siwi Odesláno 30. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2013 No vida, jde to líp, než jsem čekal. Co vzít s sebou? Nejlépe digitálky 70. a 80. let Já vezmu:CASIO W-780PULSAR (model se mi teď nechce hledat, ale je to krásná hranatá klasika z konce 70. let)Meister Anker (první 2 vyráběné typy)ELEKTRONIKA 5 (2 různé modely)MONTANA (ty mám v NOS stavu ještě s fólií na sklíčku)...a pak pár kousků takových těch digitálek různých značek typu Piratron, Stempo...
siwi Odesláno 30. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Já dělám posunuté směny - to znamená v pondělí od rána a postupně se posouvá až do páteční noci. Takže mohu skoro garantovat pondělní večery, potom už ne. No, vzhledem k tomu, že mně osobně jde hlavně o Tvou sbírku PRIMek, přizpůsobil bych se tomu pondělku. Upraveno 30. září 2013 uživatelem siwi
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Kdybych byl z Prahy, určitě bych se připojil - nějaké zajímavé hodinky na pochlubení bych měl - jenže mi to asi nevyjde
t2 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Když pondělí tak 7.10.? To mám jediný volný pondělí.
siwi Odesláno 30. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Jsem termínově dost flexibilní, takže za mě 7. 10. klidně JO.
Frostie Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Jsem termínově dost flexibilní, takže za mě 7. 10. klidně JO.i já bych eventuelně mohl 7/10
siwi Odesláno 30. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2013 (upraveno) OK, tak to vypadá, že minimálně 3 (s Honza.manta 4) bychom prozatím byli. Necháme to ještě chvíli, jestli se někdo nepřidá a koncem týdne si termín závazně potvrdíme. Upraveno 30. září 2013 uživatelem siwi
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Seika, kde se digitální čas nařizuje korunkou...tak je vidět, že mám stále velké mezery, protože to vidím poprvé...nebo už tu jsou?
siwi Odesláno 1. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2013 O nařizování korunkou už se tu kdysi psalo. Je to šikovné a asi to bude i mnohem rychlejší než mačkání.
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 OK, tak to vypadá, že minimálně 3 (s Honza.manta 4) bychom prozatím byli. Necháme to ještě chvíli, jestli se někdo nepřidá a koncem týdne si termín závazně potvrdíme.Budu se snažit to stihnout - minimálně si vezmu pár hodinek sebou do práce.
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Hele - tak to vypadá, že to pondělí mám dost ohrožené - začínáme první den už v neděli. Ale to další pondělí mám volno.
siwi Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Chlapi, pro mě jdou oba termíny. Je třeba se ale sjednotit. Rád bych tam předem zamluvil stůl, aby nás nepotkalo nějaké nepříjemné překvapení. Počkejme do pátku a pak se závazně domluvíme formou zde oblíbeného seznamu
gougy Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 pondělí 14. zůstávám přes noc v Praze, sice mi došly baterky u spousty kousků, ale pokud to půjde, moc rád se taky zastavím
siwi Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2013 To by bylo super. Zatím to tedy vypadá spíš na toho 14. Pro mě žádný problém. Pár baterek doma mám. Pokud nezapomenu, vezmu je s sebou. Ale mám jen ten nejběžnější typ 392, co se dával do Kesselek a většiny těch levných neznačkových hodinek.
casiotron Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Je víc Seiko, které mají takovýto způsob nařizování. A i nejstarší typ LCD Citizen to má. Tady dávám můj oblíbený Meister - Anker asi z roku 1974 s korunkou. Někdy byly digi s korunkou, ale nařizovaly se jenom pootočením korunky a změna nastavení potom probíhala automaticky. Ale ty s čistokrevnou korunkou nebylo šťastné řešení, je to docela poruchové. Holt mechanika v digitálkách...Seika, kde se digitální čas nařizuje korunkou...tak je vidět, že mám stále velké mezery, protože to vidím poprvé...nebo už tu jsou?
siwi Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Je víc Seiko, které mají takovýto způsob nařizování. A i nejstarší typ LCD Citizen to má. Tady dávám můj oblíbený Meister - Anker asi z roku 1974 s korunkou. Někdy byly digi s korunkou, ale nařizovaly se jenom pootočením korunky a změna nastavení potom probíhala automaticky. Ale ty s čistokrevnou korunkou nebylo šťastné řešení, je to docela poruchové. Holt mechanika v digitálkách...P8182212.JPGTy ale vypadají moc krásně. Nechceš se stavit v Praze na srazu?
casiotron Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 No Praha je pro mě dost z ruky....Navíc nemám lautr čas....
siwi Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2013 No Praha je pro mě dost z ruky....Navíc nemám lautr čas.... To jsem bohužel čekal :-) Ale ta Tvoje sbírka - to by byl zlatý hřeb.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se