Pavel Milan Černý Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Ahoj všem, chystám se prodat své dvoje Diplomaty - zlaté i stříbrné (s černým ciferníkem).Už je v podstatně nenosím. Obojí jsou v naprosto fantastickém stavu a mimo ciferníků zcela původní, včetně pouzdra.Renovovány přímo v Eltonu za ranec peněz. Zlaté mají vyrytý text na víčku, ale mám i původní víčko s číslem.Mám i původní ciferníky. Kolik myslíte, že je tak adekvátní cena, za kterou je nabídnout?Už se v tom déle nepohybuji, tak nevím. Děkuju za pomoc. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Ceny jsou různé, podle konkrétní poptávky/nabídky. Projeď si uzavřené aukce na aukru a zdejší prodejní sekci. Tím by jsi si mohl udělat obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 s laskou kdo? nejdriv sem cetl maminka, to by snad normalni clovek neprodal hezky puvodni diplomaty se daji sehnat od 2 do 5 litru, pripocti si k tomu ten cifr a mas obrazek - popr. to hod do inzerce a uvidis podle odezvy diplomaty bych bral ale susim ted na jiny hodinky :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Milan Černý Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 s laskou kdo? nejdriv sem cetl maminka, to by snad normalni clovek neprodal hezky puvodni diplomaty se daji sehnat od 2 do 5 litru, pripocti si k tomu ten cifr a mas obrazek - popr. to hod do inzerce a uvidis podle odezvy diplomaty bych bral ale susim ted na jiny hodinky :/Ne, maminka tam neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Milan Černý Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Ceny jsou různé, podle konkrétní poptávky/nabídky. Projeď si uzavřené aukce na aukru a zdejší prodejní sekci. Tím by jsi si mohl udělat obrázek.Asi jsem spatne hledal - zadny aktualni inzeraty diplomatu se mi na dotaz nezobrazily. Mrknu znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 aukro - rozsirene hledani - zobrazit i ukoncenepopr. zde to same - hledat v uzavrenych inzeratech Asi jsem spatne hledal - zadny aktualni inzeraty diplomatu se mi na dotaz nezobrazily. Mrknu znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Například tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81249-prim-diplomat-%C4%8D3/?hl=%2Bprim+%2Bdiplomat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Nebo tady: 1) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80863-2x-prim-a-sea-gull/?hl=%2Bprim+%2Bdiplomat 2) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79344-prim-diplomat-incabloc-681/?hl=%2Bprim+%2Bdiplomat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Nejlepsim ukazatelem je aukce na aukru od 1kc. To delam vzdy kdyz nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Takze vraj 10 litrov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Hmm, zamyslel bych se, jestli je košer prodávat zároveň na fóru a na aukru...http://aukro.cz/prim-diplomat-v-top-stavu-po-renovaci-v-eltonu-i5511582517.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 (upraveno) Hmm, zamyslel bych se, jestli je košer prodávat zároveň na fóru a na aukru...http://aukro.cz/prim-diplomat-v-top-stavu-po-renovaci-v-eltonu-i5511582517.htmlmyslím že aukro má přímo v pravidlech, že to nesmíš nabízet jinde.Ale jestli to neplatí jen pro aukce.Za stejnou cenu je to snad jedno Upraveno 3. července 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 před časem se mi podařilo sehnat Prim Diplomat naprosto původní, nikdy nenošené. Zaplatil jsem o něco více než zde uvedená cena, ale zato je vše původní, bez renovace. Ale má to háček, pak jsem musel koupit další na běžné nošení, abych ty původní zachoval netknuté. Takže mne to nakonec stálo ještě trochu navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Kdo je chce mít hned, tak si holt řádně připlatí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se