze davat skoro polovinu porizovaci ceny za servis je trochu blaznive. Nevite nekdo o nekom, nemusi byt z Brna, kdo by mi to provedl za rozumnejsi cenu?

Diky

Odesláno (upraveno)

Jiný značkový servis v Brně není, ale s tou hujerskou Etou klidně zkus Strnada o 300 metrů dál na Veveří.

Jestli je (z estetických důvodů?) potřeba i nová luneta záleží jen na tobě, objednat a vyměnit se dá i později. 

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno (upraveno)

Authorized retailer je i Tovys v Jihlavě nebo p. Opluštil ve Velkých Bílovicích. Co se servisu týká, tuším, že jediný autorizovaný je právě Hanák... Kam dát v Brně ( a blízkém) okolí ale neporadím - sám jsem je dával k Hanákovi... za dobrý tip budu ale taky vděčný - i na jiné hodinky než TH...

edit - oprava

Upraveno uživatelem Funthom95
Odesláno

Ja by som to nevahal dat ku K&M do Prahy, aj s pripadnym benzinom to vyjde na polovicu, mozno skor na tretinu, ale hlavne na rozdiel od vyssie menovaneho AS je istota, ze to nez**rvia.

• po měsících...
Odesláno

Jiný značkový servis v Brně není, ale s tou hujerskou Etou klidně zkus Strnada o 300 metrů dál na Veveří.

Jestli je (z estetických důvodů?) potřeba i nová luneta záleží jen na tobě, objednat a vyměnit se dá i později. 

na stránkách Tag Heuer.cz je ještě psaný Altman v Praze jako servis, ale nevím jestli opravují všechno nebo jen baterie a přetěsňování.

Odesláno

tak nevim jestli "kazdy lepsi"hodinar opravi etu.kdyz sem byl naposledy na delostrilnach bylo mi receno ,ze eta uz nedodava dily mimo autorizovane  opravny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...