student Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 Vážení spolupostižení,chtěl bych Vás požádat o posouzení tohoto modelu.Mám zápěstí cca 23 cm.Co je švýcarský krok,který údajně mají. Díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 podla mna to znamena ze krok je klasicky a nie koaxialny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 (upraveno) AT XXL ma kaliber Omega 2201, je to manualne natahovanie s rezervou chodu 60 h...velkost je 49,2 mm co-axial (omega 2500) je v modeloch AT Big size a ma velkost 42,2 mm Upraveno 8. září 2007 uživatelem Jaem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 Tento model se mi velice libi. Mam s nim velice dobre zkusenosti. V nouzi se da pouzit i jako stolni hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 13. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Vážení spolupostižení,chtěl bych Vás požádat o posouzení tohoto modelu.Mám zápěstí cca 23 cm.Co je švýcarský krok,který údajně mají. Díky všem Kalibr 2201 se začal vyrábět v předminulém století,jaké jsou možnosti jeho co nejpřesnějšího seřízení?A co vitalita tohoto stroje?100 i více let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Obavas se, ze strojek s C.O.S.C. nebude serizen presne, nebo nebude mit tuto moznost? Studente, studente, ... takhle se studuje? V dnesni dobe internetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 13. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Obavas se, ze strojek s C.O.S.C. nebude serizen presne, nebo nebude mit tuto moznost? Studente, studente, ... takhle se studuje? V dnesni dobe internetu? Jsem student jen podle přezdívky kamarádů,můj rok výroby je 1957 a hodinkovým šílenctvím jsem postižen od 10 let,když jsem dostal od tety z Vídně Bulerky za 270 šilasů.Byla to nádhera v porovnání s lidodemo výrobky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 19. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2007 Mám je a dělají cca + 4,5 sec. za den .Je to moc,nebo se to dá seřídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2007 To se da seridit i presneji, jestli Ti to nevyhovuje. Mozna i na +/- 1 sec. za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 20. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 Mám jeden problém,bydlím cca 20 minut od Hanáka,ale neměli tam prý klíč,až bude , tak se ozvou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2007 Mám jeden problém,bydlím cca 20 minut od Hanáka,ale neměli tam prý klíč,až bude , tak se ozvou??? Tam to radsi ani nedavej delaj tam sami dementi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 23. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 Byl jsem v Oriose na Svoboďáku,nebyl tam hodinář,ale prodavačky tvrdily,že by to šlo od nich k Dušákovi.Je to lepší volba?Masná 18 prý kvalitní hodinář.Máte s ním někdo zkušenost?Taky existuje Haban ve Vídni,což není z Brna taková dálka. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 (upraveno) Na Masné hodinář klempíruje se zdravím a prý končí, náramkové Švýcary ale stejně nedělal... K Hanákovi v žádným případě, možná bych na seřízení zkusil Sarah na Běhounské nebo na Panské. Pak by taky mohl Strnad na Veveří. Jinak bych asi doporučil tu Vídeň, Omegy dělají i v Donauzenter, ať se nemusíš motat v centru. 28.9. je u nás svátek, tak si udělej výlet. Upraveno 23. září 2007 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 23. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 Na Masné hodinář klempíruje se zdravím a prý končí, náramkové Švýcary ale stejně nedělal... K Hanákovi v žádným případě, možná bych na seřízení zkusil Sarah na Běhounské nebo na Panské. Pak by taky mohl Strnad na Veveří. Jinak bych asi doporučil tu Vídeň, Omegy dělají i v Donauzenter, ať se nemusíš motat v centru. 28.9. je u nás svátek, tak si udělej výlet. Dík za typ,vidím to na Vídeň.Seřízení udělají na záručák,nebo to cvaknu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se