Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

chi si pořídit nové hezky vypadající hodinky do 5.000,- a nevím zda zvolit nějakou módní značku nebo "hodinářskou"? Například mě zaujali tyto hodinky:

http://www.hodinky-outlet.cz/emporio-armani/hodinky-emporio-armani-ar6014?gclid=CNXrjp_q68YCFc7HtAodFaQEMg

nebo

https://www.timestore.cz/Znacka/Swiss-Military/by-Chrono/Swiss-Military-by-Chrono-33933

Prosím o vaši radu jaké vybrat.

děkuji

Odesláno

Tak asi ti musí bejt jasný, že módní značku ti nikdo nedoporučí. A kdybys na tom trval, aspoň je kup někde venku, koukni na ebay či Amazon. 

A napiš jestli a jakou potřebuješ vodotěsnost, jestli si umíš představit mechaniku a tak.

A hlavně se tady prober těma vláknama, podobnejch témat je tady tisíc.

Odesláno

Vodotěsnost určitě, stačí nějaká nižší na koupání. další funkce to mít nemusí, stačí abych věděl kolik je hodin a datumovku. Moc se v hodinkách nevyznám, takže se ani moc neorientuji v pohonech, zda je lepší baterka nebo mechanika. Ale jde mi taky o peníze, mechanický jsou co jsem koukal s cenou někde jinde.

Zajímal by mě váš názor na hodinky, které jsem uvedl výše - jaký z nich vybrat. Značku Swiss Military by Chrono neznám, jaké je Váš názor.

Ještě by mě zajímal Váš názor na tyto hodinky:

https://www.bigbrands.cz/kampane/joh-rothmann-1/panske-hodinky-10030025-cerna

O této značce jsem na českém internetu nenašel.

Jde mi o to, aby vypadaly dobře na ruce, dobře šlapaly a nějakou dobu vydržely. 

Odesláno

Ten Rothman je total chinese shit, to Swiss Military je oproti tomu Haute Horologerie. Vypada to, ze je ti spis blizsi quartz pohon. Nicmene, jeste chvili se porozhledni a uvidis, co te zaujme. Ovsem, obchod bigbrands ti asi uspokojeni neprinese...

Odesláno

Swiss u quartzek asi není tak důležitý jako u mechanik. Nechci se opakovat, ale třeba Citizen Eco-drive BM6890-50E s WR 100 za 115 dolarů bude s větší užitnou hodnotou, než bateriové swiss ve stejné ceně. No volba je samozřejmě na tobě.

Odesláno (upraveno)

V týhle sekci se asi tak každý třetí vlákno zabejvá výběrem v podobný cenový hladině. Nic moc novýho tu asi nikdo nevymyslí.

edit: JanNovakJan: ono ani u mechanik...

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

V týhle sekci se asi tak každý třetí vlákno zabejvá výběrem v podobný cenový hladině. Nic moc novýho tu asi nikdo nevymyslí.

Presne tak. A kupodivu, vetsinou je to kvuli tomu, ze nekteri novejsi uzivatele neumi ci odmitaji cist...

Odesláno

Ten Rothman je total chinese shit, to Swiss Military je oproti tomu Haute Horologerie. Vypada to, ze je ti spis blizsi quartz pohon. Nicmene, jeste chvili se porozhledni a uvidis, co te zaujme. Ovsem, obchod bigbrands ti asi uspokojeni neprinese...

Skvělý jsou ty slevy, resp. původní ceny :lol2:

Odesláno

edit: JanNovakJan: ono ani u mechanik...

Sice si myslím totéž a taky proto mám v mechanice Orienty :) , ale nějak obecně je v lidech daná větší prestiž u swiss hodinek. Tedy minimálně u těch lidí, kteří hodinkám vůbec nehoví. Alespoň poznatek z mého okolí.
Odesláno (upraveno)

nechci bejt moc chytrej, udavac krasy a vkusu a cokoli dalsiho. ale nemohlo by tu byt pripnuty jedno vlakno stale nahore, kde by byl "FAQ" s vyberem prvnich hodinek? stejne se radi podobny kusy dokolecka do kola.

Upraveno uživatelem kaliw124
Odesláno (upraveno)

V kategorii do 5k je asi nejlepší volbou Seiko, pokud se bavíme o mechanikách. Sám mám SKX007, klasika se kterou tu začínal každý druhý. Případně nějaké pěkné "5" by se snad taky vlezly do budgetu. Orient již byl zmíněn a taky to není špatná volba.

nechci bejt moc chytrej, udavac krasy a vkusu a cokoli dalsiho. ale nemohlo by tu byt pripnuty jedno vlakno stale nahore, kde by byl "FAQ" s vyberem prvnich hodinek? stejne se radi podobny kusy dokolecka do kola.

Celkem dobrej nápad IMHO!

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

docela se mi to libilo na nejakem it foru, ze fungoval takovyhle faq "kupuju dnes ntb do XYZ Kč". kdyz se objevila nejaka novinka, akce, neco vyraznejsiho... jen to nekdo posunul. v elektronice je to snazsi, kouka se vic na vykon, nez vzhled, ale zas ta rychlost zmen. uz s vyssim budgetem by to tady taky nefungovalo, ale ten prvni vyber, ty stalice maka, skx, monstra ...to si dokazu predstavit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...