quattroRS Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Úžasné staré hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Chci se zeptat místních odborníků,zda tyto hodinky stojí za to koupit.Mají skutečně takovou cenu?Je mi jasný,že když je "potřebuju" ve sbírce,tak je prostě koupím a tudíž pro mě takovou cenu mají...jsem si odpověděl sám...koupit či nekoupit?https://www.sbazar.cz/RGinfo/detail/51663710-raritni-solarni-digitalky-darwil80letatop-stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 (upraveno) Myslím, že jsi si odpověděl sám. Nejdůležitější je tvůj názor. Pak až názory ostatních. Jinak čistě pro mě je Darwil značka zcela neznámá, takže pro mě ne. Ale to je jen můj názor. Z tvého pohledu bych asi zaváhal a pak je vzal. Protože screwback s ozvučnejma dírkama se tak často nevidí. Upraveno 11. prosince 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 (upraveno) Podle modulu to bude něco mezi 1979 - 1982, tvar pouzdra jsem nikdy nikde neviděl, kvalitativně se to zdá jako taková katalogová klasika. Určitě je to zajímavé, ale víc než litr bych si za to já netroufl chtít. Ješta tak kdyby to bylo N.O.S. A pásek tak na 95 % není původní. Upraveno 11. prosince 2018 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Za ty peníze by to dýnko nemuselo být tak poškrábané. Ale jestli ses zamiloval, není co řešit. Sám mám ve sbírce pár kousků, které bych za výhodnou koupi rozhodně neoznačil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dík za reakce,pár jiných kousků se mi rýsuje,tak toto zatím odložím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Je libo modul 106?? Pro mě moc příjemné rozvržení displeje.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) Moc hezká trojka! Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Dnes ozili ruske pipacie Elektroniky,aj ked to niesu NOSky,tak sa tesim a idem hladat sklicko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Dnes ozili ruske pipacie Elektroniky,aj ked to niesu NOSky,tak sa tesim a idem hladat sklickoMade in CCCP??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Pípací Elektroniky jsem v ruce ještě neměl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Myslite,ze toto sa da nejako zachranit?Baterka je nova. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Lihem bych očistil kontakty pod gumičkami na tištěném spoji, gumičky samotné..a opatrně i styčné plochy u displeje pro gumičky. Vždy opatrně a jen lehce lihu.. Nee mokrý hadr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Myslite,ze toto sa da nejako zachranit?Baterka je nova.Obávam sa, že toto už pôjde čoskoro do šrotu, aj keď by som sa rád mýlil, a dúfam, že kolega, ktorý mal koment vyššie odo mňa, bude mať pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 No do srotu nepojdu Ked ich nerozchodim,tak pojdu do suflika s budu cakat,ci sa neobjavi nejaky darca.Ziadne kremikove nebo.Uz mi sice digi suflik preteka,ale nic nevyhadzujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Může stačit docvaknout nebo dotáhnout modul, ale vzhledem k tomu, že některé segmenty nejenom chybí, ale některé jsou slabší, tak to bude chtít spíš nový LCD. Myslite,ze toto sa da nejako zachranit?Baterka je nova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ježíšek přišel: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ježíšek přišel:Krásna zostava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Pekne, jeste pokropit zivou vodou...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se