Gombo Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 No to som sa moc nepotesil.Vacsie nez AG3 tam nedam.Mozno o chlp mensie.Myslel som,ze take baterky najdem.Dnes sem hodim jedny,o ktorych som si myslel,ze maju modul Casio,ale casiotron ma opravil.Takze su len podobne ako AE-30W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) Chlapci potrebujem poradit.Mam dva kusy so swiss modulmy a origo boli napajane 2X baterkami co mali 1.2 alebo max 1.3 volta.Pasuju sice do nich dnesne AG3/392/LR41 ale 2X 1.5v je pre ne vela a blbnu.Ked som do nich dal uz dlhsie pouztite a uz trocha slabsie ag3 co som vytiahol z inych digi ,tak idu krasne.Otazka znie ci sa daju dnes zohnat take baterky,co maju velkost AG3 a budu mat 1.2-1.3v.Nieco ako do fotakov a podobne.AG3 ma rozmer 7,9 x 3,6 mm Tak bych zkusil sehnat tuto 325... edit: edit obrazku... Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 akai to bude ona,ale vsade kde ju najdem pisu,ze uz sa nevyraba a nahradza ju 384 a to je klasika 1.55v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tak bezne dostupne nizsi napeti jejen u ... __________________________________________________________________ ....ale nasel jsem treba vartu... ale jestli ji jeste delaji asi najdes zde.... __________________________________________________________________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Dnes jedny bez remienka(ide tam nasuvaci a nemam ho) a na hornom displeji uz vidno ?cierny mor? ,ale dam ich sem.Oproti tym znymiˇ Keselkam,maju tieto dva samostatne displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Zajimave a samostatne displeje ? -to psal nekde v minulosti casiotron, ze takovych moc nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Zdar borci, chtěl bych se optat.Montany, 4 tlačítka, 7 melodií, dny v týdnu na horní straně displayu. Šly, šly a z ničeho nic přestal display ukazovat. Na pár hodin naskočil po puštění melodií a pak umřel úplně. Hodinky hrají, svítí, pípají, display nic. Sundal jsem tišťák ale na něm je všechno čistý, nikde se nic nezelená.Dík za každou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) Zajimave a samostatne displeje ? -to psal nekde v minulosti casiotron, ze takovych moc nebylo.Ano.Modul ma dva samostatne displeje. Zdar borci, chtěl bych se optat.Montany, 4 tlačítka, 7 melodií, dny v týdnu na horní straně displayu. Šly, šly a z ničeho nic přestal display ukazovat. Na pár hodin naskočil po puštění melodií a pak umřel úplně. Hodinky hrají, svítí, pípají, display nic. Sundal jsem tišťák ale na něm je všechno čistý, nikde se nic nezelená.Dík za každou radu Odfot rozobraty modul.Ak su to jedny z tych, co som ti rozchadzal, tak na jednom module bol uz urobeny jeden ?bajpas? s medenim dratikom.Skus pozret ci sa nerozpojil. Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Ne ne, není to ten cos mi oživil, ten krásně šlape.Vlastně oba dva, cos mi dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 skus pozret ci tam neni studak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Digi rucicky uz na ukazovanie ziadne nemam,tak tento tyzden doklepem Casiovkami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Krásný! Tahle barevná varianta se mi moc líbí, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Tyhle mají samostatnej kovovej "face plate" jestli se nepletu, v té době už jich Casio takhle moc nedělalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Takže Casio 95qs-36 je to tak?? Moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Ano Casio 95qs-36 rok 77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Tieto sem tiez este tesne patria.Rok 1988 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Nyní se hrabu v jedněch ledkách značka Fossil,ví někdo co je to za čínskou značku?Konkrétně tyto hodinky mají pocházet z limitované edice z konce devadesátých let-víc se mi vyguglit nepotařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Vymena batt. -tak jen rychle foto nebot ta original mne prekvapila. Casto ji nevidim...Diky tomu jsem taky vycentroval modul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se