daur Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Můj dědeček si přivezl z montáže v Sýrii krásné Seiko automaty. Bylo to na začátku 70 let. Vždy jsem bral dědovu ruku a díval jsem se, jak jsou hezké a nejvíce vyplácaný z toho, že mají hezky skovanou korunku v pouzdru. Kýval jsem s dědovou rukou a říkal mu, že mu natahuji hodinky. Když odcházel do důchodu, tak ten rok mu je nějaký "dobrák" ukradl ze skříňky. No a tak dostal před odchodem Prim Diplomat.Uteklo hodně roků a já jsem se rozhodl udělat úplnou rekonstrukci baráku co postavil můj děda. Po rozvodu jsem přemýšlel zda postavit něco nového, nebo totální rekonstrukce. Vyhrála rekonstrukce, jinak hrozilo, že nový majitel barák strhne a postaví nějakou obludu. Při rekonstrukci jsem našel Primky Diplomat co děda dostal při odchodu a dal jsem si svazácký závazek, že je jednou dám do gala .Rekonstrukce je hotová a já znovu ženatý a dvě malá zlatíčka jako mega bonus Konečně byla trošku času, sem tam mrknout na stránky Chronomag fora. Úplně náhodou jsem se dostal na prodejní vlákno, kde zrovna prodával Chumpus vintážní Seika Hádejte jaký.... ano ano tušíte správně Seiko 5 Sportsmatic Deluxe 7619-9010. Okamžitě jsem mu psal, ale zákon schválnosti zafungoval. Jeho plná poštovní schránka nebrala žádnou další poštu. Vauuuu stres jako kráva...... Spásný nápad v podobě dotazu na modíka zafungoval. Za pár dní se Vojta ozval. Bohužel se zprávou, že jsou prodané, ale ............. chvilka napětí že má ty samé, ale nepřecvakává datumovka. Slovo dalo slovo a za pár dní jsem je pošťák přivezl. Nejde ani popsat jakou jsem dostal radost, když jsem otočil dýnko a zjistil, že jsou z roku 1966 červenec. Nejsem sice ročník 66, červenec už ano . Lázně jsem jim dopřál u pánů Knespl a Mejzlík. Renovace a spolupráce byla parádní a každému mohu jen doporučit. Hodinky jsou prďácký a mega pohodlný. Vůbec je nešetřím a často je nosím. Junior si je večer dává k uchu a poslouchá Jednou je dostane ....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prim Diplomat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
orius Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Moc pěkný příběh a gratulace k hodinkám....
vrcan Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 ziadne ani naznakovo zatial... asi si musim zalozit vlastnu a najma cinsku mikro brandu :-) zatial najblizsie ku nim mali mm300, ktore vzhladom na ostre "dynko" neviem nosit pohodlne... a tiez asi aj steelfish, ktory to ale pokazil preplacanym cifrom. Tiez kalmar2, ale ten mal privelky dial... tak snad benarus megalodon je k idealom najblizsie, az na tu velkost...takto by som mohol pokracovat, na kazdych mi nieco vadi a ku ziadnym som sa este nenaviazal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se