bleriot11 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 U elektronik nikdy nevím,proč něšly a pak najednou jdou.Ty co šly a došla baterka...dám novou a nic,zase mrtvoly,rozeberu,složím a zase jdou,někdy napoprvé,jindy je už chci vzteky zahodit a ony naskočí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Elektroniky nádherný. Hlavně, že je v nich modul krásně rovně. Já ho mám nakřivo a srovnat nejde, protože by neseděly kontakty na tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Tak ješte jedny Elky a jendy Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Gombo: jsem zvědavý, jak dopadneš.. Držím pěsti...Dik,ale zatial nula bodov a to som skusil asi vsetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Co je všechno?To je to co říkám,zítra tam dáš baterku a třeba půjdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Hjůstne, už delší dobu mám problém, a to s následujícími hodinkami: Celou dobu, co v nich byla baterka, fungovaly naprosto bezchybně. Když baterka došla, otevřel jsem je, abych ji vyměnil, ale ouha. Objevil se přede mnou modul, který jsem nikdy před tím neviděl: Po otevření dýnka z něho hned vypadl plíšek držící jednu baterii. Zajímavostí je, že modul má pozice pro baterie dvě. Ovšem ta druhá (na obrázku vpravo) byla zaslepena jakýmsi plastovým bonbónem. Po jeho vyjmutí je i zde kontakt pro baterii: Baterii jsem vyměnil, jenže přede mnou vyvstal problém, jak ji zajistit tím vypadlým plíškem. Všechny pokusy selhaly. Hodinky prostě ne a ne naskočit. Podle mě by to celé mělo vypadat nějak takto: Když jsem měl cestu do Koscomu, hodinky jsem tam dokonce vzal, aby se na ně podívaly. Bohužel, ani tady jsem nepochodil. Nevíte někdo, co s tím??? Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Tak ješte jedny Elky a jendy CitizenTie na spodku fotky som kedysi dávno mal Ale vydržali mi extrémne krátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Siwi,může tam být jedna,ale i dvě baterie.Když budou baterie dvě,tak vyhledem k tomu že jsou paraelně zapojeny,tak by měly baterie vydržet dvojnásobě dlouho.Vypadá to že mají být mínus polem dolu jako obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 problém bude,že nevidím nikde plus kontakt na desku,možná má být podsunutý do výčnělku mezi baterie.Když to rozebereš,někde musí být kontakt na plošáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Noo ?.. jak píše bleriot11... Přesto je to alespoň pro mě horší hledat to jen z obrázků. Musel bych je mít pod rukou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Ještě mě napadlo, jestli není plus přes víčko??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Najlepsie by to bolo vidiet nazivo.Ja dnes dam jedny menej zname velke (skoro)NOSky od u nas celkom znamej znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Mno... Do rozborky modulu se vzhledem ke svému chatrnému zraku pouštět určitě nebudu. Ale pokud by ho někdo z vás chtěl opravdu vidět naživo, můžeme se domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Ten plíšek, co drží baterii musí být podsunut pod desku v místě, kde se oba kruhy vybrání pro baterie stýkají. V tom místě je vytvořený ten jakoby zobáček a je vidět, že z druhé strany tam kontakt je. To jsou ty ode mě? Už si to nepamatuju, ale takhle by to mělo být. Je to v podstatě modul Ricoh. Hjůstne, už delší dobu mám problém, a to s následujícími hodinkami: Celou dobu, co v nich byla baterka, fungovaly naprosto bezchybně. Když baterka došla, otevřel jsem je, abych ji vyměnil, ale ouha. Objevil se přede mnou modul, který jsem nikdy před tím neviděl. Po otevření dýnka z něho hned vypadl plíšek držící jednu baterii. Zajímavostí je, že modul má pozice pro baterie dvě. Ovšem ta druhá (na obrázku vpravo) byla zaslepena jakýmsi plastovým bonbónem. Po jeho vyjmutí je i zde kontakt pro baterii: Baterii jsem vyměnil, jenže přede mnou vyvstal problém, jak ji zajistit tím vypadlým plíškem. Všechny pokusy selhaly. Hodinky prostě ne a ne naskočit. Podle mě by to celé mělo vypadat nějak takto: Když jsem měl cestu do Koscomu, hodinky jsem tam dokonce vzal, aby se na ně podívaly. Bohužel, ani tady jsem nepochodil. Nevíte někdo, co s tím??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Přesně tak jsem to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Chlapci heureka!Vcera som to vzdal a supol som ich do suflika s mrtvolami.Dnes mi to nedalo a znova som ich vytiahol.Zase nic nezaberalo a ked som to uz vzdaval,tak som spolu vyskratoval vsetky kontakty na tlacitka a nabehli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 A peripetie pokracovali.Nie a nie ich nastavit po vlozeni mudulu a zavreti dynka.Mam aj ten kontaktny pliesok a tlacitka stale nereagovali.Az som objavil tenky kus folie na dynku,co tam niekto nadelil.Uz fachcia ako maju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 (upraveno) Hjůstne, už delší dobu mám problém, a to s následujícími hodinkami: 19.jpg Celou dobu, co v nich byla baterka, fungovaly naprosto bezchybně. Když baterka došla, otevřel jsem je, abych ji vyměnil, ale ouha. Objevil se přede mnou modul, který jsem nikdy před tím neviděl: DSC_6706.jpg Po otevření dýnka z něho hned vypadl plíšek držící jednu baterii. Zajímavostí je, že modul má pozice pro baterie dvě. Ovšem ta druhá (na obrázku vpravo) byla zaslepena jakýmsi plastovým bonbónem. Po jeho vyjmutí je i zde kontakt pro baterii: DSC_6707.jpg Baterii jsem vyměnil, jenže přede mnou vyvstal problém, jak ji zajistit tím vypadlým plíškem. Všechny pokusy selhaly. Hodinky prostě ne a ne naskočit. Podle mě by to celé mělo vypadat nějak takto: DSC_6708.jpg Když jsem měl cestu do Koscomu, hodinky jsem tam dokonce vzal, aby se na ně podívaly. Bohužel, ani tady jsem nepochodil. Nevíte někdo, co s tím???Nasiel som jednu foto Upraveno 8. ledna 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Gombo,jak jsem psal.Někdy stačí jít na záchod,jindy stačí otevřít okno,někdy zmáčknout všechny tlačítka-prostě elektroniky,ale mám tyhle hodinky rád,ještě jsem neviděl že by měli ošoupaný chrom,rusáci tam dali chromu jak na nárazník starý ameriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Velká pochvala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se