Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, elde999 napsal:

Tak včerejší blešák v Drážďanech byl velkým zklamáním, co se digitálek týče. Jediný zástupce byl tento, bylo mi líto ho tam nechat. A nakonec i funguje. Ale vůbec netuším z jakého je roku :(.

Snímek obrazovky 2023-10-22 115914.png

Na trhu byly mezi lety 1985 - 1987 a v setu s dámskou verzí stály dohromady od 15,- DM do 15,90 DM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Hlasim aspon castecny uspech.
Prvni ana-digi casio 300/301/302 manual zde... u AQ-11.
Po delsi dobe od uvedeni techto AQ-101 [302] pridam AQ-20 [301] Rok je v odkaze uveden RELEASED | UNKNOWN... 
Mely dorazit plne funkcni, no prodejce mi vratil platbu protoze se "neco" stalo... po dotazu poslal foto kdy byl displej ko. Udajne je dal hodinari aby dal pred odeslanim novou batt. ten je vratil s tim ze displej starim odesel, tak bud keca uplne nebo "hodinar" dal vetsi rozmer a nasilim zaklapl dynko... -prodejce: Albanie
Chtel jsem videt foto jestli nekeca a poslal, tak nevim. Na foto po zasahu hodinare chybela i rucicka. Vzal jsem je po sleve na nd i tak, antoz jsem uz jedny vraky s lcd mel. 
No at to zkratim... vylezlo z toho aspon toto...
Rucicky nefunkcni, pri celnim pohledu lcd spatne videt, a co 20s -asi kdyz by melo dojit k pohybu min. rucicky pohasne jeste vice. 
Jeste cekam na jedny s modulem 300)) -ten as nejzajimavejsi a snad bude i v dobrem stavu, tak pak ... 

aq20.thumb.jpg.31a8a4a4efec863be196f9c3a6d4174a.jpg

aq20.thumb.jpg.c51fbe9eac9831fac481e0735d10475e.jpg

Odkaz ke komentáři

Koroze desky,vadnej krystal,nejakym divnym zpusobem vyzkratovana "zebra" gumicka,uhnilej dratek od solaru a zalomenej sroubek ve strojku.

Tento modul ma to divny nastavovani ze se rozblika prislusna cislice a samo to pak pricita,ve spravnym okamziku se musi preskocit na dalsi pozici...

Odkaz ke komentáři

Koroze desky,vadnej krystal,nejakym divnym zpusobem vyzkratovana "zebra" gumicka,uhnilej dratek od solaru a zalomenej sroubek ve strojku.
Tento modul ma to divny nastavovani ze se rozblika prislusna cislice a samo to pak pricita,ve spravnym okamziku se musi preskocit na dalsi pozici...

Tak to byla náročná a zdlouhavá operace koukám. Důležité je, že to nakonec dobře dopadlo a že je pacient přes veškeré komplikace nakonec v pořádku. Palec hore!
Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, bleriot11 napsal:

Kazdopadne jsou paradni,snad je opravis komplet.

No nevim, nevim , v jednech uz nekdo pajel + je kus oxidovany a v jednech chybely i nejake kolecka... 
Asi jedine ziskat jeste nejake. V techto bude mechanicky vse ok protoze kdyz krouzim magnetem tak jsem schopny ruckami otacet(takhle se mne povedlo rozchodit nektere rucickove quarcky) -ale sem rad ze vidim LCD aspon z uhlu a funkce + ovladani funguje.

S tvymi solary to musela bejt tedy dle popisu fakt fuska, ale konec dobry tak vse...  Perfekt.
Pouzdro mi trochu pripomina stare casia. A vidim ze tesneni je KO, na todle jsem koupil sadu  ↓↓↓ a menim dle potreby...

ezgif.com-webp-to-jpg.jpg.cfd1626b94b38d2e6724a8676dc94018.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...