Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A je to pátek. Jelikož z výše uvedených reakcí vyplývá, že lepší bude termín pondělí 14. 10. 2013, dovoluji si jej stanovit jako závazný. Následuje avizovaný seznam účastníků:

Chronosraz (digitální sekce)

pondělí 14. 10. 2013 od 18:00

restaurace U Pomníku (Gorazdova 1, Praha 2) http://www.restaurace-upomniku.cz

1. siwi

Odesláno

A je to pátek. Jelikož z výše uvedených reakcí vyplývá, že lepší bude termín pondělí 14. 10. 2013, dovoluji si jej stanovit jako závazný. Následuje avizovaný seznam účastníků:

Chronosraz (digitální sekce)

pondělí 14. 10. 2013 od 18:00

restaurace U Pomníku (Gorazdova 1, Praha 2) http://www.restaurace-upomniku.cz

1. siwi

2. Frostie

Odesláno

Pánové, v Praze budu, ale zatím netuším, kdy skončí den (a večerní program začíná v 8..), ale moc rád bych se na pár oldschool digi podíval. :clap:

Dal jsem odkaz do vlákna Srazy - Praha

Odesláno

Tak to je super. Zapomněl jsem dodat, že stůl je zamluven na jméno Sivák, takže bychom se měli bez problémů najít  :cheers: Už si to tu pomalu chystám.

Odesláno

Přátelé, i já děkuju za příjemně strávený večer.

Hoši, moc mně mrzí, že jsem se nemohl oproti původním předpokladům zúčastnit. Bude časem nějaká fotodokumentace?

Odesláno

Nějak jsme jen kecali a nefotili, takže nebude.

škoda...

No, bylo k vidění dostatek pěkných kousků. Ale s foťákem se mi vláčet opravdu nechtělo.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak se mi zase po delší době povedlo ulovit dva kousky:

Tyhle Piratrony jsou zajímavé tím, že mají ten nejjednodušší modul, jaký se do levných digitálek počátkem 80. let dával, ale tady je ještě navíc den v týdnu. Přiznám se, že tohle vidím poprvé.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Když jsem viděl tyhle Kesselky u spolužáka v roce 1984 poprvé, byl to pro mě vrchol techniky. Snil jsem o nich dlouho. Byly to první hodinky, které jsem slyšel hrát. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...