roman_d Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Jsou skvělý 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Padesátosmičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 před 2 hodinami, roman_d napsal: Jsou skvělý Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 (upraveno) Dneska na “top” tahu z Ali, tahy moc nenosím ale začnu. Ty hodinky jsou najednou úplně jiné. Trošku zbytní a jsou ještě více chlapské. Jinak absolutně nesnáším klony, ale tohle je fakt velmi solidní kus oceli a přijde mi lepší než custom tahy od Uncle Seiko apod. Ty keramické ložiska ve sponě, skoro jako origo..ale jenom skoro. Spona od originálu a celkové propracování je úplně jinde. Pro někoho kdo chce tah zkusit, je to ale slušná možnost. Jak to tak vidím, brzy pořídím Tudor tah. Upraveno 4. prosince 2024 uživatelem cecil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 Tramvajovka. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipVrobel Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 54 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Pauza na kafe a Plán B 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 V 5. 12. 2024 v 17:34, PickyR napsal: Tramvajovka. Hodinky v ceně doživotní jízdenky Měl jsem tu čest si je vyzkoušet a trochu mě mrzí jen ta váha.. člověk je na ruce fakt cítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 1 minutou, Brejk napsal: Hodinky v ceně doživotní jízdenky Měl jsem tu čest si je vyzkoušet a trochu mě mrzí jen ta váha.. člověk je na ruce fakt cítí To je pravda, obzvlášť když to porovnávám s mými titanovými No Time To Die Seamastery tak je mezi nima obrovskej rozdíl, obě hodinky mám na tahu a Tudory jsou skoro 2x těžší ((Omega cca 93 g vs Tudor cca 184 g). Všechno ale má svoje výhody, člověk alespoň nikdy nezapomene, že je má na ruce, a tak si na ně dává vetší pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Burgundy na novém obojku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 18 minutami, PickyR napsal: To je pravda, obzvlášť když to porovnávám s mými titanovými No Time To Die Seamastery tak je mezi nima obrovskej rozdíl, obě hodinky mám na tahu a Tudory jsou skoro 2x těžší ((Omega cca 93 g vs Tudor cca 184 g). Všechno ale má svoje výhody, člověk alespoň nikdy nezapomene, že je má na ruce, a tak si na ně dává vetší pozor Jako hlavní výhodu bych viděl to, že po týdnu nošení máš levačku jak Arnold 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Můj dárek od mně pro mě k narozeninám(musel jsem je nechat skoro 3 týdny v krabici) abych si to pak o to víc užil. Snové TUDOR Pelagos. Mám za sebou už zkoušku nosit je na gumě od CrafterBlue, abych po cca. týdnu zjistil, že pro mě je nejlepší jejich originál náramek. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 V 11. 11. 2024 v 16:11, gun4 napsal: Panove,zkracuji u Bechyni tah jen tak u hodinek,ktere nebyly u nich zakoupene? Dekuji Ano, ale je to zpoplatněná služba. 500KČ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 V 3. 12. 2024 v 14:57, roman_d napsal: Jsou skvělý Jsou. Black bay sérii by ta barva taky slušela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Dnes opět Tudor Ranger, ale na černé gumě Vanguard. Proti originál hybridu je na nošení příjemnější. (Už na mě čeká zelená guma a kůže, vše Vanguard, tak jsem zvědavý, co bude finální setup.) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 V 10. 12. 2024 v 13:13, kork74 napsal: Ano, ale je to zpoplatněná služba. 500KČ Zkracoval jsem u Bechyně tah na hodinky co jsem u nich nekupoval a udělali mi to zdarma, tak asi záleží na koho tam narazíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 V 10. 12. 2024 v 14:17, STRKKT napsal: Dnes opět Tudor Ranger, ale na černé gumě Vanguard. Proti originál hybridu je na nošení příjemnější. (Už na mě čeká zelená guma a kůže, vše Vanguard, tak jsem zvědavý, co bude finální setup.) Rangery jsou parádní a moc často se nevidí, na ně si taky brousím zuby! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 před 9 hodinami, PickyR napsal: Zkracoval jsem u Bechyně tah na hodinky co jsem u nich nekupoval a udělali mi to zdarma, tak asi záleží na koho tam narazíš. Teď si uvědomuju jak zjednodušeně jsem to napsal. Abych to upřesnil. Nabízeli mi to zdarma, ale zdarma už pro mě udělali posouzení hodinek které jsem kupoval na inzerát, tak jsem chtěl udělat alespoň nějakou útratu. Bylo to to prodloužení náramku, u kterého mi prozradili standardní cenu, kterou na to mají v ceníku. Ale věřím, že to je hodně i o lidech... dva páni , na které jsem narazil v Českých Budějovicích byli naprosto skvělí a byl to i jako bonus zajímavý rozhovor o Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se