Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No to je právě to co mi vrta hlavou nejvíc, dohledat něco o hodinkách nebo bližšího o kvalitě značky je celkem fuška. Věřim ze jsou to kvalitní hodinky ale nevím s čim je srovnat.

Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk

Odesláno

No to je právě to co mi vrta hlavou nejvíc, dohledat něco o hodinkách nebo bližšího o kvalitě značky je celkem fuška. Věřim ze jsou to kvalitní hodinky ....

No ber to tak, za kolik jsou. Nicméně švýcary s ETOU, poměrně dobrou WR a hlavně velikost, kterou hledáš :) . Za ty peníze není moc co řešit.

Jinak něco málo zde: http://www.masterhorologer.com/2014/10/louis-erard-la-sportive-gmt.html

Odesláno (upraveno)

Mě se líbí ta Seika na koženém řeminku. Už ca. rok vybírám pilotky, chtěl jsem mechaniku a Německo... Už jsem vyrazil pro Laco, ale na můj obvod 16,5 cm byl průměr 42 příliš velký a výška pouzdra mi taky nesedela.

Perfektně mi sedly Archimede (39 mm), ale 15 tis je už nad psychologickou barierou kterou zatím mám... Junkers se naživo nelíbily...

Tak jsem opustil pilotky a šel zkoumat Japonce (SNZG15K1), ale odradil mě řeminek... Ale ta hnědá kůže vypadá hodně dobře, tak je půjdu znova omrknout...

Aktuálně bych tedy volil nová Seika,ale mám to každou chvíli jinak...

Upraveno uživatelem gathis
Odesláno

Já tyto Seika mám a můžu jen a jen doporučit, sice hodně lidí nad nimi ohrne nos ale ze začátku tento obyčejný kalibr od Seika mi dělal +3s za měsíc což mi ETA ve "štajnech" tak přesně nebude chodit nikdy :-D Hold Seiko umí dělat mnohem přesnější strojky než světoznámí výrobci a málokdo ví že zrovna Seiko má výstupní kontrolu mnohem náročnější než švýcaři... za ty peníze co ty Seika stojí vážně lepší a líp zpracovaný hodinky neseženeš a rozhodně nebudeš zklamaný ;-)

Odesláno

Každopádně Seika se dají docela dobře koupit zde:

http://www.nejpanskehodinky.cz/hodinky-seiko-panske-hodinky-seiko-naramkove-hodinky-seiko/

a mají tam více zajímavých hodinek za málo peněz - na start mezi chronoblázny je to skvělá varianta než si uvědomíš co vlastně chceš :-D

Diky Zelusi za tip. Start uz mam jaks taks za sebou - orient ray a vostoky,ale ted potrebuji nejaky vic umirneny kousek :) hodne se mi libi ty Autran & Viala ktery si dovedu predstavit ke kosili i k obleku, ty seiko jsou uz spis jen k ty kosili a k treba k tricku. Co se tyce Steinu tak se mi libi zas uplne neco jineho, a taky za jiny peniz - ocean two. zatim spis smeruji k A&V

Odesláno

Na nejpanskehodinky.cz jsem koukal, polovina Čína a druhá půlka zajímavé hodinky... tam bych asi ta Seika koupil... přes zahraniční web se dají najít ještě o pár stovek levněji, ale zase může být problém se zárukou... mimochodem na tomto webu mají a zajímavé renovované primky, ruské hodinky i švýcary...

Odesláno

SNZG na ťahu by som sa vôbec nebál. Neviem, v akých oblekoch chodíš, ale minule som zrovna mal pokec s chlapíkom v "bežnom obyčajnom" obleku, skrátka bol slušne oblečený. Na ruke mal SNZG13 a na moje prekvapenie to spolu sedelo. O hodinkách nevedel nič, skrátka sa mu páčili a kúpil si ich.

Odesláno

Jen tak pro info,dneska jsem byl mrknout na SNZG, byly na tahu a...nepresvedcily me, bohuzel :( uz se rozhoduji mezi tremi modely - A&V, Steinhart Ocean two a Laco Marine Valencia..od 5 do 15 tisic :D ty steiny se mi libi hodne, az to bude aktualnejsi tak to vidim na vylet do Chronoshopu.

Odesláno

Tak ještě se do hry vmíchali Steinhart Nav B-Uhr 44 Titan za pěkný peníz..kvalitou asi není o čem, trošku mě straší těch 44mm. Jsem horší než ženská, nebo je to opravdu normální tohle vybírání :D

Odesláno

Jsem na tom s výběrem pilotek podobně. Rozhoduji se mezi Laco Flieger (Augsburg/Aachen) nebo Steinhart B-Uhr 44 (A/B-Muster, Handaufzug). Zatím mým favoritem je Handaufzug s UNITASem - pohled na ten strojek je fakt super! Ještě jsem koukal na nesignovaný Archimade a Stowa, ale to už je o něco více, než bych byl ochoten dát.

Asi bych potřeboval si všechny ty hodinky osahat v reálu, abych se rozhodl. Prostě podle toho, jak mi to subjektivně bude sedět na ruce. Jen nevím, jestli je v Praze nějaký shop, kde by byla ta možnost (třeba chonoshop - nebo to je jenom e-shop)?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...