Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové!

Jistě znáte rčení nebo výraz či slovní spojení:,,Žena mého života".A určitě v životě každého z nás taková žena či dívka existuje.

Takže...co takhle zkusit:,,Hodinky mého života".A vůbec to nemusejí být zrovna ty nejdražší,ale ty,které vám nikdy nezmizí z paměti a

se kterými vám bylo nejlépe.Zamyslete se a napište......

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tag Heuer Monaco. Vyhlédl jsem si je už jako dítě v časopisech, tehdy jsem ještě o hodinkách nevěděl nic a ani mě nijak zvlášť nebraly. Ale Monaco se mi líbily, znal jsem Tag Heuer ve spojitosti se závody, líbily se mi jako pocta Monacu, které jako místo a grand prix obdivuji a líbily se mi hrozně i vzhledově, jsou prostě jiné, pro mě mají naprosto jedinečné kouzlo. A víc by se mi nelíbila ani žádná jiná variace, prostě takhle s Calibre 6 a černým aligátorem jsou to přesně ony.

Navíc jsou to i tyhle konkrétní hodinky. Koupil jsem si je za dlouho šetřené peníze z mého prvního většího business úspěchu po maturitě, už víc jak rok předtím jsem se na ně chodil koukat. Vzali mě s nimi na vysněnou vysokou školu a poznal jsem s nimi na ruce tu nejúžasnější dívku.

Hodinky mého života jsou tyto Monaco a vždycky jimi zůstanou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem M.S.
Odesláno

U mě je to jasné, v prvé řadě jsou to Magrette, které pro mě mají větší význam, než jen hodinek a budou u mě už navždy a v druhé řadě jsou to jasně mé vysněné Omegy Seamaster 300M, prostě Bondovky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...