t2 Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Za sebe : pokud by se mi zdály pěkný dnešní tak o nich budu uvažovat. Bohužel takovejch je málo. Vlastně mě napadaj jen jedny Casia v kovu soláru s signálem dcf ,ale bohužel mají pár ALE. Naproti tomu je spousta krásných starších hodinek co se mi líbí. Ten odkaz na německej baj je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 (upraveno) 4 Filo-Boxer.....tož tam se mi líbí všechno....... 4 911 - nové kousky v podstatě nekupuju(vůbec moc hodinek nekupuju)....dost mi toho poslali chlapi odtud(ana/digi-jeden dokonce poslal i malou sumu za to,že jsem ho toho zbavil ).....mám něco nového v merku,ale uvidím......jasně,líbí se mi třeba B1.....nebo i pár dalších,našlapaných....ale na ty prostě nemám. Prostě...líbí se mi vintážní kousky...... Upraveno 18. listopadu 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Prostě...líbí se mi vintážní kousky...... jaké jsou vlastně Tvoje momentální dreamwatch ? hujery si myslím poslal do kopřiv - takže ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 jaké jsou vlastně Tvoje momentální dreamwatch ? hujery si myslím poslal do kopřiv - takže ? Momentálně???Od chvilky,co jsem objevil fotku Breitlingů Navitimer LCD,tak tak nějak hlodá červíček...ale to je vořech...pořádnej....jak cenově,tak hlavně nedostupností.Ty prostě nejsou......už jsem pomalinku,polehounku vznesl dotaz na jednoho(jediného,co znám) majitele těchto hodinek......on po nich pátral x let...... Ale vyloženě Dreamwatch teď nějak nemám......ani nehledám.....raduju se z každého kousku,který se ku mně dostane a nějak to nehrotím.Dnes mi přišly(+ta Casia od Tebe) tyto MeisterAnker v NOS stavu(aukro),paráda: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 4 YPO - a asi bych rád do sbírky získal Chronosport UDT - http://scubawatch.org/chronosportUDT.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 4 YPO - a asi bych rád do sbírky získal Chronosport UDT - http://scubawatch.org/chronosportUDT.html To jsme dva, obcas se na foru objevi...ale ta cena..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Jo to fakt nevim... Casiotrone, uveď, prosím počet kusů Tvé sbírky, myslím si, že to bude úctyhodné číslo a já spadnu pod stůl . Díky. Edit - jedny do sbírky na ebay OMEGA MEMOMASTER CHRONO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Tady tři kousky Meister-Anker z roku 1976 a 1977 včetně foto z dobových katalogů - speciálně pro Giliuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) Tak ty druhe, ty se mi fakt libi. Vidim quelle katalog. Jako maly jsem z tech katalogu byl nadsen . Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Tady tři kousky Meister-Anker z roku 1976 a 1977 včetně foto z dobových katalogů - speciálně pro Giliuse. Díky za fotky....paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2008 Sovětské hodiny do každé rodiny - největší, nejrychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 To je nápad, máte někdo ještě nějaké obrázky starých tiskovin? Prospekty,starý quelle + neckermann a podobně? Mám tu exkluzivní Rado prospekt (docela mě to dostalo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Tak to bych si i nejaky kousek vybral. Kolik tak v te dobe mohly stat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) Tak to bych si i nejaky kousek vybral. Kolik tak v te dobe mohly stat? No teď jsou jedny k mání za 320 usd.ty zlatý co jsem dával obrázek na minulý stránce.je to někde na netu mrknu se a napíšu odkaz. http://vintagedigitalwatches.com/watches5.htm Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Poprvé byly tyto digitální hodinky prezentovány v roce 1975 na světovém hodinářském veletrhu v Basileji. LED displej je netradičně umístěn na čelní šikmé ploše hodinek. Někdy se těmto hodinkám také říká "řidičské", protože pokud držíte v rukách volant, tak je na displej velmi dobře vidět. zrovna dnes sem si rikal, kdy se tu znova objevis se svyma super kouskama a popisem. diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 (upraveno) AMIDA Digitrend Jak jste jistě poznali nejedná o klasické LED digitálky, ale o mechanické hodinky. Vyrobeny byly roku 1975. Hodinky mají zobrazovač času na čelní skleněné ploše pouzdra hodinek. Zajímavé na nich je to, že hodiny a minuty jsou natisknuty červenou barvou na dvou černých kotoučích a přes optický hranol jsou pak promítány na čelní "displej" hodinek. Vzhledem k tomu, že toto řešení zobrazení času je patentově chráněno, žádný jiný výrobce ho nemohl použít a tudíž se jedná o sběratelskou raritu, kterou ocení všichni příznivci digitálních hodinek. Upraveno 3. prosince 2008 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 accutrone, plánuješ nějakou digi výstavu alá NMnM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 (upraveno) accutrone, plánuješ nějakou digi výstavu alá NMnM ? Rád bych, ale je to běh na dlouhou trať. Největší problém je najít vhodné prostory a především peníze na vybudování expozice. A to nepočítám čas, který tomu musím věnovat. Domnívám se, že všechny důležité modely LCD, LED, Ana-digi hodinek z let 1970 až 1980 mám. Navíc bych to chtěl rozšířit o expozici mých analogových elektrických, elektronických a quartzových hodinek z období od roku 1958 do 1980. To je možná ještě zajímavější skupina bateriových hodinek než digitálky, protože někdy se jedná o tak neuvěřitelné konstrukce, že až zůstává rozum stát. Takže když pán Bůh dá, tak snad někdy v budoucnu všechny příznivce "hodinek na baterky" budu moci pozvat na vernisáž. Upraveno 3. prosince 2008 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 pokud to nebude Aljašce tak jedu - některé kousky vypadají velice zdatně a určitě předběhly svojí dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se