Snow Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Jaeger-LeCoultre Ultra Thin Squelette Movement:? Mechanical manually-wound movement, Jaeger-LeCoultre Calibre 849ASQ? 33-hour power reserve? 119 components? 19 jewels? 1.85 mm thick Dial:? Openworked, enamelled ? or Openworked, engraved mother-of-pearl Hands? Leaf-type Functions:? Hours, minutes Case:?Diameter : 38mm? Pink gold? Pink gold set with brilliant-cut diamonds? White gold? White gold set with brilliant-cut diamonds Strap:? Alligator leather, pin buckle 16.0 mm * Available in Jaeger LeCoultre boutiques zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2015/07/jaeger-lecoultre-master-ultra-thin.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Romane, dík, žes' to sem postnul.Skeletovat kal. 849, tj. strojek o celkové tloušťce 1,85 mm, to je pro mne k neuvěření! Zajímalo by mne, jak je výsledek stabilní - především když to zapouzdří do ultratenkého pouzdra, které asi ke stabilitě moc nepřidá. - Jinak je to jen potvrzení kvalit tohoto strojku, uvedeného na trh tuším někdy na začátku 90. let minulého století .-) Přikládám odkaz na pojednání Walta Odetse o původním Master Ultra Thin, s předchůdcem současného strojku - s kal. 839:http://people.timezone.com/library/horologium/horologium0028 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Paráda, zaujal mě i ten poměr výšek, strojek 1,85mm / pouzdro 4,7mm. Ještě chvíli a bude z toho list papíru. Upraveno 27. července 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Pche, 4,7 mm mají ty perleťový - takový divný materiál.Ty s emailem mají 3,6 mm. Což je méně než MUT 1907, ty mají 4,05 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 To už aby si človek dával pozor, aby ich omylom nevhodil do automatu, keď si kupuje lístok na MHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Ty čísla jsou až k neuvěření...jinak by mě taky zajímala náchylnost na menší nárazy a celková stabilita a přesnost takovýho strojku...a nevíte na kolik si u JLC tyhle stroje ceněj? To už aby si človek dával pozor, aby ich omylom nevhodil do automatu, keď si kupuje lístok na MHD třeba taková padesátikoruna už od toho nemá moc daleko Upraveno 27. července 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Vlastní zkušenost mám s kal. 849, přesnost je dostatečná, chod stabilní. Nějakou polohovou odchylku vykazuje, ale není to nic mimořádného. Při běžném používání (včetně potlesku po koncertu) se chovají jako kterékoli jiné hodinky. Jiný názor na tento strojek může mít chudák hodinář při servisu, ostatně JLC sami tvrdí, že kompletace těchto supertenkých strojků a celých hodinek probíhá v oddělení vysokých komplikací. Pro stabilitu chodu má podstatný význam pevnost a torzní odolnost pouzdra, tolerance u tohoto strojku budou asi hodně minimalistické. Doporučuji přečíst článek od Walta Odetse, odkaz jsem postoval výše. Cena dle současného ceníku pro Itálii: Master Ultra Thin (Q1348420 tloušťka 6,3 mm): ? 7.150Master Ultra Thin Jubilee 1907 (Q1296520 - tloušťka 4,05 mm, limitka 880 ks v platině): ? 16.800, v růžovém zlatě (není limitka) : ? 17.100Master Ultra Thin Squelette (Q13425SQ - tloušťka 3,6 mm, růžové zlato + hnědý email): ? 58.500, v růžovém zlatě + cca 0,68 car diamantů + perleť: ? 73.000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Díky za info i cenovky, určitě článek pročtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Krásná práce a veliký respekt k mistrovskému dílu. Já jsem sice na jiné modely, ale proti gustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 To je klenot tenoučkej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Vlastní zkušenost mám s kal. 849, přesnost je dostatečná, chod stabilní. Nějakou polohovou odchylku vykazuje, ale není to nic mimořádného. Při běžném používání (včetně potlesku po koncertu) se chovají jako kterékoli jiné hodinky. Jiný názor na tento strojek může mít chudák hodinář při servisu, ostatně JLC sami tvrdí, že kompletace těchto supertenkých strojků a celých hodinek probíhá v oddělení vysokých komplikací. Pro stabilitu chodu má podstatný význam pevnost a torzní odolnost pouzdra, tolerance u tohoto strojku budou asi hodně minimalistické. Doporučuji přečíst článek od Walta Odetse, odkaz jsem postoval výše. Cena dle současného ceníku pro Itálii: Master Ultra Thin (Q1348420 tloušťka 6,3 mm): ? 7.150 Master Ultra Thin Jubilee 1907 (Q1296520 - tloušťka 4,05 mm, limitka 880 ks v platině): ? 16.800, v růžovém zlatě (není limitka) : ? 17.100 Master Ultra Thin Squelette (Q13425SQ - tloušťka 3,6 mm, růžové zlato + hnědý email): ? 58.500, v růžovém zlatě + cca 0,68 car diamantů + perleť: ? 73.000 vim ze je to stary, ale prekvapuje me ze limitkova platina vyjde levnejc nez nelimitkovy ruzovy zlato:-) Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Cena limitkový Pt byla určena ještě před zdražovacím skokem a asi se ukončila výroba dřív, než přišlo další zvyšování. Snad tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Cena limitkový Pt byla určena ještě před zdražovacím skokem a asi se ukončila výroba dřív, než přišlo další zvyšování. Snad tak. jako vzdy +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Trochu přeplácané, nemá to styl, škoda :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se