watchman99 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Tyto krásky mi přišly z eBay z Itálie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Nebude to nahodou viecko z inych digi anker?Tiez ma to napadlo,ale dalej ake baterky a ako ich tam vlozit.Lebo spodny kontakt je prepojeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Podle provedení a propojení kontaktů bych si tipnul: dle fotky levá baterie plusem dolů, pravá plusem nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Taky nad tim premyslim... ale pokud je tam das takto kam pak pripojit horni kontakt? On zasahuje tak na pul mezi obe... At das na kteroukoli bude ta druha nezapojena... a na obe ne bo zkrat...Ale vono to skutecne naznacuje, ze takto by mely byt orientovane... Pokud by nahore pod druhym sroubkem byl jeste jeden kontakt tak by bylo jasno.Taky mnela-li by ta vpravo plus nekde v boku a neni videt tak pak horni nalevou batt . Ale celkove uz jine uzavreni naznacuje nezname zasahy a neco muze chybet...Tim ze je to dole spojene je tam soucasne + i - , jedine snad kdyby byly ulozene stejne(paralelne) tak po spojeni i hornich by to taky slo, proc by to delali pro zvyseni kapacity?(mam takto v jednech solarnich)Snad poradi jeste nekdo jiny... Jo a Seka 914 pekny. Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 No ved to iste mi prebieha hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Podle mě se ty baterky propojí tím horním kontaktem. Přijde mi dost dlouhý, aby na tu baterku vpravo dosáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 To paralelní zapojení není také vyloučeno, jeden stejný pól na obou kontaktech dole a druhý pól nahoře překrytý nějakým krycím plíškem obou baterií (který chybí a na kterém mohlo být vyznačeno uložení baterií) a na který by navazovala ta horní packa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Podle mě se baterka dá do pravého lože, víko se namáčkne pootočené, na deklíku pro baterku je (nebo měla by být) pružinka, která to propojí. Když dáš baterku i do druhého lože, tak to propojí ten kontakt, co je tam jakoby navíc a který se zároveň dotýká i víka. Nejdřív to vyzkoušej jen s jednou baterií vpravo. Podle mě, to bude stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Ten plíšek je otočenej o 180st,myslím,že má být tak aby tlačil na levou baterku a zároven tlačil na dýnko.Z toho plíšku jde napětí rovnou na krystal a ladící kondík.Proto bych vložil jen jednu baterku do leva a to plusem dolů. Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem bleriot11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Jinak člověk furt brouzdá po netu,vidí kde co,ale tady se často objeví hodinky,který vidím poprvé...hoši super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Dnes vecer pri rozmyslani nad tymi starymi Ankerkami,tak ponosim tieto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 To je ale zajímavej kousek. Tenhle modul neznám.Já mám s tímto modulem dvoje. Jedny mají na dýnku Litronix a druhé Armitron. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Vecerna digi chvilka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 A vecerny digi serial pokracuje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Taxor k Taxoru sedá: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Dnes zamachrujem svojimi skoro NOSkami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Jo, tak tyhle jsou super. Mám podobné se stejným modulem, ale v hodně zbědovaném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Hladal som jedny digitalky ns starom baraku a hen co som nasiel.To boli parametre a verim ze dnesna mladez netusi co je to tam za pribaleny nosic dat s programom do pc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Hladal som jedny digitalky ns starom baraku a hen co som nasiel.To boli parametre a verim ze dnesna mladez netusi co je to tam za pribaleny nosic dat s programom do pc Ci boha, disketa :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Úžasný nález, Gombo! Já se taky pochlubím dalším přírůstkem. První dojmy jsem sepsal u sebe ve vlákně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se