ana digi temp Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Můj nový přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Casio má vždy popisy hodinek v angličtině. Tohle je ale druhá vyjímka co jsem kdy viděl. ( vloni jsem tu někde dával obrázek s japonštinou) Můj nový přírůstek. Pěkný to máte, chlapci, moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Můj nový přírůstek.jo, tak to je moc pěkná nostalgie! Gratuluji k úlovkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Děkuji za komentáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) Pěkný to máte, chlapci, moc pěkný Já ne dával jsem to sem jen jako zajímavost. Nedávno to proběhlo Ebayem. Chtěl jsem, ale bohužel to nedopadlo.Edti: Seiko jsou super, gratuluju. Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Mně teď taky na Aukru utekly jedny NOS digitálky. Bych si nafackoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Můj nový přírůstek. Moc hezké, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Casio má vždy popisy hodinek v angličtině. Tohle je ale druhá vyjímka co jsem kdy viděl. ( vloni jsem tu někde dával obrázek s japonštinou)To je taky paráda.Začínám mít nostalgii po jednoduchých f-5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Nová akvizice. Zajímavostí je, že tyto hodinky indikují odpoledne už v základním režimu zobrazení hodin a minut. Obvykle se potřebná část dne nastavuje při nařizování hodin a při normálním zobrazení času se první nebo druhá polovina dne nikde neukazuje: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 jak jinak, opět palec nahoru, Siwi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 To je taky paráda.Začínám mít nostalgii po jednoduchých f-5.ty by se mi taky moc líbily, ovšem ne za 3000 Kč s postmanem... viz http://www.ebay.com/itm/Casio-F5-Lithium-NOS-Retro-Uhr-Saati-80er-Ungetragen-Wristwatch-Orginal-Japan-C-/121266603180?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item1c3c0d84ac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 jak jinak, opět palec nahoru, Siwi! Díky. Je na ně krásně vidět a jsou v pěkném stavu. I světýlko svítí jak zamlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Díky. Je na ně krásně vidět a jsou v pěkném stavu. I světýlko svítí jak zamlada.no, vypadají skutečně moc fantasticky. Jen nevím, jestli je to poměrem fotky, či co, ale nejedná se o dámský model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Nene. Dneska se sice tahle velikost uvádí jako unisex, ale tehdy to byla běžná velikost pánských hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Vypadaj zajímavě a hlavně jsou asi opravdu dobře čitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Vypadaj zajímavě a hlavně jsou asi opravdu dobře čitelné. To je pravda. Kouká se na ně vážně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Nene. Dneska se sice tahle velikost uvádí jako unisex, ale tehdy to byla běžná velikost pánských hodinek.jj, díky za vysvětlení, ono to v reálu nakonec bude vypadat jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 V reálu to vypadá asi takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 V reálu to vypadá asi takto: DSCN8849.jpgtak to je víc v pohodě, než jsem si myslel! Gratulace k novému přírůstku, ať ti hezky slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Díky. Jsou to úplně obyčejné hodinky, ale mám z nich radost. O takových jsem snil jako kluk v polovině 80. let. Tehdy to ovšem bylo něco absolutně nedostupného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se