bleriot11 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 To jsem si myslel taky,ale displej je zevnitr zapustenej do toho cervenyho plexi.S tim by se nikdo nedelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio CL-301 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Ahoj zná někdo z vás tuto značku,respektive přímo tyhle hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 (upraveno) @Casio CL-301 modul klasicky Hong Kong a boli pod roznymi znackami. Casto ich bolo vidiet aj v CSSR pred revoluciou. Upraveno 16. října 2023 uživatelem Gombo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio CL-301 Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 @Combo děkuji za vysvětlení fakt zajímavé hodinky, ještě mám NEC® USA předpokládám že jsou to stejné hodinky jako Montana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Tak včerejší blešák v Drážďanech byl velkým zklamáním, co se digitálek týče. Jediný zástupce byl tento, bylo mi líto ho tam nechat. A nakonec i funguje. Ale vůbec netuším z jakého je roku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 8 hodinami, elde999 napsal: Tak včerejší blešák v Drážďanech byl velkým zklamáním, co se digitálek týče. Jediný zástupce byl tento, bylo mi líto ho tam nechat. A nakonec i funguje. Ale vůbec netuším z jakého je roku . Na trhu byly mezi lety 1985 - 1987 a v setu s dámskou verzí stály dohromady od 15,- DM do 15,90 DM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 @casiotron Díky! Takže za necelých 40 let jejich nominální cena klesla zhruba na třetinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Hlasim aspon castecny uspech. Prvni ana-digi casio 300/301/302 manual zde... u AQ-11. Po delsi dobe od uvedeni techto AQ-101 [302] pridam AQ-20 [301] Rok je v odkaze uveden RELEASED | UNKNOWN... Mely dorazit plne funkcni, no prodejce mi vratil platbu protoze se "neco" stalo... po dotazu poslal foto kdy byl displej ko. Udajne je dal hodinari aby dal pred odeslanim novou batt. ten je vratil s tim ze displej starim odesel, tak bud keca uplne nebo "hodinar" dal vetsi rozmer a nasilim zaklapl dynko... -prodejce: Albanie Chtel jsem videt foto jestli nekeca a poslal, tak nevim. Na foto po zasahu hodinare chybela i rucicka. Vzal jsem je po sleve na nd i tak, antoz jsem uz jedny vraky s lcd mel. No at to zkratim... vylezlo z toho aspon toto... Rucicky nefunkcni, pri celnim pohledu lcd spatne videt, a co 20s -asi kdyz by melo dojit k pohybu min. rucicky pohasne jeste vice. Jeste cekam na jedny s modulem 300)) -ten as nejzajimavejsi a snad bude i v dobrem stavu, tak pak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Kazdopadne jsou paradni,snad je opravis komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Ja po neskutecnym trapeni opravil tyto.Mel jsem je rozebrany snad 80x.Nokonec uspech,vsechno maka i solar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 před 12 minutami, bleriot11 napsal: Ja po neskutecnym trapeni opravil tyto.Mel jsem je rozebrany snad 80x.Nokonec uspech,vsechno maka i solar. Vždy poteší keď podarí oprava. Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 StrojekSkvělá práce. Gratuluju! A v čem byl problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Koroze desky,vadnej krystal,nejakym divnym zpusobem vyzkratovana "zebra" gumicka,uhnilej dratek od solaru a zalomenej sroubek ve strojku. Tento modul ma to divny nastavovani ze se rozblika prislusna cislice a samo to pak pricita,ve spravnym okamziku se musi preskocit na dalsi pozici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Koroze desky,vadnej krystal,nejakym divnym zpusobem vyzkratovana "zebra" gumicka,uhnilej dratek od solaru a zalomenej sroubek ve strojku. Tento modul ma to divny nastavovani ze se rozblika prislusna cislice a samo to pak pricita,ve spravnym okamziku se musi preskocit na dalsi pozici...Tak to byla náročná a zdlouhavá operace koukám. Důležité je, že to nakonec dobře dopadlo a že je pacient přes veškeré komplikace nakonec v pořádku. Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 11 hodinami, bleriot11 napsal: Kazdopadne jsou paradni,snad je opravis komplet. No nevim, nevim , v jednech uz nekdo pajel + je kus oxidovany a v jednech chybely i nejake kolecka... Asi jedine ziskat jeste nejake. V techto bude mechanicky vse ok protoze kdyz krouzim magnetem tak jsem schopny ruckami otacet(takhle se mne povedlo rozchodit nektere rucickove quarcky) -ale sem rad ze vidim LCD aspon z uhlu a funkce + ovladani funguje. S tvymi solary to musela bejt tedy dle popisu fakt fuska, ale konec dobry tak vse... Perfekt. Pouzdro mi trochu pripomina stare casia. A vidim ze tesneni je KO, na todle jsem koupil sadu ↓↓↓ a menim dle potreby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Dik za typ na tesneni,tady je tesneni ve sroubovacim dynku a to je zrovna v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Dalsi exemplar mych oblibenych elektronik.Po oprave krasne citelnej displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 před 3 hodinami, bleriot11 napsal: Dalsi exemplar mych oblibenych elektronik.Po oprave krasne citelnej displej. Pěkné.. Mám je taky rád.. Nedávno jsem u jedněch mých měnil baterie a už se mi nerozeběhly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 před 45 minutami, Olin.uj napsal: Pěkné.. Mám je taky rád.. Nedávno jsem u jedněch mých měnil baterie a už se mi nerozeběhly. Niekde tu bol návod pre takýto prípad. Stlačať naraz dva tlačitka, ale v akom poradí neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se