Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat místních odborníků,zda tyto hodinky stojí za to koupit.Mají skutečně takovou cenu?Je mi jasný,že když je "potřebuju" ve sbírce,tak je prostě koupím a tudíž pro mě takovou cenu mají...jsem si odpověděl sám...koupit či nekoupit?

https://www.sbazar.cz/RGinfo/detail/51663710-raritni-solarni-digitalky-darwil80letatop-stav

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že jsi si odpověděl sám. Nejdůležitější je tvůj názor. Pak až názory ostatních. 

Jinak čistě pro mě je Darwil značka zcela neznámá, takže pro mě ne. Ale to je jen můj názor. 

Z tvého pohledu bych asi zaváhal a pak je vzal. Protože screwback s ozvučnejma dírkama se tak často nevidí.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Podle modulu to bude něco mezi 1979 - 1982, tvar pouzdra jsem nikdy nikde neviděl, kvalitativně se to zdá jako taková katalogová klasika. Určitě je to zajímavé, ale víc než litr bych si za to já netroufl chtít. Ješta tak kdyby to bylo N.O.S. A pásek tak na 95 % není původní.

Upraveno uživatelem casiotron
Odkaz ke komentáři

Je libo modul 106?? Pro mě moc příjemné rozvržení displeje..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ježíšek přišel:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...