t2 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Tak teda PRIM DIGITAL a Elektronika 5a jedna raritka : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Ty wogo, teď mi spadla brada až pod stůl. To je super, kolik asi kusů takhle vyrobili....? Elektronika a zároveň Prim. A ještě ta barva. Fakt maxisuper!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 hoši, bodujete nádherně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Ty Primky s ceskymi nazvy, to proste jednou musim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Ty Primky s ceskymi nazvy, to proste jednou musim nejhorší na tom je, že já jsem je měl od nova, ale po revoluci jsem si musel koupit Citizen a Casio a ... a teď nevím, kde jsou! Taky bych si je dal znovu, akorát měly ukrutnou spotřebu baterky /nevydržela ani rok/, ale dnešní baterky už by toho možná zvládly víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Tak to je vazne skoda. Ja mel od detstvi digitalek plno, ale nikdy ne ty od Primu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Nevěšte hlavu já taky neměl digi primky "tenkrát". Většinu jsem ulovil na aukru. Vobčas se tam něco mihne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Nj, ale to byste to tam vsichni museli prestat sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 A ještě jeden model ve dvou variantách: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) A ještě jeden model ve dvou variantách:xxx.jpgprim-lcd-1.jpg Jo, tak přesně tyhle primky jsem měl!!! Nosil jsem je přes rok, ale v té době (1985/86) to žádná paráda nebyla. S tou spotřebou energie z baterky to zase taková hrůza nebyla, vydržela mi v nich asi rok a čtvrt, a to jsem si s nima i občas posvítil. Svítily teda výborně. Obdivuhodná na nich ale byla i přesnost. Dělaly mi asi 5 vteřin do plusu za měsíc, což byl tehdy nadprůměr oproti hodinkám od Vietnamců. Ale špatně těsnily. Stačilo se v létě trochu víc zpotit nebo pár kapek při mytí rukou a bylo zle. To se pak zastavily a trvalo minimálně 12 hodin, než se zase rozešly. Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 siwi: Jakej tam byl od výrobce řemínek? Já mám někde pár nepoužitejch koženejch v černý barvě. Vím, že je to origo od Primek, ale nevím od kterých. Ale asi od mechanik. Nevzpomeneš si jakej jsi na nich měl od výrobce? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Docela me zaujal tento dokumentik. I ta Seika jsou moc pekna.http://www.youtube.com/watch?v=IRq3BhOW40I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Tady další z řady "stejný typ / jiná značka" . Kalkulačkovky MIKADO a Tempic (foto z katalogu Neckermann podzim - zima 1979/80). Rozdíl je jen v pásku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Tady další z řady "stejný typ / jiná značka" . Kalkulačkovky MIKADO a Tempic (foto z katalogu Neckermann podzim - zima 1979/80). Rozdíl je jen v pásku. koupaukro57.jpgP8182191.JPGtak ta kalkulačka nemá chybu, je tam nějak víc funkcí než na CA53W... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 siwi: Jakej tam byl od výrobce řemínek? Já mám někde pár nepoužitejch koženejch v černý barvě. Vím, že je to origo od Primek, ale nevím od kterých. Ale asi od mechanik. Nevzpomeneš si jakej jsi na nich měl od výrobce? Dík. Vzpomenu. to vím naprosto přesně. Řemínek tam byl černý kožený s jazýčkovou sponou. Mně se ale kůže na digitálkách nikdy nelíbila. Tak jsem tam hned druhý den dal kovový, který jsem před tím sundal z Prim Sportů, co jsem nosil před tím. Je tedy docela možné, že řemínky, co máš doma, tam budou pasovat a že to bude v podstatě origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Docela me zaujal tento dokumentik. I ta Seika jsou moc pekna.http://www.youtube.com/watch?v=IRq3BhOW40I Jojo, ten znám. Mám ho mezi oblíbenými na YT už asi dva roky. Občas se na něj rád podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Chci poprosit, muzete se mi nekdo mrknout na typove oznaceni baterky, kterou maji v sobe Kesselky? Vzal jsem dnes jedny na trznici a ani jedna baterka z cca 10 ruznych typu nesedela. Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Chci poprosit, muzete se mi nekdo mrknout na typove oznaceni baterky, kterou maji v sobe Kesselky? Vzal jsem dnes jedny na trznici a ani jedna baterka z cca 10 ruznych typu nesedela. Diky moc. Myslím, že je to ten nejběžnější typ SR 41. Odpoledne se ti doma mrknu Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Diky, jesete se mi pro jistotu podivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Diky, jesete se mi pro jistotu podivej. Tak jsem se nemýlil. Je to asi ten nejběžnější rozměr, co se do hodinek dával a možná ještě dává. Na tuhle baterku jede většina digitálek, co mám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se