Daemonultimate Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Frederique Constant Vintage Rally Healey Chronograph Automatic: ... A teď již k novému modelu chronografu od značky Frederique Constant. Stejně jako představený automobil, jsou i tyto hodinky ukázkou skvělé techniky jdoucí ruku v ruce s maximálním uměleckým dojmem spojujícím v sobě nadčasový moderní design se sportovní elegancí. K životu je probouzí mechanický strojek s automatickým nátahem a s chronografem ? FC-397. Tento kalibr má 25 kamenů a jeho rezerva výkonu je 46 hodin. Na přehledně zpracovaném číselníku hodinek nalezneme subčíselník třicetiminutového sčítače v pozici u indexu třetí hodiny, subčíselník malé vteřinové ručičky se nachází poblíž indexu deváté hodiny... http://www.freshmagazine.eu/frederique-constant-predstavenie-chronografu-pri-prilezitosti-spoluprace-s-automobilovou-znackou-austin-healey/
cigi Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Dost se shodil, ten konstatní frederic, takové 2 díry ve vteřinové stupnici je na chronu skoro rekordní bezobsažnost. Kanclrally.
Micey Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 (upraveno) cigi, jak jako? Já jsem po tom obědě asi nablblej, ale vůbec nechápu, jak to myslíš.. Jinak hodinky se mi nelíběj, takový nanicovatý nic. Upraveno 29. června 2015 uživatelem Micey
PavelK Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Jako že mezi dvojkou a čtyřkou a mezi osmičkou a desítkou chybí vteřinová stupnice. A ani ten její zbytek není pořádně použitelný, protože není na obvodu ciferníku (a u konce ručky), ale o kus menší, tím jsou menší i ty beztak mrňavé dílky stupnice, takže odečet přesné hodnoty je zbytečně obtížný. Zřejmně s ním ani nikdo nepočítal, viz ty díry.
cigi Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 To je fakt pozoruhodný, jak přesně to micey instiktivně vycítil, aniž by pochopil ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se