Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 pokud už, tak bych raději volil nějakou variantu v bílém zlatě, nebo komplet ve žlutém zlatě.. bicolor to už je kýčusmaximus ... dobre, je to vec vkusu, ja sam netvrdim ze bicolor je to prave orechove.... ALE - ked chce urobit vizualny dojem, tak uz naco biele zlato co nikto nepozna od ocele? a v zltom kove to bude drahe! Zbytocne drahe! Cely napad je trosku pripodivny aj ked chapem pointu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 myslim ze Daytona nie je na tom az tak spatne ako to tu snazis navodit. Su to este vzdy pekne a atraktivne hodinky a ja osobne ich mam rad. A mam aj bicolor model, a vies ze sa ani za ne az tak velmi nemusim hambit? Já se tady nesnažím nic navozovat, reagoval jsem na tuto Vincentovu repliku ( " On na to kontroval tím, že on bere jako "super cibule" rolexky, ňáký ty dajtna atd... ), ideální je maxigabrielgu číst celá vlákna a potom reagovat, ano ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Já se tady nesnažím nic navozovat, reagoval jsem na tuto Vincentovu repliku ( " On na to kontroval tím, že on bere jako "super cibule" rolexky, ňáký ty dajtna atd... ), ideální je maxigabrielgu číst celá vlákna a potom reagovat, ano ? chapem, len by som bol nerad aby to vyznelo, ze vsetci Daytona majitelia su na tom az tak zle! ;-} v pohode, len je to moj oblubeny model od Rolexu v podstate jediny co este drzim v zbierke - takze tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Možná bych radši poradil změnit obor podnikání, protože jestliže musíš jednat s kokotama, kteří by si tě považovalijedině za fialový bicolory, tak to je teda hodně špatný mozno robi bíznis s norou a branom mojsejovcami , oni si na gycovu okazalost potrpia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 mozno robi bíznis s norou a branom mojsejovcami , oni si na gycovu okazalost potrpia. tam by stacilo aj pysne fake! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 (upraveno) chapem, len by som bol nerad aby to vyznelo, ze vsetci Daytona majitelia su na tom az tak zle! ;-} v pohode, len je to moj oblubeny model od Rolexu v podstate jediny co este drzim v zbierke - takze tak.... Vždyť ano, já ROLEXY Daytona považuji za jedny z nejpovedenějších hodinek vůbec a ještě navrch jsou výborná investice, když jsou v provedení ocel, jsou prostě krásné. Upraveno 10. září 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 to je fakt , na jednání s těma vemenama si kup "fake" a pro sebe co ti udělá radost. Jestli jsou povrchní a znají jen Rolex nebo Omegu, tak kopie nerozpoznají, a pokud se jen trochu orientují, tak IWC ti rozhodně ostudu neudělají, spíše naopak ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Vždyť ano, já ROLEXY Daytona považuji za jedny z nejpovedenějších hodinek vůbec a ještě navrch jsou výborná investice, když jsou v provedení ocel, jsou prostě krásné. ocel mi - zial, nezostali, lebo ked som mal zaloznu, tak som si myslel, ze to do smrti mi bude nosit krasne a lacne hodinky a bol som rad, ze som na nich zarabal a TERAZ??? Co by som za to dal.... ale mal som stastie, ze mi zostalo zopar zaujimavych znaciek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Kdysi jsem jsem byl na adrese přímo věnované kopiím Rolexů a překvapilo mě, že se dělají i švýcarské kopie za ceny kolem 15 000 Kč. Účel jistě světí prostředky, ale asi bych volil něco jiného. Abys každému strkal pod nos certifikát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Ja bych sel do Breitlingu- ty ma taky spousta kolotocaru a dalsich vyznamnych priznivcu CSSD:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Tedy pokud bych opravdu *musel* jednat s takovým, pardon my French, póvlem, který tu popisuje Vincent, asi bych měl také cukání pořešit to faky z tržnice za pár peněz. Investovat do dojmu na takové lidi desítky tisíc Kč, k tomu bych se asi nedokázal přinutit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Tedy pokud bych opravdu *musel* jednat s takovým, pardon my French, póvlem, který tu popisuje Vincent, asi bych měl také cukání pořešit to faky z tržnice za pár peněz. Investovat do dojmu na takové lidi desítky tisíc Kč, k tomu bych se asi nedokázal přinutit. No z druhe strany - pokud mu jednani s "takovymto" typem lidi vynasi tolik, aby si mohl dovolit bez zruinovani rodineho rozpoctu koupit typ hodinek, ktere se mu ani nelibi, nicmene budou na oko okazale a mezi snoby akceptovatelne, pak tomu jsem schopen rozumet. Nehlede na to, ze pokud je bude mit jako "pracovni" hodinky (zajimave spojeni s Rolexkami s diamanty) , ktere si holt rano v kancelari vynda ze supliku, navlekne a odpoledne zase ulozi a vymeni za sve oblibene - pak proc ne? Jinak nic "kycoviteji" luxusne asi skutecne jineho moc v podobne cenovce znamejsiho neni, jeste mozna nejake limitky od Breitling, zlato + diamanty (taky jsem myslim nekde videl), ale cenovka rozhodne vyssi nez stanovena limitni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Tedy pokud bych opravdu *musel* jednat s takovým, pardon my French, póvlem, který tu popisuje Vincent, asi bych měl také cukání pořešit to faky z tržnice za pár peněz. Investovat do dojmu na takové lidi desítky tisíc Kč, k tomu bych se asi nedokázal přinutit. No řekl jsi to trochu drsněji než bych to udělal já, ale mluvíš mi z duše. Myslím, že je to správný postřeh a podle mě budou mít faky stejný úspěch jako original. Pro úroveň těch co to budou hodnotit to bude víc než dostatečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Na otázku "Čo to máš za cibule?" niekedy radšej odpoviem, to je nejaká kópia. Nerád vysvetľujem, prečo vyhadzujem peniaze do vetra, alebo prečo si nekúpim niečo pekné a lacné na baterku na tržnici. Samozrejme, pokiaľ u dotyčného nevycítim seriózny záujem o archaické nepresné mechanické, alebo inak zaujímavé hodinky. S takým človekom rád hodím reč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Na otázku "Čo to máš za cibule?" niekedy radšej odpoviem, to je nejaká kópia. Nerád vysvetľujem, prečo vyhadzujem peniaze do vetra, alebo prečo si nekúpim niečo pekné a lacné na baterku na tržnici. Samozrejme, pokiaľ u dotyčného nevycítim seriózny záujem o archaické nepresné mechanické, alebo inak zaujímavé hodinky. S takým človekom rád hodím reč. jo souhlas někdy se to ani nehodí, jednou jsem jel v Nisanu 350Z vysvětlovat zákzaníkům proč mám eproblémy s dodávkami a proč jim nemůžeme poskytnout větší rabaty.... vyloženě nevhodná kombinace, parkoval jsem raději o ulici dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Podle mě není jaksi co poradit. Pokud zná protějšek jen značku Rolex, je potom důležité, aby byly velké a vypadaly draze ---> zlato možná i ten šutr. Dále ani není co radit, neboť ostatní značky stejně nezná a "neocení", snad krom Breitlingu. Pokud bych já řešil podobné dilema, tak koupím nějaké NOS vintage Breitlingy na Ebay, klidně i s kolotočovým nádechem (zlato) a budu se s nima naparovat jako krocan. Ale hlavně bych si s nima udělal i velkou radost. Ten model v prvním postu je snad horší, než většina fejků. Evidentně neměl dvorní dizajnér u Rolexu svůj den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Evidentně neměl dvorní dizajnér u Rolexu svůj den. Hehe, tohle si já říkám u celé kolekce, možná tak se 3-5 výjimkami a i u těch mi vadí ten ukecaný číselník natolik, že si je prostě nekoupím (i když Explorery I by se mi jinak líbily moc). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent Odesláno 10. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 (upraveno) V hledání blýskavého kolotoče čile pokračuji, až budu mít definitivní sestavičku k výběru dám vědět. PS: Hlavně si dám záležet, aby to bylo skutečné na hranici vkusu. Upraveno 10. září 2007 uživatelem Vincent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2007 V hledání blýskavého kolotoče čile pokračuji, až budu mít definitivní sestavičku k výběru dám vědět. PS: Hlavně si dám záležet, aby to bylo skutečné na hranici vkusu. Už nic nesháněj, tyhle se budou líbit i medvědovi páně Berouska. Jsou sice relativně malé, ale.... http://www.chrono24.com/web/en/suchen/u/in...nzahlgesamt=207 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent Odesláno 11. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2007 (upraveno) Hmm, až tak "super kolotoč" to zase být nemusí. Ovšem na druhou stranu z legrace uvažuji na tom, že jestli jsou k těm hodinkám papíry, tak to z legrace koupím synkovi aby trochu potrhal sociální vazby na základce. Nedávno se mu křupani vysmívali za to, že je vzorňák, že nechodí módně oblečen - tj. v podmínkách na té základce v hadrech z rákosové chýše. On ty myšácký rolexky jako 8 letý ocení a rodiče křupanů vykoupí rákosům jako pomstu vešekrý šunt ze stánku a tím se celkově pozvedne sociálně kulturní úroveň dané ZŠ Upraveno 11. září 2007 uživatelem Vincent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se