vrufino Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Kolegové! Jistě znáte rčení nebo výraz či slovní spojení:,,Žena mého života".A určitě v životě každého z nás taková žena či dívka existuje.Takže...co takhle zkusit:,,Hodinky mého života".A vůbec to nemusejí být zrovna ty nejdražší,ale ty,které vám nikdy nezmizí z paměti ase kterými vám bylo nejlépe.Zamyslete se a napište......
villain83 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 (upraveno) Seiko SBDX001,zatim asi to nejlepsi,co jsem mel v ruce.Jsem skromnej. Upraveno 18. července 2015 uživatelem villain83
M.S. Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 (upraveno) Tag Heuer Monaco. Vyhlédl jsem si je už jako dítě v časopisech, tehdy jsem ještě o hodinkách nevěděl nic a ani mě nijak zvlášť nebraly. Ale Monaco se mi líbily, znal jsem Tag Heuer ve spojitosti se závody, líbily se mi jako pocta Monacu, které jako místo a grand prix obdivuji a líbily se mi hrozně i vzhledově, jsou prostě jiné, pro mě mají naprosto jedinečné kouzlo. A víc by se mi nelíbila ani žádná jiná variace, prostě takhle s Calibre 6 a černým aligátorem jsou to přesně ony.Navíc jsou to i tyhle konkrétní hodinky. Koupil jsem si je za dlouho šetřené peníze z mého prvního většího business úspěchu po maturitě, už víc jak rok předtím jsem se na ně chodil koukat. Vzali mě s nimi na vysněnou vysokou školu a poznal jsem s nimi na ruce tu nejúžasnější dívku.Hodinky mého života jsou tyto Monaco a vždycky jimi zůstanou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. července 2015 uživatelem M.S.
ave1112 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Omega Seamaster Planet Ocean Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Pro me taky MM300. Teprve na ne cekam, ale verim, ze se dockam
vrufino Odesláno 18. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Zadny :-)...a neznamená to teda.......všechny?
Bells Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 U mě je to jasné, v prvé řadě jsou to Magrette, které pro mě mají větší význam, než jen hodinek a budou u mě už navždy a v druhé řadě jsou to jasně mé vysněné Omegy Seamaster 300M, prostě Bondovky
Kristian.nov Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Pepsiny... s těma byl život krásnej :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Bondovky... Byla prvni nove a mame se ženou stejne;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeremy Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 IWC Big Pilot mi zatím vydržely na týhle pozici nejdýl..
JaRooN Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Ještě nepřišly. Nejblíž k nim mají zatím Laco Augsburg, ale... Je tam to ale.
bandicoot Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Před třiceti lety na školňáku, moje dětský Primky vs. kámošovy Komandirskije. Tam vzniklo neblahý tušení, ze existují Lepší hodinky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se