Snow Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Zenith Pilot Type 20 Hommage ? Louis Blériot The Pilot Type 20 Hommage ? Louis Blériot is a 5-piece limited edition. The solid titanium case-back bears an etching of Louis Blériot?s plane and the Zenith Flying Instruments logo zdroj - http://en.worldtempus.com/article/new-watches/zenith-pilot-type-20-hommage-louis-bleriot-2450045 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 skoda toho sedeho cifru - pride mi dost fadny...ale ten strojcek = nadhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 No fádní je asi to poslední, co by mě u tohoto kosmického materiálu napadlo, ale proč zrovna tenhe materiál na hodinky věnované L.Blériotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 velka parada a uzasny hodinky. takhle maj vypadat limitky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 V 8. 8. 2015 v 15:10, bandicoot napsal: No fádní je asi to poslední, co by mě u tohoto kosmického materiálu napadlo, ale proč zrovna tenhe materiál na hodinky věnované L.Blériotu... myslel som sedu farbu ako taku... nie samotny "hviezdny" material.ale cim viac na ne pozeram, tym viac sa mi pacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 za me krasne hodinky, super zepredu i zezadu.ten cifernik vypada na fotkach fakt dobre. akorat je to ponekud vetsi kousek - 60mm!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) ... na ruke tych 60mm uz vyzera tak vselijako ale ten pohlad zozadu - ten strojcek je fakt velka parada... Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem BlablaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) No nebojím se použít, že na ruce to vypadá srandovně, ale na zeď bych je bral. :-) Jinak nápis REZERVE DE MARCHE je stejně na hodinkách obecně nejlepší, kam se to hrabe v angličtině. Ta francouzština se prostě k hodinkám hodí a je tak nějak sexy. :-) Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 ten strojek je uzasnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 strojek a cifr jsou úžasný, pouzdro mi ale přijde jak dekl na kanál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se