nAscA Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Super, diky moc. No ona byla dost siroka a na trznici byly jen placatejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 No, tahle je trochu vyšší. Ale do Keselek půjde dobře. Jo, to jsem se chtěl zeptat - Keselky se dají ještě na tržnicích sehnat??? Já měl za to, že už tam prodávají jenom ročičkový napodobeniny dražších značek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 To nevim, ja tam sel jen po baterkach Ale asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Aha, já to asi špqtně přečetl a pochopil, že jsi tam koupil i hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Honzo nestvi Parada a jak pekne serizeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Ty červený primky jsou prostě famózní. Už jsem je tu někde kdysi viděl a pořád mě udivujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 tak tohle mě dneska pobavilo UC-2000 (rok 1984) pokud se tu už tahle fotka objevila, tak se omlouvam, zkoušel jsem je tu najít a nikde nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 tak tohle mě dneska pobavilo UC-2000 (rok 1984) pokud se tu už tahle fotka objevila, tak se omlouvam, zkoušel jsem je tu najít a nikde nic To je ten pravý 80`s nářez! super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Mě se poslední dobou zamlouvají Ruhla/ Eurochron. Bylo poměrně hodně variant. Tak třeba:ty poslední bych chtěl sehnat, ale nějak se mi nedaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 (upraveno) Zase to tady nějak zamrzlo, tak sem dám třeba tyto Meister - Anker, na trhu v letech 1979 - 1980. Poměrně hodně funkcí, přesto velmi konzervativní ovládání i zobrazení displeje, v tu dobu už dávno překonané. Jinak vše ocel a tvrzené sklo. Upraveno 12. září 2013 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Zde další z řady "stejné hodinky - jiná značka". Juta a Anker z roku 1981. Juta z katalogu Wenz a Anker z katalogu OTTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tyto jsem sem už dával, ale aby to tu bylo pěkně pohromadě... :-) Juta, Meister - Anker, ETIC a s vymazanou značkou z roku 1982. Fota z katalogů Wenz, Quelle, Neckermann a Bader. Na konci Meister - Anker ve skutečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 nádherné kousky, jen mne zarazil rozdíl 50 DM v ceně, pokud jsou to tedy identické moduly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Jo, jo, tak to bývalo. Úplně nejdražší býval Bader. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Jo, jo, tak to bývalo. Úplně nejdražší býval Bader.jj, tu dobu také pamatuji. Jen si myslím, že ještě dražší než Bader býval Schwab a Baur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 No Schwab je OTTO a to mi, aspoň v hodinkách, zdaleka nejdražší nepřišlo. Baur jsem měl v ruce jen několik katalogů a tam digi nebyly a podle ostatního zboží to nedokážu posoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Drahý byl ještě ten Wenz. Tenounký katalog, ale v digitálkách drahota.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Ty poslední kalkulačky mám pod značkou Curtis - teda jestli jsou to přesně ony, ale asi jo.. taky už jsem to sem ale někam dával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Jj, to je přesně ono. A taky ten Texas Instruments. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se