siwi Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Siwi: Jojo, Casia W-780 - nedávno jich měl na E-bay jeden prodejce asi 5 kusů a nové - uvažoval jsem, že jedny vezmu, ale nakonec jsem do toho nešel. Tak to jsi asi udělal chybu. Jsou to fakt skvělé hodinky. V kovu a ta spolehlivost je prostě úchvatná.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Nojo, když já měl v té době na cestě pár jiných hodinek a zdálo se mi to už najednou moc..cena taky nebyla nejlepší a byla to verze s gumovým páskem. Kdyby to byla verze s ocelovým, tak bych do nich šel.
siwi Odesláno 23. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Nojo, když já měl v té době na cestě pár jiných hodinek a zdálo se mi to už najednou moc..cena taky nebyla nejlepší a byla to verze s gumovým páskem. Kdyby to byla verze s ocelovým, tak bych do nich šel. No, vzpomínám si, že ani ten ocelovej pásek nebyl nic moc. Já ho tenkrát hned sundal a dal tam jinej. Ještě sem hodím pár fotek kousků, co mám: Tyhle Pulsary - to je taková klasika. Celokovové fortelné pouzdro a krásně nahlas pípají Ruské ELEKTRONIKY Tyhle Montany jsem koupil onehdá na Aukru. Jsou úplně nové, na sklíčku je ještě fólie Meister Anker - hned ty první sem dával Casiotron v katalogu ...všehochuť
Frostie Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 hmm, pěkné poklady, Siwi! Hezké je i to, že všechny jdou.
nAscA Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 2 kousky jsem mel, Montany a ty posledni. Ty byly taky skvele. Diky za foto
siwi Odesláno 23. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 hmm, pěkné poklady, Siwi! Hezké je i to, že všechny jdou. Jojo, mě by ani netěšilo, kdyby nějaké nešly. Ale třeba pokud jde o ty ruské, tak tam je u každých nějaký problém. Zpravidla nefungujou tlačítka. 2 kousky jsem mel, Montany a ty posledni. Ty byly taky skvele. Diky za foto Ty poslední měl na základce můj spolužák. Já mu je tehdy hrozně záviděl a chtěl jsem je. Ale smůla. Až asi před dvěma lety jsem je uviděl na Aukru a musel jsem je nutně mít
nAscA Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Na zakladku jsem s nimi taky chodil, nejsi z Krnova?
siwi Odesláno 23. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Na zakladku jsem s nimi taky chodil, nejsi z Krnova? Z Krnova nejsem, ale svého času jsem tam jezdíval, bydlí tam můj kamarád ze střední
t2 Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 siwi: pěkný , ale abych trochu vyčníval tak některý se mi zase nelíbí. (braddon,stempo,king watch- přijdou mi jak vod vjetnamců)
t2 Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Ještě k tem Kesselkám: jedinej kousek co mám. Jsou to hodinky z rodiny, původně je dostal brácha. Když dostal po čase Saturny s kalkulačkou tak mi je dal. Ale bohužel jim sám od sebe vytekl display:
nAscA Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 siwi: pěkný , ale abych trochu vyčníval tak některý se mi zase nelíbí. (braddon,stempo,king watch- přijdou mi jak vod vjetnamců)No vidis a ja mel ty Montany od Vietnamcu Stempo byly paradni, ale od Vietnamcu myslim nebyly. Ty Kesselky jsou pekne, skoda, ze nejsou OK.
siwi Odesláno 24. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 siwi: pěkný , ale abych trochu vyčníval tak některý se mi zase nelíbí. (braddon,stempo,king watch- přijdou mi jak vod vjetnamců) Ani se ti nedivím. Některé jsou možná skutečně od Vietnamců. Ale v těch 80. letech se na to tak nehledělo Člověk byl rád, že vůbec něco sehnal.
siwi Odesláno 24. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Ještě k tem Kesselkám: jedinej kousek co mám. Jsou to hodinky z rodiny, původně je dostal brácha. Když dostal po čase Saturny s kalkulačkou tak mi je dal. Ale bohužel jim sám od sebe vytekl display:yyyyP1060107.JPG A hele? tyhle jsem snad nikdy neviděl
t2 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Ani se ti nedivím. Některé jsou možná skutečně od Vietnamců. Ale v těch 80. letech se na to tak nehledělo Člověk byl rád, že vůbec něco sehnal.Já to nemyslel zle digitálky od nich jsem měl samo taky a v tý době se mi líbily.( fake Casií DW 5700)
siwi Odesláno 25. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Já to nemyslel zle digitálky od nich jsem měl samo taky a v tý době se mi líbily.( fake Casií DW 5700) Já jsem si nemyslel, že to myslíš zle. Taková byla tehdy prostě realita I ty nejjednodušší digitálky od Vietnamců byly považováno za něco "lepšího"
casiotron Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Napadlo mě, že bysme sem teď mohli dávat shodné hodinky vyrobené pod různými značkami. První sem dám překladač z let 1983 - 85, na obrázku z katalogu a první jako Meister - Anker a druhé jako Trafalgar.
casiotron Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Další je můj oblíbený typ od Timeband vyrobený jednou pro Meister - Anker a jednou normálně.
casiotron Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Další je dnes vzácný typ jednou jako Microma a jednou jako Meister - Anker.
casiotron Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Několik typů digitálek se v katalogách Quelle objevilo na obrázku bez značky, resp. loga, přesto se normálně vyráběly jako Meister - Anker. Toto jsou jedny z nich.
siwi Odesláno 26. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Dobrej nápad, ale obávám se, že takového úkolu se krom tebe jako odborníka zhostí jen málokdo. Mě napadají jenom ruské Elektroniky a jejich české klony značky PRIM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se